billyrisky
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Τι το κάνει αυτό το πνιχτό το "αχ" κάθε τρεις και λίγο?Να νιώθω λάκης οπότε που έχω ένα διωράκι στο τσεπάκι; (Λάκης=Lucky)
Τι το κάνει αυτό το πνιχτό το "αχ" κάθε τρεις και λίγο?Να νιώθω λάκης οπότε που έχω ένα διωράκι στο τσεπάκι; (Λάκης=Lucky)
Στα - πλην της υποθεσης συμφωνω !!!Τι το κάνει αυτό το πνιχτό το "αχ" κάθε τρεις και λίγο?
Γιατί ρε Μπιλ...την πονούσες την κοπέλα!!!Τι το κάνει αυτό το πνιχτό το "αχ" κάθε τρεις και λίγο?
Συμφωνείς ότι είναι και λεσβία; χωρίς όμως να επηρεάζει την απόδοση της.Στα - πλην της υποθεσης συμφωνω !!!
Αλλα στα αρχιδια μου γενικα το περνω σαν μουσικο ντεκορ !!!
Ρε συ το έκανε με το πρώτο φιλί και λεω δεν πάμε καλά τόσο θεός είμαι πια; Στο τέλος που ήπιαμε ένα ποτάκι έλεγα μέσα μου κοίτα να δεις τώρα θα πιει την πρώτη γουλιά και θα κάνει το πνιχτό πάλι και θα της φέρω το σκαμπώ στο κεφάλι. Πάντως εντυπωσιακό μουνί και πολύ σπετσιάλ περιποίηση στο εργαλείο μου.Γιατί ρε Μπιλ...την πονούσες την κοπέλα!!!
Από ηδονή........ ;)
Κοίτα να δεις...σε εμένα δεν έκανε αχ και βαχ!!!
Ναι, έκανε αισθησιακά βογκητά, αλλά όχι σε υπέρμετρο βαθμό!!!
Παντως εγώ το ποτάκι μαζί τους το πίνω στην αρχή και τους δίνω να καταλάβουν ότι τέτοιου είδους μαλακίες...κομμένες!!!
Τους εξηγώ ότι είναι στο χέρι τους, αν θα το απολαύσουν μαζί μου ή όχι!!!
Αυτό που θέλω είναι να το απολαύσω εγώ, που πληρώνω!!!!
Πάντα με τρόπο διακρητικό και όμορφο!!!!
Και ναι, σίγουρα γουστάρει και κοριτσάκια και το καταλαβαίνεις από τον τρόπο που σε γλύφει!!!!
Άμα έρθω εκεί και σε πλακώσω στα γρουμπανίδια θα σου πω εγώ!!!!Εσυ ομως φιλε geopa εισαι κ αντρας..............
I AM BAAAAAAAAAAACK!
Οχι! Ειμαστε καλα.............αλλα!Άμα έρθω εκεί και σε πλακώσω στα γρουμπανίδια θα σου πω εγώ!!!!
Καλώς τον και ας άργησες!!!! ;)
Ελπίζω να μην έγινε καμιά στραβή με το πουλέν σου!!!!
Ναι οπως τα λες ειναι φιλαρακι.Καθε μια ωρα περιμενει και απο ενα φιλο
Φυσικα υπαρχει κ η αλλη λυση.Δηλωνει απο την στιγμη που παταει το ποδι της οτι ειναι πουτανα και ενημερωνει την ρεσεψιον να μην σταματανε τους πελατες της
Τι αλλο θα ακουσουμε σε αυτη την ζωη
Κοίτα να δεις...σε εμένα δεν έκανε αχ και βαχ!!!
Ναι, έκανε αισθησιακά βογκητά, αλλά όχι σε υπέρμετρο βαθμό!!!
Παντως εγώ το ποτάκι μαζί τους το πίνω στην αρχή και τους δίνω να καταλάβουν ότι τέτοιου είδους μαλακίες...κομμένες!!!
Τους εξηγώ ότι είναι στο χέρι τους, αν θα το απολαύσουν μαζί μου ή όχι!!!
Αυτό που θέλω είναι να το απολαύσω εγώ, που πληρώνω!!!!
Πάντα με τρόπο διακρητικό και όμορφο!!!!
Και ναι, σίγουρα γουστάρει και κοριτσάκια και το καταλαβαίνεις από τον τρόπο που σε γλύφει!!!!
Είσαι μικρός και άπειρος, και θα ακούσεις πολλά...
Υπάρχει κανείς που να έχει δοκιμάσει αυτό το τεμάχιο;
Xμ τιποτα σπουδαιο θα ελεγα !!!
Ετσι και ετσι !!!