Πολυ καλες οι εκπτωσεις του Rob ρε παιδες και καλη συμπεριφορα αλλα και η Mia δεν έλεγε τιποτα απο ομορφιά..Βέβαια γούστα είναι αυτά αλλα πολύ χαλαρό σώμα,demi φάτσα και μέτριότατο σύνολο...Σίγουρα παίζει κάτι καλύτερο αυτή τη βδομάδα!Δεν το ξέρω αλλά υποθέτω
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 90 άτομα (3 μέλη και 87 επισκέπτες)
Ndivo
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 20
- Like
- 305
- Πόντοι
- 3.210
Ερώτηση: Η Katie της mila λέει τίποτα????
σε εμφάνιση έχει ένα ξεχωριστό στυλ, έρχεται και ξανάρχεται, επιμένει στα 2ωρα minimum, κριτική καμμία
Η πολύ καλό ή μεγάλη φόλα μου μυρίζει......οποιαδήποτε βοήθεια είναι ευπρόσδεκτη!
σε εμφάνιση έχει ένα ξεχωριστό στυλ, έρχεται και ξανάρχεται, επιμένει στα 2ωρα minimum, κριτική καμμία
Η πολύ καλό ή μεγάλη φόλα μου μυρίζει......οποιαδήποτε βοήθεια είναι ευπρόσδεκτη!
Α-Ω
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 14
- Like
- 4.845
- Πόντοι
- 3.715
εδώ δε φαίνεται να έχει κολλήσει το κεφάλι (ανεπιτυχώς κατά την άποψη μου) σε...ξένο σώμα;;;
(3η φωτο από πάνω προς τα κάτω)
gianevan
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2009
- Like
- 5.782
- Πόντοι
- 1.206
εδώ δε φαίνεται να έχει κολλήσει το κεφάλι (ανεπιτυχώς κατά την άποψη μου) σε...ξένο σώμα;;;
Σωστός ο παρατηρητής! Και στην τρίτη και στην τέταρτη! Είναι προφανές...
Σαν το Λαζόπουλο που είχε χθες το κεφάλι της Ντόρας στο σώμα της θρηνούσας Μαρινέλας!!
Οπότε ή το κεφάλι δεν ανήκει στο συγκεκριμένο σώμα, ή ανήκει αλλά δεν ταιράζει... δεν δένει...
Ερώτηση: Η Katie της mila λέει τίποτα????
Σλοβακιδι κοντοπουτανο, πληθορικες καμπυλες, πολυ εργατικο, βυζομπαλα σουπερ κιγκ σαιζ για το μποι της, μαλακα-φυσικα
Σερβις ανωτερο της Μια, αναλ ριμιγκ, prostate και τετοια, καλο ισπανικο, γενικα τιμια προταση για ξεχαρμανι, οχι καλονης γουστα. Οχι ξετρελα.
Για τιμη με εκπτωση, καλη.
η Μια ειναι πονηρουλα λιγο ξεπετα, δεν αφηνει δαχτυλα κλπ απο κοντα ομως ειναι πιο ομορφη απο φωτ
Ndivo
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 20
- Like
- 305
- Πόντοι
- 3.210
Σλοβακιδι κοντοπουτανο, πληθορικες καμπυλες, πολυ εργατικο, βυζομπαλα σουπερ κιγκ σαιζ για το μποι της, μαλακα-φυσικα
Σερβις ανωτερο της Μια, αναλ ριμιγκ, prostate και τετοια, καλο ισπανικο, γενικα τιμια προταση για ξεχαρμανι, οχι καλονης γουστα. Οχι ξετρελα.
η Μια ειναι πονηρουλα λιγο ξεπετα, δεν αφηνει δαχτυλα κλπ απο κοντα ομως ειναι πιο ομορφη απο φωτ
Ευχαριστώ φίλε αλλά δεν ρώτησα για την Kate του Rob αλλά για την Katie της Mila (SHI)
gismo1972
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 19
- Like
- 1.521
- Πόντοι
- 6.835
Ο φίλος νομίζω τα μπέρδεψε λιγάκι πιο και κάτω σχολιάζει την Katie του Rob από το Planetdreams, και όχι την Katie της Mila από το SHI
gismo1972
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 19
- Like
- 1.521
- Πόντοι
- 6.835
Φίλε Ndivo έχει μπει κριτική σήμαερα από τον Astra88 στο εσκορτστουρς
Αν έχεις προσβαση μπορείς να την διαβάσεις
Αν έχεις προσβαση μπορείς να την διαβάσεις
Ευχαριστώ φίλε αλλά δεν ρώτησα για την Kate του Rob αλλά για την Katie της Mila (SHI)
rebetis
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2009
- Κριτικές
- 46
- Like
- 263
- Πόντοι
- 3.287
Aμα βρεις οργανοπαιχτη με τετοιο κωλαρακι Rebeti ελα και σφυρα μου !!!! ;)
Συνημμένα
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τρώμε αμάσητες αυτές τις έξτρα χρεώσεις : + τόσο το CIM, τόσο το CIF (άσε το Anal). Η άλλη ζητούσε έξτρα για 69!!
Με το δίκιο του είχε εξαγριωθεί ο Geopa τις προάλλες.
Φραντζέσκα του Ζουζούνα χτές την πήρα για πρώτη φορά.
Πλήρωσα για δύο ώρες + φούλ πρόγραμμα = Σύνολο Ευρώ 550!!
Μή το ένα μή το άλλο, ο κώλος δεν άντεξε πάνω από ένα 10λεπτο και με σταμάτησε, και για τη δεύτερη ώρα μου ζήτησε να της ξαναπληρώσω τα έξτρα!!!!!!
Το πρώτο πράγμα που έκανε μόλις μπήκα στο δωμάτιο ήταν να μου ζητήσει τα λεφτά και το αμέσως επόμενο να τρέξει να τα βάλει στο χρηματοκιβώτιο.
Έφυγα στη μία ώρα εντελώς ξενερωμένος και πήρα ένα κατοστάρικο πίσω!
Είδα και τη Νάταλυ φεύγοντας η οποία είναι ένα κοντοπούτανο και μισό καμμια σχέση με τις φωτό.
Ευτυχώς που γλύτωσα αυτή τουλάχιστον σκέφτηκα!!
Η Φραντζέσκα έχει τρομερά ωραία μάτια και δέρμα τουλάχιστον.
Έχει μια κωλάρα που φτάνει μέχρι το πάτωμα όμως η σκρόφα, και στήθος σαν του Φραντζέσκου (ανύπαρκτο).
(Τώρα που το σκέφτομαι και τα μπουτια μοιάζαν λίγο)
450 γιούργια για μία ώρα και να μήν κάνει την παραμικρή προσπάθεια να είναι ευχάριστη και να ικανοποιήσει?
Και να σημειωθεί ότι δεν της ζήτησα/έκανα ΤΙΠΟΤΑ περίεργο ούτε της συμπεριφέρθηκα άσχημα.
Θα ακολουθήσει και κριτική.
Α-Ω
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 14
- Like
- 4.845
- Πόντοι
- 3.715
Μή το ένα μή το άλλο, ο κώλος δεν άντεξε πάνω από ένα 10λεπτο και με σταμάτησε, και για τη δεύτερη ώρα μου ζήτησε να της ξαναπληρώσω τα έξτρα!!!!!!
Το πρώτο πράγμα που έκανε μόλις μπήκα στο δωμάτιο ήταν να μου ζητήσει τα λεφτά και το αμέσως επόμενο να τρέξει να τα βάλει στο χρηματοκιβώτιο.
Είδα και τη Νάταλυ φεύγοντας η οποία είναι ένα κοντοπούτανο και μισό καμμια σχέση με τις φωτό.
Έχει μια κωλάρα που φτάνει μέχρι το πάτωμα όμως η σκρόφα, και στήθος σαν του Φραντζέσκου (ανύπαρκτο).
450 γιούργια για μία ώρα και να μήν κάνει την παραμικρή προσπάθεια να είναι ευχάριστη και να ικανοποιήσει?
Και να σημειωθεί ότι δεν της ζήτησα/έκανα ΤΙΠΟΤΑ περίεργο ούτε της συμπεριφέρθηκα άσχημα.
την επόμενη φορά σκάσε με τσουβάλι των 20 eurocents για μια ώρα και δωστης και τα έξτρα σε κέρματα του 1 eurocent.
geomix
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 23
- Like
- 2
- Πόντοι
- 5.775
μια ωρα 250 + 100 anal = 350 euro
γιατι πηρες 100 euro μονο πισω?
gianevan
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2009
- Like
- 5.782
- Πόντοι
- 1.206
Δε λες καλά που πήρε κι αυτά!μια ωρα 250 + 100 anal = 350 euro
γιατι πηρες 100 euro μονο πισω?
Ρε ξύλο που θέλουν κάποια πουτανάκια!
Γι αυτό Geopa κάνουμε θεά την κάθε μέτρια που έχει στοιχειωδώς καλή συμπεριφορά και συμμετοχή.
Προχθές σε συνάντηση με τη "μέτρια θεά" ΜΕΤΑ το τέλος, βάζω τα χρήματα κάτω από μιά εφημερίδα διπλωμένα. Μετά από λίγο σηκώνω ΕΓΩ την εφημερίδα να δω κάτι σ' αυτήν και για να μην ξεδιπλωθούν, τα παραμερίζει γρήγορα κάτω από ένα πιατάκι!
Κάποιες συμπεριφορές δείχνουν και το επίπεδο του κοριτσιού. Όλες για τα λεφτά το κάνουν. Δεν χρειάζεται όμως να το δείχνουν τόσο πολύ...
nickythegreek
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 11
- Like
- 15
- Πόντοι
- 10
Χαιρετω παιδες.Χθες ειχα συναντηση με Kate του Rob .Ολα πηγαν πολυ καλα (εχουν γραφτει ολα κ αληθη για την κορασιδα) δεν θα επεκταθω!Θα αναφερω τυχαια μου συναντηση στο ασανσερ με Stella k Q Margo.Λοιπον η Στελλιτσα πανω κατω ειναι οπως στις φωτο των συναγωνιστων.Το προσωπο live μου αρεσε δεν μππορω να πω το ιδιο μετο σωμα (φοραγε μια αθλια φορμα εργασιας τζην με τιραντες)Υψος γυρω στο 1,75.Η φιλη της (που πολλοι ρωτουν)πολυ κοινη φατσα (κοντα με τις φωτο που εχει ισιο το μαλλι)καλυτερο σωμα στενη λεκανη κ στρογγυλο στενο κωλαρακι(ετσι φαινοταν με το τζην της).Αυτα απο εμφανιση εμενα με ψιλοξενερωσε η εικονα της (το σκεφτομουνα η αληθεια) κ δεν θα παρω....
Over and out!
Over and out!
Geopa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 34
- Like
- 39
- Πόντοι
- 1.666
Αυτό που θέλω να πω είναι ότι η Μία απευθύνεται αυστηρά σε GFEάκιδες και μόνο!!!!Πολυ καλες οι εκπτωσεις του Rob ρε παιδες και καλη συμπεριφορα αλλα και η Mia δεν έλεγε τιποτα απο ομορφιά..Βέβαια γούστα είναι αυτά αλλα πολύ χαλαρό σώμα,demi φάτσα και μέτριότατο σύνολο...Σίγουρα παίζει κάτι καλύτερο αυτή τη βδομάδα!Δεν το ξέρω αλλά υποθέτω
Όλοι οι υπόλοιποι με ιδιαίτερα γούστα...ΜΑΚΡΙΑ!!!!!!
Οι "αγαπούληδες" θα την λατρέψετε και ιδιαίτερα αν δεν έχετε απαιτήσεις που αγγίζουν αναλογίες μοντέλου!!!!
Αγγλικά άπταιστα, έξυπνη, γλυκιά, άρα πολύ καλό social time!!!!
Με λίγα λόγια...δεν κάνει για πολλά πολλά!!!!!...και για μένα, δυστυχώς!!!!
Εκθεσούλα δεν θα γράψω....γιατί απλά δεν διαφωνώ με τις εκθεσούλες των συναγωνιστών που ήδη έγραψαν για αυτή!!!!...
Άρα πριν πάτε να τις λάβετε σοβαρά υπόψιν σας, για να καταλάβετε αν ταιριάζουν τα γούστα σας!!!!
Για σεξ δεν....για κουβέντα και καφεδάκι of course!!!!
Α-Ω
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 14
- Like
- 4.845
- Πόντοι
- 3.715
πάντως απο τα πιο εκνευριστικά είναι να πηγαίνεις με μια γκαριόλα από αυτές που διαφημίζονται, να τον πίνεις πανωλεθρικά (καλλίτερα να τα τρωγες στο ''βαρούλκο'') και μπαίνοντας εδώ μέσα να βλέπεις μόστρα αριστερά κάτω από το νικ σου τη διαφημιστική μπανιέρα με τη φάτσα της χαμογελαστή που στα μάσησε.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 10K
- Εμφανίσεις
- 620K