Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 266 άτομα (28 μέλη και 238 επισκέπτες)

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
105
Like
13.224
Πόντοι
25.165
Αυτό που θέλω να πω είναι ότι η Μία απευθύνεται αυστηρά σε GFEάκιδες και μόνο!!!!
Όλοι οι υπόλοιποι με ιδιαίτερα γούστα...ΜΑΚΡΙΑ!!!!!!
Οι "αγαπούληδες" θα την λατρέψετε και ιδιαίτερα αν δεν έχετε απαιτήσεις που αγγίζουν αναλογίες μοντέλου!!!!
Αγγλικά άπταιστα, έξυπνη, γλυκιά, άρα πολύ καλό social time!!!!
Με λίγα λόγια...δεν κάνει για πολλά πολλά!!!!!...και για μένα, δυστυχώς!!!!
Εκθεσούλα δεν θα γράψω....γιατί απλά δεν διαφωνώ με τις εκθεσούλες των συναγωνιστών που ήδη έγραψαν για αυτή!!!!...
Άρα πριν πάτε να τις λάβετε σοβαρά υπόψιν σας, για να καταλάβετε αν ταιριάζουν τα γούστα σας!!!!
Για σεξ δεν....για κουβέντα και καφεδάκι of course!!!!

Για κουβεντα βγαινω και με την γκομενα του φιλου μου.... Τι αλλο θα ακουσω...

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Για κουβεντα βγαινω και με την γκομενα του φιλου μου.... Τι αλλο θα ακουσω...
Ναι...αλλά με αυτήν θα εξασκήσεις τα αγγλικούλια σου!!!!! :dancing:
Ενώ με την άλλη....θα φας ένα βαγόνι ξύλο!!!!! :2funny: :2funny:

BABY(1)

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Ιουν 2009
Κριτικές
287
Like
3.054
Πόντοι
13.385
pussydoctor μαλλον δεν θελεις να σε περνουμε στα σοβαρα εσενα και τις κριτικες σου !!! :think:
Η δεν εχεις ξαναδει  :o γκομενα η τι αλλο να πω !!!
Ολες δεκαρια δεκαρια και κοντρα δεκαρια !!!
Συμπαθεστατη ναι μεν η κυρια αλλα το 8αρακι της ειναι αρκετο στην μουρη και το 7αρακι στο σωμα !!!
Γιατι γυναικα η οποια δεν εχει μεση δεν μπορει να παρει 9 και οταν ειδικα ειναι 63+ κιλα και ας ειναι ντερεκι !!
Τωρα για το service και εκει ενα 7αρακι και πολυ της ειναι !!!
Στα υπολοιπα μαζι σου ναι μες στην καλη χαρα ειναι και προσπαθει οσο μπορει και οσο ξερει αλλα αυτο δεν σημαινει οτι θα την κανουμε θεα !!!
Sorry !!!

picture242l.jpg

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
105
Like
13.224
Πόντοι
25.165
Ναι...αλλά με αυτήν θα εξασκήσεις τα αγγλικούλια σου!!!!! :dancing:
Ενώ με την άλλη....θα φας ένα βαγόνι ξύλο!!!!! :2funny: :2funny:

Κοιτα να δεις...τελιωσα αγγλικο σχολειο δυστυχως αλλα 200+ ευρω για 1 ωρα μαθημα αγγλικων δν ξερω με χαλανε λιγακι  :s&m_3:

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Κοιτα να δεις...τελιωσα αγγλικο σχολειο δυστυχως αλλα 200+ ευρω για 1 ωρα μαθημα αγγλικων δν ξερω με χαλανε λιγακι  :s&m_3:
Ρε καρντάσι...ποιος είπε ότι θα πληρώσεις? :huh:
Άντε να πληρώσεις τους καφέδες!!!! :2funny:
Καταλαβαινόμαστε εδώ μέσα ή να σταματήσουμε να γράφουμε? :-*
Ξαναδιάβασε σε παρακαλώ τι γράφω προσεκτικά!!!! :sunglasses:

Kaloeros

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
212
Like
4.977
Πόντοι
9.275
Αυτό που θέλω να πω είναι ότι η Μία απευθύνεται αυστηρά σε GFEάκιδες και μόνο!!!!
Όλοι οι υπόλοιποι με ιδιαίτερα γούστα...ΜΑΚΡΙΑ!!!!!!
Οι "αγαπούληδες" θα την λατρέψετε και ιδιαίτερα αν δεν έχετε απαιτήσεις που αγγίζουν αναλογίες μοντέλου!!!!
Αγγλικά άπταιστα, έξυπνη, γλυκιά, άρα πολύ καλό social time!!!!
Με λίγα λόγια...δεν κάνει για πολλά πολλά!!!!!...και για μένα, δυστυχώς!!!!
Εκθεσούλα δεν θα γράψω....γιατί απλά δεν διαφωνώ με τις εκθεσούλες των συναγωνιστών που ήδη έγραψαν για αυτή!!!!...
Άρα πριν πάτε να τις λάβετε σοβαρά υπόψιν σας, για να καταλάβετε αν ταιριάζουν τα γούστα σας!!!!
Για σεξ δεν....για κουβέντα και καφεδάκι of course!!!!
Φίλε Geopa η Μια είναι μια τυπική κοπέλα του Rob, δηλαδή φιλική, περνάς καλά αλλά δεν είναι για extreme καταστάσεις ή η εξαιρετική περίπτωση. Αν την κρίνεις συνολικά είναι -κατά την γνώμη μου- αρκετά καλή περίπτωση.
Φυσικά πάντα παίζουν ρόλο και τα προσωπικά γούστα.
Δεν υπάρχει θέμα διαφωνίας στις κριτικές φίλε μου, ο καθένας μας θα πρέπει πάντα να γράφει αυτά που ο ίδιος διαπιστώνει :)

rebetis

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
46
Like
263
Πόντοι
3.287
2 ωρες με ενα μορτη, καφε στο λιμανι και οι αναμνησεις να πεφτουν σαν τις δροσιας την σταλα, απαλες και ευχαριστες!!!

Κοστος 7,20 Ε , σερβις ΥΠΕΡΟΧΟ.

Εχει και αλλου χαρες η ζωη αλανια !!!!

Φιλιά. :thumbsup: :thumbsup:

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
2 ωρες με ενα μορτη, καφε στο λιμανι και οι αναμνησεις να πεφτουν σαν τις δροσιας την σταλα, απαλες και ευχαριστες!!!

:grin:  :thumbsup:

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046

Ποιητικη φιλοσοφια  :2funny: :2funny: Εγραψες τσοπ!!! Αφηστε τις τανες και ριξτε το στους καφεδες!  :2funny:

moraki

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6

Μου θυμισες την διαφημησεις της mastercard :2funny:

gismo1972

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
19
Like
1.527
Πόντοι
6.835
Αγαπητοί φίλοι καλημέρα, παρατηρήσατε ότι είναι ήδη Πέμπτη και ότι ο Ζ ακόμα δεν ανακόινωσε τα νέα τουρ της επόμενης εβδομάδας? Μήπως φοβάται ότι στην περιοχή που συνήθως καταλύουν οι κοπέλες του θα γίνουν επεισόδια λόγω της επετείου της δολοφονίας του άτυχου Αλέξη?

Είναι καλά ενημερωμένος για τα τεκταινόμενα στην Ελλάδα....

gismo1972

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
19
Like
1.527
Πόντοι
6.835
Επίσης η Νάταλυ του Ζ, στο site του, στο ηεμρολόγιο με τα ραντεβού της λέει ότι θα είναι εδώ μέχρι 6 Φεβρουαρίου 2010 !!!!!!!!
Μάλλον το 6/12 το έκαναν κατά λάθος 6/2 στον πίνακα

Μουγκος

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
0

Οπως παντα μερακλης

12sageb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2009
Κριτικές
21
Like
0
Πόντοι
236
Φραντζέσκα του Ζουζούνα χτές την πήρα για πρώτη φορά.
Πλήρωσα για δύο ώρες + φούλ πρόγραμμα = Σύνολο Ευρώ 550!!

Μή το ένα μή το άλλο, ο κώλος δεν άντεξε πάνω από ένα 10λεπτο και με σταμάτησε, και για τη δεύτερη ώρα μου ζήτησε να της ξαναπληρώσω τα έξτρα!!!!!! :tickedoff:
Το πρώτο πράγμα που έκανε μόλις μπήκα στο δωμάτιο ήταν να μου ζητήσει τα λεφτά και το αμέσως επόμενο να τρέξει να τα βάλει στο χρηματοκιβώτιο. :2on1:
Έφυγα στη μία ώρα εντελώς ξενερωμένος και πήρα ένα κατοστάρικο πίσω!

Είδα και τη Νάταλυ φεύγοντας η οποία είναι ένα κοντοπούτανο και μισό καμμια σχέση με τις φωτό.
Ευτυχώς που γλύτωσα αυτή τουλάχιστον σκέφτηκα!!
Η Φραντζέσκα έχει τρομερά ωραία μάτια και δέρμα τουλάχιστον.

Έχει μια κωλάρα που φτάνει μέχρι το πάτωμα όμως η σκρόφα, και στήθος σαν του Φραντζέσκου (ανύπαρκτο).
(Τώρα που το σκέφτομαι και τα μπουτια μοιάζαν λίγο):dancing:

450 γιούργια για μία ώρα και να μήν κάνει την παραμικρή προσπάθεια να είναι ευχάριστη και να ικανοποιήσει? 
Και να σημειωθεί ότι δεν της ζήτησα/έκανα ΤΙΠΟΤΑ περίεργο ούτε της συμπεριφέρθηκα άσχημα.

Θα ακολουθήσει και κριτική.

[/quote]

Καταρχήν θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη γιατί αν είχα γράψει την κριτική για τη Φραντζέσκα του Ζουζούνα, πιθανόν να γλίτωναν κάποιοι τα χρήματα τους.Έσπευσα βλέπετε ο μακάκας να είμαι ο πρώτος για να μην είναι κουρασμένο το κορίτσι :jerking: :jerking: :jerking:, αλλά δυστυχώς δεν είχα χρόνο.Η συγκεκριμένη όντως δεν έχει καμία διάθεση και για να ικανοποιήσει και βρίσκεται Ελλάδα από ότι μου είπε γιατί την άλλη βδομάδα γυρίζει ταινία με τη Sirina.Στο δωμάτιο την πέτυχα με τη φίλη της τη Νάταλυ που είναι κι αυτή εδώ για τον ίδιο λόγο.Από κολλητό έμαθα ότι κι εκείνη ήταν λίγο πολύ το ίδιο αμέτοχη,αλλά τουλάχιστον δεν προσπαθεί να σε κοροϊδέψει.Από τη μικρή εμπειρία που έχω από το συγκεκριμένο πρακτορείο,όσες ζητάνε λιγότερα λεφτά είναι προσφέρουν καλύτερες υπηρεσίες, αρκεί να είναι του γούστου σου.

rozkrotalias

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Κριτικές
158
Like
1.000
Πόντοι
5.355
Δεν μου φαίνεται ότι είναι και τόσο ενημερωμένος ρε Gismo  :rockon: :rockon:
Ούτε εγώ δεν το θυμόμουνα αυτό!!
Μπές και στο χοτελμόντελς....

Αγαπητοί φίλοι καλημέρα, παρατηρήσατε ότι είναι ήδη Πέμπτη και ότι ο Ζ ακόμα δεν ανακόινωσε τα νέα τουρ της επόμενης εβδομάδας? Μήπως φοβάται ότι στην περιοχή που συνήθως καταλύουν οι κοπέλες του θα γίνουν επεισόδια λόγω της επετείου της δολοφονίας του άτυχου Αλέξη?

Είναι καλά ενημερωμένος για τα τεκταινόμενα στην Ελλάδα....

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Kimberly στις 7 στην Αθηνα !!! ;)
Και εχει και συνεχια !!! :grin: :grin: :grin:

Συνημμένα

• Kimber.jpg
    Kimber.jpg
    14,5 KB · Εμφανίσεις: 12

gismo1972

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
19
Like
1.527
Πόντοι
6.835
Για το χοτελμόντελς έχεις δίκιο
Για το Ζ μια υπόθεση εργασίας έκανα που μάλλον δεν ήταν σωστή
Ήδη έβαλε την πρώτη για την επόμενη εβδομάδα (δεν αναφέρω περισσότερα για να μη θεωρηθεί ότι κάνω προμοτάρισμα  :))

Δεν μου φαίνεται ότι είναι και τόσο ενημερωμένος ρε Gismo  :rockon: :rockon:
Ούτε εγώ δεν το θυμόμουνα αυτό!!
Μπές και στο χοτελμόντελς....

12sageb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2009
Κριτικές
21
Like
0
Πόντοι
236
Για να καταλάβω τελικά ρε παίδες, ποια είναι η άποψη που επικρατεί για τα ct του Ζ;
Βλέπω ότι συχνά τον κράζετε αλλά και περιμένουμε με "αγωνία" τι θα στείλει.Εμένα όπως μπορείτε να δείτε όλες μου οι εμπειρίες είναι με δικά του κορίτσια και έχω περάσει από πολύ καλά να τα σπάνε  :knockinb: :knockinb: :knockinb: μέχρι εντελώς χάλια που καλύτερα  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: να γλιτώσω και τα λεφτά.

rozkrotalias

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Κριτικές
158
Like
1.000
Πόντοι
5.355
έτσι όπως τα λες είναι φίλε μου και αυτό ισχύει και με όλους τους νταβάδες. Δηλαδή φέρνουν και καλά γκομενάκια και μπάζα.
Κατά τη γνώμη μου πάντως τα καλύτερα τα φέρνει ο zuzunas (ανάμεσα φυσικά στα άπειρα μπάζα που έχει φέρει)

Για να καταλάβω τελικά ρε παίδες, ποια είναι η άποψη που επικρατεί για τα ct του Ζ;
Βλέπω ότι συχνά τον κράζετε αλλά και περιμένουμε με "αγωνία" τι θα στείλει.Εμένα όπως μπορείτε να δείτε όλες μου οι εμπειρίες είναι με δικά του κορίτσια και έχω περάσει από πολύ καλά να τα σπάνε  :knockinb: :knockinb: :knockinb: μέχρι εντελώς χάλια που καλύτερα  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: να γλιτώσω και τα λεφτά.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom