Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 91 άτομα (4 μέλη και 87 επισκέπτες)

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945

Η Nataly εμφανισιακά είναι "το κορίτσι της διπλανής πόρτας" που όμως δεν άκουγε τις συμβουλές των γονιών της και έγινε πουτανάκι...

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Ρε Geopa αφού ξέρεις ότι τα "έξτρα" ΔΕΝ είναι δουλειά του πρακτορείου, δεν παίρνει ποσοστά από αυτά και ούτε μπορεί να τα διαπραγματευτεί για λογαριασμό της τάνας.

Γιατί όμως δεν διαπραγματεύτηκες τη βασική τιμή? Τι σου είπαν, 450? Γιατί δεν τους είπες "για 2 ώρες 400, οκ?" έτσι και αλλιώς το 450 είναι τραβηγμένο....

Και τα υπόλοιπα να τα βρεις με τη Καρίνα.....θα σου πει αυτή 100, θα της πεις εσύ 50 .. και ίσως στο τέλος να βγεις και κερδισμένος, από κει που πήγαινες για 500 να τη βγάλεις με 450  :rockon: :rockon:

Αυτά, πάντα με καλή διάθεση, μια και σε βλέπω να τάχεις πάρει λίγο  :)  :) :)
Tipos με όλο τον σεβασμό στην εμπειρία σου και τις γνώσεις σου, έχω ήδη απαντήσει σε αυτό!!!
Αλλά θα μπω στον κόπο να τα κάνω λιανά!!!...η νοοτροπία που υπάρχει δεν μου αρέσει και προσπαθώ να την αλλάξω...μου κοστίζει ρε παιδί μου σε χρόνο και κυρίως σε χρήμα όλη αυτή η νοοτροπία....!!!
Δεν γουστάρω να το παίζω "παίχτης" που έκανα discount ή κατάφερα να "ξεκλειδώσω" την γκόμενα...
Θέλω ίσους όρους για όλους τους συναγωνιστές...εγώ γιατί να πληρώσω 450 και κάποιος άλλος 550 ή 600 ευρώ, μόνο και μόνο επειδή δεν ξέρει ή δεν μπορεί!!!!
1) Δεν θέλω να χάσω χρόνο που ήδη τον έχω διαπραγματευτεί και πληρώσει για να κάνω ξανά διαπραγμάτευση!!!!
2) Βάζω στην διαπραγμάτευση και τρίτο πρόσωπο, που εγώ δεν γουστάρω να υπάρχει!!!!
3) Αφού τα εξτρά θα τα διαπραγματευτώ με το τρίτο πρόσωπο, θέλω να το κάνω από πριν και να είμαι σίγουρος ότι θα γίνουν!!!!
4) Για να μην μακρυγορώ, δεν γνωρίζω τις τιμές των εξτρά, άρα....ΓΑΜΑΤΑ!!!!..χρηματιστήριο θα παίξω ή θα μαμήσω?
Είναι επαγγελματισμός αυτός για να δώσεις 500 γιούρια?
5) Από την στιγμή που τα βάζει στο προφιλ της κορασίδας, θα τα διαπραγματευτώ με αυτόν, αλλιώς θα διαπραγματευτώ τα πάντα με την ίδια!!!...
ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ....έτσι δουλεύουν τα σωστά μαγαζιά....αλλιώς ΜΑΥΡΟ!!!!!

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Λοιπόν για να γράψω κάτι ακόμα και να καταλαβαίνουμε κάποια πράγματα!!!
Εδώ  θα δείτε ότι κάνει άναλ με 60 γιούρια...προσέξτε, τα εξτρά τα τιμολογεί και ξέρεις!!!
Θέλω από τους συναγωνιστές που την "πήραν" να μας ενημερώσουν αν έδινε άναλ!!!!
Και αν βγει έστω και ένας και πει ναι...πάω πάσο!!!!
Το καταλαβαίνεις τι θέλω να πω Tipos?
Εδώ έχουμε άλλη κορασίδα....που προέρχεται από Ρωσσία μεριά πάλι!!!
Εδώ είμαι μάγκες να με επαναφέρεται στην "τάξη"!!!!
Αν έστω και ένας πήρε το οκ από τον μάνατζερ της Στέλλας για άναλ....το έχει τιμολογήσει κύριοι, άρα...
Δεν έχουν όλοι τα φράγκα να προσπερνάνε έτσι τέτοιου είδους καταστάσεις!!!
Δεν είμαι ηθικολόγος...γαμιάς είμαι και δεν μου αρέσει να με ΓΑΜΑΝΕ!!!!!...εγώ πληρώνω...ΕΓΩ ΓΑΜΑΩ!!!!!
Και δεν κάνω ρούπι πίσω στις πουστιές!!!
Το μουνί το γαμάνε πολλοί...το μυαλό όμως?....

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Εδώ  θα δείτε ότι κάνει άναλ με 60 γιούρια...προσέξτε, τα εξτρά τα τιμολογεί και ξέρεις!!!
Και αν βγει έστω και ένας και πει ναι...πάω πάσο!!!!
Το καταλαβαίνεις τι θέλω να πω Tipos?
Εδώ έχουμε άλλη κορασίδα....που προέρχεται από Ρωσσία μεριά πάλι!!!
Εδώ είμαι μάγκες να με επαναφέρεται στην "τάξη"!!!!
Αν έστω και ένας πήρε το οκ από τον μάνατζερ της Στέλλας για άναλ....το έχει τιμολογήσει κύριοι, άρα...
Δεν έχουν όλοι τα φράγκα να προσπερνάνε έτσι τέτοιου είδους καταστάσεις!!!
Δεν είμαι ηθικολόγος...γαμιάς είμαι και δεν μου αρέσει να με ΓΑΜΑΝΕ!!!!!...εγώ πληρώνω...ΕΓΩ ΓΑΜΑΩ!!!!!
Και δεν κάνω ρούπι πίσω στις πουστιές!!!
Το μουνί το γαμάνε πολλοί...το μυαλό όμως?....

Ρωτα τον Τρεζ  :2funny: :2funny: γιατι αν δεν κανω λαθος περασε απο εκει και ηταν ευχαρηστημενος! :2funny:

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Ρε Geopa αφού ξέρεις ότι τα "έξτρα" ΔΕΝ είναι δουλειά του πρακτορείου, δεν παίρνει ποσοστά από αυτά και ούτε μπορεί να τα διαπραγματευτεί για λογαριασμό της τάνας.

Γιατί όμως δεν διαπραγματεύτηκες τη βασική τιμή? Τι σου είπαν, 450? Γιατί δεν τους είπες "για 2 ώρες 400, οκ?" έτσι και αλλιώς το 450 είναι τραβηγμένο....

Και τα υπόλοιπα να τα βρεις με τη Καρίνα.....θα σου πει αυτή 100, θα της πεις εσύ 50 .. και ίσως στο τέλος να βγεις και κερδισμένος, από κει που πήγαινες για 500 να τη βγάλεις με 450  :rockon: :rockon:

Αυτά, πάντα με καλή διάθεση, μια και σε βλέπω να τάχεις πάρει λίγο  :)  :) :)

Ε τότε, γιατί δεν δίνουν το τηλέφωνο της τάνας να διαπραγματευτούμε απευθείας με αυτήν για τιμή τού κουλουριού πριν πάμε.

Γιατί θα πρέπει να τρέχουμε στο ξενοδοχείο;;;;

Και αν δεν τα βρούμε στο νεγκοσιέσιον;;;;;

Επισκέπτης

Δίνει κωλαράκι...

human

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2008
Κριτικές
21
Like
74
Πόντοι
10
Για να'χουμε καλό ρώτημα για τη Beyonce  :tits: που 'ρχεται από βδομάδα για 3η η 4η φορά κανείς δεν είδε δεν άκουσε ?
Φίλε μου την πήρα δίδυμο μαζί με Λεσμπίνα ,οι φωτογραφίες ψιλομοιάζει με την πραγματικότητα της βάζω 8 χαλαρά από service πάρα πολύ καλή και με τρομερή διάθεση.Κάνει A-level με +50 μόνο στα τέσσερα δεν κάνει cim.H φίλη της φιλότιμη αλλά δεν βλέπετε.

asteri_12

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Κριτικές
10
Like
81
Πόντοι
11
πάρε ένα local ρε φίλε...μην μας κάνεις πλάκα βραδιάτικα με τις φόλες που γίναν CT...
τίποτα φίλε !!!!  Εβαλα και κριτική. Θα την ανεβάσουν κάποια στιγμή !!! Ψάξε για άλλα !!!!!

asteri_12

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Κριτικές
10
Like
81
Πόντοι
11

BABY(1)

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Ιουν 2009
Κριτικές
287
Like
3.054
Πόντοι
13.385
Adios !!!! ;)

bye283.jpg

Dima_real

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
0
Συνάντηση με Q_Margo (εσκορτνιους) εχτές, πήρα δίωρο-400 ευρώ. Αμακιγιάριστη δεν είναι η γκομενάρα που φαίνεται στις φωτογραφίες, οι οποίες είναι πραγματικές, αλλά η αμφάνιση παραμένει καλή χωρίς να είναι κάτι το ιδιαίτερο. Μέτριο ανάστημα, αδυνατούλα, μακριά μαλλιά, μέση δαχτυλίδι. Πίπα χωρίς χέρια αλλά όχι βαθιά, τρυπούλες στενές όμως δέχεται τα πάντα...ευχαριστήθηκα άναλ.
Ευγενική, δεν λέει όχι σε τίποτα, περιποιητική. Μετά από 3 καταθέσεις μασαζάκι για χαλάρωμα. Μειονέκτημα μεγάλο το ότι δεν μιλάει σχεδόν καθόλου Αγγλικά. Καλά πέρασα, δεν τρελάθηκα, την συστήνω αλλά με επιφυλάξεις.

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom