Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 114 άτομα (2 μέλη και 112 επισκέπτες)

kon.air

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2009
Κριτικές
29
Like
87
Πόντοι
246
Παλληκάρια, μου 'ρθε ιδέα μετά τη νέα κριτική του προέδρου για τη Laura μας  :tits2::
Τι θα λέγατε για ένα Κοινό Ταμείο Υιοθεσίας μπας & της αλλάξουμε γνώμη:
Σωβρακολογώ τώρα!   :grin: :grin: :grin:

Φίλοι συναθλητές, αν και νέος στο χώρο (αλλά σχετικά «γέρος» ηλικιακά), μετά και από τη σημερινή συνάντησή μου με τη Laura (για την οποία έγραψα και σχετικό 2ο review) θα προσπαθήσω να μη συμμετέχω για λίγο καιρό στο άθλημα ενεργά, χωρίς βέβαια να πάψω να παρακολουθώ το site συστηματικά, όχι τόσο γιατί «άδειασα» βιολογικά (είδατε πώς το θέτω;) αλλά και οικονομικά (2 meetings με τη Laura και 1 με τη Crystal/Roxana, μέσα σε 10 μέρες δεν είναι και μικρή αφαίμαξη), αλλά κυρίως γιατί με τις συγκεκριμένες δύο κυρίες κυριολεκτικά χόρτασα (συγνώμη που θα το πω έτσι ωμά) ΓΑΜΗΣΙ. Βέβαια, αύριο ξημερώνει μια νέα μέρα, και ποτέ δεν ξέρεις πόσο γρήγορα θα ξαναμπεί ο διάολος μέσα σου για νέες περιπέτειες, γιαυτό άλλωστε το λόγο λέω παραπάνω ότι «θα προσπαθήσω». Όμως σήμερα έτσι νιώθω (γεμάτος), και πιστεύω ότι ο σκοπός αυτού του σπορ είναι ακριβώς αυτός, και όχι το να κυνηγάς κάθε μέρα (που λέει ο λόγος) να ρίξεις ένα ή και παραπάνω γκολάκια σε μιά καινούργια κάθε φορά μουνάρα. Παρακαλώ τοποθετηθείτε, εάν σας κάνει κέφι!

Kaloeros

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
212
Like
4.912
Πόντοι
9.275
Α για να μην ξεχασω η Nicole του LL ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟ ΜΟΥΝΑΚΙ ΣΕ ΣΤΥΛ ΧΑΜΠΟΥΡΓΕΡΑΚΙ ΠΟΥ ΕΧΩ ΜΑΤΑΔΕΙ !!!
Γούστα είναι αυτά, αλλά εμένα το νινάκι a la Nicole δεν μου αρέσει ιδιαίτερα, δηλαδή μάλλον δεν μου αρέσει καθόλου... Γενικά η παραφουσκωμένη γύρω περιοχή κάπως με χαλάει, προτιμάω τις πιο flat εικόνες στην συγκεκριμένη γωνιά :cheesy:

Επισκέπτης
δάσκαλοι τα φώτα σας, αυτό το μωρό είναι καλό ?

Δεν είμαι δάσκαλος..ΑΛΛΑ...

1.Θα περάσεις καλά.
2.Θα γαμήθείς καλά.
3.Δεν θα ξετρελαθείς απο εμφάνιση..
4.Είναι καλό παιδί.
5.Θα σου φτιάξει τη μέρα 100%

Και απο υπηρεσίες...δεν λέει όχι...εκτός κι αν...είναι λίγο στραβωμένη με κάτι...κ θα στο πει απ'την αρχή !!!!

ΠΕΤΑΛΟΥΔΑΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2008
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
616
Δεν είμαι δάσκαλος..ΑΛΛΑ...

1.Θα περάσεις καλά.
2.Θα γαμήθείς καλά.
3.Δεν θα ξετρελαθείς απο εμφάνιση..
4.Είναι καλό παιδί.
5.Θα σου φτιάξει τη μέρα 100%

Και απο υπηρεσίες...δεν λέει όχι...εκτός κι αν...είναι λίγο στραβωμένη με κάτι...κ θα στο πει απ'την αρχή !!!!

ωραία τότε...

Kaloeros

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
212
Like
4.912
Πόντοι
9.275
δάσκαλοι τα φώτα σας, αυτό το μωρό είναι καλό ?

Αν και φίλε Πεταλούδα δεν ανήκω στην κατηγορία αυτών που αναζητάς την γνώμη, κούνα τα φτερά σου και πήγαινε άφοβα στην Anabel ;)
Το κορίτσι ειναι και πολύ όμορφο, και ευγενικό, και περιποιητικό, και εργατικό, και καυλιάρικο... Είναι και Πολωνέζα που επίσης κάτι λέει για τις ικανότητές της... Εγγυημένη καλοπέραση...
Το μόνο μείον είναι το φτιαγμένο (αλλά ωραίο) στήθος της.

ΠΕΤΑΛΟΥΔΑΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2008
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
616
είναι μείον γιατί είναι ολίγον σκληρό...αν ήταν αλλης ποιότητας οι σιλικόνες,το συζητάγαμε....

τα υπερκαλύπτουν όμως οι προαναφερθέντες λόγοι, για μένα...

Kaloeros

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
212
Like
4.912
Πόντοι
9.275
Φίλοι συναθλητές, αν και νέος στο χώρο (αλλά σχετικά «γέρος» ηλικιακά), μετά και από τη σημερινή συνάντησή μου με τη Laura (για την οποία έγραψα και σχετικό 2ο review) θα προσπαθήσω να μη συμμετέχω για λίγο καιρό στο άθλημα ενεργά, χωρίς βέβαια να πάψω να παρακολουθώ το site συστηματικά, όχι τόσο γιατί «άδειασα» βιολογικά (είδατε πώς το θέτω;) αλλά και οικονομικά (2 meetings με τη Laura και 1 με τη Crystal/Roxana, μέσα σε 10 μέρες δεν είναι και μικρή αφαίμαξη), αλλά κυρίως γιατί με τις συγκεκριμένες δύο κυρίες κυριολεκτικά χόρτασα (συγνώμη που θα το πω έτσι ωμά) ΓΑΜΗΣΙ. Βέβαια, αύριο ξημερώνει μια νέα μέρα, και ποτέ δεν ξέρεις πόσο γρήγορα θα ξαναμπεί ο διάολος μέσα σου για νέες περιπέτειες, γιαυτό άλλωστε το λόγο λέω παραπάνω ότι «θα προσπαθήσω». Όμως σήμερα έτσι νιώθω (γεμάτος), και πιστεύω ότι ο σκοπός αυτού του σπορ είναι ακριβώς αυτός, και όχι το να κυνηγάς κάθε μέρα (που λέει ο λόγος) να ρίξεις ένα ή και παραπάνω γκολάκια σε μιά καινούργια κάθε φορά μουνάρα. Παρακαλώ τοποθετηθείτε, εάν σας κάνει κέφι!
Ωραία τα λες σήμερα συναγωνιστή, αύριο όμως είναι μια άλλη μέρα και θα τα λες αλλοιώς...
Η έκφραση "χόρτασα ΓΑ...Ι" είναι κάτι σαν να λες "χόρτασα με ένα υπέροχο γεύμα", σήμερα νοιώθεις καλά αλλά αύριο θα ξαναπεινάς... Το να κόψεις ή να περιορίσεις αισθητά το ΓΑ...Ι είναι αδύνατο, το να κόψεις ή να περιορίσεις τα CT φυσικά και γίνεται εφόσον υπάρχει το αντίστοιχο υποκατάστατο.
Αλλά από το πρόσφατο παρελθόν σου δεν φαίνεται να κρατάς χαρακτήρα...  :grin:

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Επιασε δουλια ο Stavros !!! :grin: :grin: :grin:

NaughtySanta-1.jpg

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Αίσχος...βρε αντίχριστε τον άγιο Βασίλη...θα σε εκτελέσουν!!!! :2funny: :2funny:

UKRNk.jpg

antipaleyon

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Προεδρεεεε κλαιω με την φωτο να ξερειςςςςς.χαχαχαχαχαααχ :headbang: :headbang: :headbang: :2funny: :2funny: :2funny:

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Για να μην τους λετε μαλακιες οτι δεν υπαρχη ο Αγιος Βασιλης και τους κοβετε τα φτερα !!!
Και βεβαια υπαρχει !!! :rockon: :rockon: :rockon:

kon.air

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2009
Κριτικές
29
Like
87
Πόντοι
246
Ωραία τα λες σήμερα συναγωνιστή, αύριο όμως είναι μια άλλη μέρα και θα τα λες αλλοιώς...
Η έκφραση "χόρτασα ΓΑ...Ι" είναι κάτι σαν να λες "χόρτασα με ένα υπέροχο γεύμα", σήμερα νοιώθεις καλά αλλά αύριο θα ξαναπεινάς... Το να κόψεις ή να περιορίσεις αισθητά το ΓΑ...Ι είναι αδύνατο, το να κόψεις ή να περιορίσεις τα CT φυσικά και γίνεται εφόσον υπάρχει το αντίστοιχο υποκατάστατο.
Αλλά από το πρόσφατο παρελθόν σου δεν φαίνεται να κρατάς χαρακτήρα...  :grin:

Σωστά το θέτεις, δεν διαφωνώ μαζί σου, αλλά το ερώτημα που θέτω δεν είναι φυσικά εάν εγώ προσωπικά θα απόσχω από το σπορ για λίγο καιρό, φαντάζομαι ότι αυτό ποσώς ενδιαφέρει τον καθένα από εσάς.
Με δεδομένο όμως ότι ο καθένας από εμάς (τουλάχιστον πιστεύω οι περισσότεροι) είναι άρρωστος, ή αν θες πιο σωστά, παθιασμένος μουνάκιας, το ερώτημα είναι, αν πρέπει να συνεχίζουμε το "κυνήγι", παρά το γεγονός ότι με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, με μία ή περισσότερες e.g. ή γκόμενες, δεν έχει σημασία, φθάνουμε κάποια στιγμή να νιώσουμε "χορτάτοι".
Γιατί εγώ πιστεύω ότι εκείνη τη στιγμή, και για όσο (μικρό ή μεγάλο) διάστημα διαρκεί αυτό, είναι υγιές, φυσιολογικό, όπως θες πέστο, να σταματάμε, μέχρις ότου βέβαια ξαναπεινάσουμε, όπως λες σωστά. Γιατί το γαμήσι αυτό καθαυτό, όσο ωραίο κι αν είναι με μερικές γυναίκες, δεν είναι αυτοσκοπός! Σωστά;

12sageb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2009
Κριτικές
21
Like
0
Πόντοι
236
Σωστά το θέτεις, δεν διαφωνώ μαζί σου, αλλά το ερώτημα που θέτω δεν είναι φυσικά εάν εγώ προσωπικά θα απόσχω από το σπορ για λίγο καιρό, φαντάζομαι ότι αυτό ποσώς ενδιαφέρει τον καθένα από εσάς.
Με δεδομένο όμως ότι ο καθένας από εμάς (τουλάχιστον πιστεύω οι περισσότεροι) είναι άρρωστος, ή αν θες πιο σωστά, παθιασμένος μουνάκιας, το ερώτημα είναι, αν πρέπει να συνεχίζουμε το "κυνήγι", παρά το γεγονός ότι με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, με μία ή περισσότερες e.g. ή γκόμενες, δεν έχει σημασία, φθάνουμε κάποια στιγμή να νιώσουμε "χορτάτοι".
Γιατί εγώ πιστεύω ότι εκείνη τη στιγμή, και για όσο (μικρό ή μεγάλο) διάστημα διαρκεί αυτό, είναι υγιές, φυσιολογικό, όπως θες πέστο, να σταματάμε, μέχρις ότου βέβαια ξαναπεινάσουμε, όπως λες σωστά. Γιατί το γαμήσι αυτό καθαυτό, όσο ωραίο κι αν είναι με μερικές γυναίκες, δεν είναι αυτοσκοπός! Σωστά;
Δε νομίζω ότι υπάρχει η αίσθηση του κορεσμού,εκτός κι αν πέσεις με τα μούτρα, που και πάλι πιο πολύ κούραση,μπούχτισμα είναι.Σε τέτοιες περιπτώσεις απλά για λίγο καιρό ξαποσταίνεις και ξανά προς τη δόξα τραβάς.
Άλλωστε και η "αποχή" δεν είναι απαραίτητα κάτι που το οργανώνεις.Μπορεί απλά να μη σου αρέσει κάτι για διάστημα μεγαλύτερο της βδομάδας και απλά να μην εξασκείς το άθλημα.Εξάλλου ποιος ορίζει και πότε κάποιος συμμετέχει!Δεν υπάρχει κάποιος κανόνας.

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom