Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 83 άτομα (1 μέλη και 82 επισκέπτες)

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
2
Πόντοι
616
Την ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ο άχρηστος! Προέβαλε ακριβώς ότι δεν έπερεπε να φαίνεται. Τα δοντάκια αντί για τη θανατηφόρα κορμάρα!

By the way, κάθε φορά που τη συναντώ η φίλη της μου φαίνεται και πιο ωραία!
Μήπως να είχα και μ' αυτήν καμιά "σοβαρή συζήτηση";

Αν έχει κάποιος άποψη για επιδόσεις στη "συζήτηση" (για τη φίλη λέμε την Ολυμπιακιά, η Παναθηναϊκιά σήμερα για μένα χτύπησε 10αρι!!) ας μας τις πει...
Doc, μονο μια φορα την εχω παρει, δεν θελω να εκφερω αποψη σε ο,τι αφορα τη συμμετοχη, διοτι θυμαμαι οτι ημουνα πολυ καυλωμενος... γαμουσα και τη θεια μου τη Βουλα δηλαδη! Παντως εμφανισιακα ειναι κουκλι, προσωπαρα καθαρη, ματαρες, επιδερμιδα του 10, κωλος καλυτερος(!) απο της "πρασινης" και βυζι που, αν δεν ειναι "φτιαγμενο", αγγιζει το τελειο...

gismo1972

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
19
Like
1.527
Πόντοι
6.835
Σε ευχαριστώ πολύ για το σχόλιο σου (αλλά δεν είμαι άγιος)
Σκέψου όμως ότι δεν είμαι ο πιο έμπειρος εδώ μέσα, άλλοι συναγωνιστές εδώ μέσα έχουν πάει με πολύ περισσότερες CT και τα γραφόμενα τους έχουν μεγαλύτερη αξία από τα δικά μου.
Επίσης και εγώ παρακολουθώ τα γραφόμενα των πιο έμπειρων που είναι πιο ρεαλιστές και πιο "σκληροί" από μένα, ώστε να αποφεύγω τις όποιες "περίεργες" καταστάσεις"
Αυτό προτείνω να κάνεις και εσύ είτε εισαι παλιός είτε έισαι νέος στο "άθλημα". Όλα είναι καλά στο άθλημα αρκεί να έχεις μέτρο όπως και σε πολλά πράγματα στη ζωή

Ασχετο αυτό που θα γράψω,αλλά παρακολουθώντας το σαιτ εσύ gismo δεν είσαι μόνο ευγενής εκ φύσεως αλλά πρέπει να είσαι γενικά πολύ καλός άνθρωπος και δίνω ιδιαίτερη βαρύτητα στα γραφόμενα σου όπως και στα γραφόμενα και κάποιων αλλων μάχιμων συναγωνιστών.

Dikaios_gamias

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
16

Πολύ καμπύλη ρε παιδί. Περισσότερο από όσο πρέπει. Δεν θα μπω στον κόπο προσωπικά για να ενημερώσω! Ας κάνει άλλος το ψυχικό. Όμως αυτή θεωρείτε άφιξη CT?  Λόκαλ είναι η κοπέλα.

GetYouBarbara

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
108
Like
13.413
Πόντοι
32.165

BABY(1)

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Ιουν 2009
Κριτικές
287
Like
3.060
Πόντοι
13.385
  Απάντηση #32676 στις: χθες στις 23:07 »

« Απάντηση #32682 στις: χθες στις 23:20 » ;)

moraki

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
Λοιπόν επειδή πριν λίγο γύρισα από meeting με τη δεσποινίδα που φορούσε τη φανέλλα του Παναθηναϊκού (μήν πάει ο νούς σας στο πονηρό ρε σεις για επενδύσεις μιλάγαμε! :2funny: :2funny: :2funny:) παράκλησίς της όσοι την ξέρουν την ξέρουν, δεν θέλει να γραφτεί το "καλλιτεχνικό" της από τη στιγμή που εκεί έχει δώσει το πραγματικό της όνομα και πιθανότατα από τον νέο χρόνο παρατάει τη δουλειά αλλά παραμένει στην Ελλάδα.

φιλε giannevan....αν και  :offtopic: μιας και η κοπελα ειναι λοκαλ ,ας πω την γνωμη μου σε αυτο που εγραψες...
Σε εχω για πολυ εμπειρο παιχτη και απορω πως πιστευεις αυτα που σου ειπε η γκομενα.
Σιγα που δεν θελει να γραφτει το καλιτεχνικο της.  Διαφημηση ηθελε να κανει γιατι μαλλον εχουν πεσει οι δουλειες, ή θελει να ανεβασει την ταριφα(τωρα που εγινε γνωστη :2funny:)
 Δεν νομιζω να πιστευεις οτι εκανε την φωτογραφηση απο την αγνη αγαπη της για τον Παναθηναικο...
Ουτε μοντελο ειναι. Αρα γιατι την την εκανε? Για να αυξηθει η δουλεια ή η ταριφα....
  Αποδειξη ειναι οτι ελαβες πρωι -πρωι σμσ για την εφημεριδα... Γιατι αραγε? Πολυ απλα για να καβλωσεις και να πας να την γαμησεις... Τσιμπησε το ποντικακι θα σκεφτηκε το λιθουανακι.....
   Εγω προσωπικα αν την ηξερα θα την εδινα στεγνά... Δεν θα εδινα το τηλεφωνο της εννοειται, αλλα αν αυτη τη στιγμη διαφημιζοταν σε ενα site θα εδινα το λινκ... Άνετα!!!!!!!!
Αν λεω παντα... Αν δεν ηθελε ας μην ειχε διαφημιση σε σαιτ( δεν ξερω αν εχει)
Λεω ΑΝ ειχε και ΑΝ το ηξερα θα το εδινα.....

ρε το κοβει η πουτανα το γαμησι?
και συ ελεγες θα το κοψεις και το κοψες για 3 ωρες
(αστειευομαι φιλε. Παντα χρησιμες οι κριτικες σου)

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.791
Πόντοι
1.206

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.791
Πόντοι
1.206
Ρε σεις την κριτική του δυστυχούς του mysterious την διαβάσετε; Εγώ τον λυπήθηκα!!
Ήταν τόσο συγχισμένος που στο τέλος στη σχέση απόδωσης τιμής έκανε λαθος και αντί να βάλει 0 ή 1 (ποιο είναι το μικρότερο;) έβαλε 10!!  :cheesy: :cheesy: :cheesy:
Φαντάζομαι πως θα θέλει να το διορθώσει...

BABY(1)

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Ιουν 2009
Κριτικές
287
Like
3.060
Πόντοι
13.385
δευτερα σημερα και το απογευμα εχω ρεπο  :grin:

ξερει κανεις τιποτα?

Μilana με 250 η  Milena με 200 !!!!
Διαλιεχτε !!!  :grin: :grin: :grin:

img9944t.jpg

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546

BABY(1)

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Ιουν 2009
Κριτικές
287
Like
3.060
Πόντοι
13.385
Μake a Deal Jorge !!!
Αν και για σενα ειναι πολυ Light !!! :grin: :grin: :grin:

rozkrotalias

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Κριτικές
158
Like
1.009
Πόντοι
5.355
του τα έχωσε χοντρά του zuzuna  :rockon: :rockon:
Ρε σεις την κριτική του δυστυχούς του mysterious την διαβάσετε; Εγώ τον λυπήθηκα!!
Ήταν τόσο συγχισμένος που στο τέλος στη σχέση απόδωσης τιμής έκανε λαθος και αντί να βάλει 0 ή 1 (ποιο είναι το μικρότερο;) έβαλε 10!!  :cheesy: :cheesy: :cheesy:
Φαντάζομαι πως θα θέλει να το διορθώσει...

rozkrotalias

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Κριτικές
158
Like
1.009
Πόντοι
5.355
εγώ αυτό το μουνάκι τη nataly (Z) θέλω να βάλω να μου γλείψει τα αρχίδια....

Συνημμένα

• 010.jpg
    010.jpg
    76,1 KB · Εμφανίσεις: 23

rozkrotalias

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Κριτικές
158
Like
1.009
Πόντοι
5.355
και μετά να μου τα πιεί....

Συνημμένα

• 015.jpg
    015.jpg
    86 KB · Εμφανίσεις: 23

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
φιλε giannevan....αν και  :offtopic: μιας και η κοπελα ειναι λοκαλ ,ας πω την γνωμη μου σε αυτο που εγραψες...
Σε εχω για πολυ εμπειρο παιχτη και απορω πως πιστευεις αυτα που σου ειπε η γκομενα.
Σιγα που δεν θελει να γραφτει το καλιτεχνικο της.  Διαφημηση ηθελε να κανει γιατι μαλλον εχουν πεσει οι δουλειες, ή θελει να ανεβασει την ταριφα(τωρα που εγινε γνωστη :2funny:)
 Δεν νομιζω να πιστευεις οτι εκανε την φωτογραφηση απο την αγνη αγαπη της για τον Παναθηναικο...
Ουτε μοντελο ειναι. Αρα γιατι την την εκανε? Για να αυξηθει η δουλεια ή η ταριφα....
  Αποδειξη ειναι οτι ελαβες πρωι -πρωι σμσ για την εφημεριδα... Γιατι αραγε? Πολυ απλα για να καβλωσεις και να πας να την γαμησεις... Τσιμπησε το ποντικακι θα σκεφτηκε το λιθουανακι.....
   Εγω προσωπικα αν την ηξερα θα την εδινα στεγνά... Δεν θα εδινα το τηλεφωνο της εννοειται, αλλα αν αυτη τη στιγμη διαφημιζοταν σε ενα site θα εδινα το λινκ... Άνετα!!!!!!!!
Αν λεω παντα... Αν δεν ηθελε ας μην ειχε διαφημιση σε σαιτ( δεν ξερω αν εχει)
Λεω ΑΝ ειχε και ΑΝ το ηξερα θα το εδινα.....

ρε το κοβει η πουτανα το γαμησι?
και συ ελεγες θα το κοψεις και το κοψες για 3 ωρες
(αστειευομαι φιλε. Παντα χρησιμες οι κριτικες σου)
Εγώ πάντως δεν ξέρω για λόκαλ ή τίποτα παρεμφερές!!!
Αυτό που ξέρω φίλε συναγωνιστή και με πάσα σεβασμό στην γνώμη σου...
Έχεις πέσει πολύ έξω!!!!
Από τα λίγα που ξέρω, η ταρίφα θα παραμείνει η ίδια εως ότου φύγει(μέσα Δεκέμβρη αν δεν κάνω λάθος)!!!!
Όσον για την διαφήμιση....τι να πω...εσύ μήνυμα πήρες?...την γκόμενα την "μπουκάρισες" καθόλου?
Αυτά τα ολίγα και σόρρυ φίλε!!!!

rebetis

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
46
Like
266
Πόντοι
3.287
Ιδια συσκευασια με αλλη τιμη ..........  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: