Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 80 άτομα (11 μέλη και 69 επισκέπτες)

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.806
Πόντοι
4.655
Μην εισαι τοσο σιγουρος!

Αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι πως οι "Ρωσοι"  :idiot: εχουν τετοιες πληροφοριες για το ποιοι ειναι οι "παιχτες" στην Αθηνα για να τους φτιαξουν κλωνο  ;) και να βαλουν τετοια κριτικη!

ε?

s1

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1

maryland2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Κριτικές
13
Like
334
Πόντοι
290
μεγαλη φολα μακρυα καμια σχεση με φωτο

Συνημμένα

• LINA.gif
    LINA.gif
    43 bytes · Εμφανίσεις: 29
OP
OP
antisthenis

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.174
Πόντοι
17.085
Ok αρκετά. Προσωπικές αντιδικίες έξω απ' αυτό το thread. Πολλά post σβήστηκαν... Ηρεμήστε όλοι!

FLOJO

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2009
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
1
ημίχρονο και κρατάμε, άντε γερά!

Για να επιστρέψουμε στα reviews:

Ο dikaios_gamias είναι όντως δίκαιος και παπαριές μου έλεγαν για τη Sophy. Όχι μόνο δεν την ήξερα αλλά ούτε και μου δημιουργήθηκε η επιθυμία να τη γνωρίσω πολύ στενά. Το βασικό ατού των φωτό που βλέπουμε - το βυζί δηλ. - απλά δεν υπάρχει! Το πρόσωπο δε τελείως ασεξ. You have been warned!
:think: :think:
Παίδες τι ΄γινεται με αυτή τη Sophy? Διάβασα τις τελευταίες κριτικές και ταιριάζουν με την εμφάνιση στις φωτογραφίες - Μας δουλεύουν τώρα? Εγω τείνω να πιστέψω τον Dikaio και τον Tipo -  αλλά με αυτον τον τρόπο ο ένας να λεει μακρια και άλλος να βάζει 10 μάλλον δεν υπάρχει αντικειμενικότητα..... :think: 

medaphoar

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2007
Κριτικές
41
Like
0
Πόντοι
11
Ο Δεκεμβρης θα εχει δυνατα γεροντογαμησια!!!

Επισκέπτης

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206
Φιλτατε, ο τροπος που παρουσιαζεις αυτες τις πιθανοτητες ειναι λανθασμενες, το λιγοτερο. Η βιομηχανια του σεξ ειναι παρα πολυ σκληρη στα STDs κυριως στο θεμα του HIV. Οι ανθρωποι αυτοι κανουν παρα πολυ συχνα εξετασεις και προσεχουν την υγεια τους γενικως. Αμα καποιος βγει οροθετικος, βγαινει αμεσως απο το παιχνιδι...επισης, μη ξεχνας οτι αν πηδηχτεις με καποιον που εχει HIV δε σημαινει οτι και εσυ θα κολλησεις. Οι πιθανοτητες ειναι (ακαποτο απο μουνακι) 0.04% για καθε σεξουαλικη πραξη. αυτο ανεβαινει σημαντικα οταν παιζει ακαποτο κωλογαμησι αλλα και παλι δε σημαινει οτι θα κολλησεις. Δηλαδη ο Rocco, και οι συνεργατες του που γαμανε αβερτα κοπελες του πρωην ανατολικου μπλοκ εχουν τωρα αυξημενες πιθανοτητες να εχουν HIV? ηλιθιοι ειναι?

Αυτα

Φίλε τη μισή αλήθεια είπες! Ναι για ακάπωτο μουνί είμαι 4/1000, αλλά για ακάποτο κώλο είναι σχεδόν 25 φορές περισσότερο! 1/10!!

Επίσης αν βρεθείς οροθετικός σε βγάζουν από το επάγγελμα του πορνοστάρ, για να μην κολλήσεις και άλλους (από όσους έχεις ήδη κολλήσει ενδεχομένως), αλλά φυσικά δεν τους επιτρέπεται να το κοινοποιήσουν , γιατί είναι ευαίσθητο προσωπικό δεδομένο και έτσι η άνεργη οροθετική τέως πορνοστάρ γίνεται μεγαλοβίζιτα σιστιτουρίστια , γιατί δε έχει τί άλλο να κάνει και έχει μάθει στα πολλά λεφτά!!

Τώρα εσύ τι λες; Να μην το παραρισκάρει ο Ρόκκο;! Απλα είναι τρελλαμένος και μάλλον δεν τον ενδιαφέρει!!

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.806
Πόντοι
4.655
Φίλε τη μισή αλήθεια είπες! Ναι για ακάπωτο μουνί είμαι 4/1000, αλλά για ακάποτο κώλο είναι σχεδόν 25 φορές περισσότερο! 1/10!!

Επίσης αν βρεθείς οροθετικός σε βγάζουν από το επάγγελμα του πορνοστάρ, για να μην κολλήσεις και άλλους (από όσους έχεις ήδη κολλήσει ενδεχομένως), αλλά φυσικά δεν τους επιτρέπεται να το κοινοποιήσουν , γιατί είναι ευαίσθητο προσωπικό δεδομένο και έτσι η άνεργη οροθετική τέως πορνοστάρ γίνεται μεγαλοβίζιτα σιστιτουρίστια , γιατί δε έχει τί άλλο να κάνει και έχει μάθει στα πολλά λεφτά!!

Τώρα εσύ τι λες; Να μην το παραρισκάρει ο Ρόκκο;! Απλα είναι τρελλαμένος και μάλλον δεν τον ενδιαφέρει!!

Εννοεις 4/10000, και για το πρωκτικο δε γνωριζω ακριβως, αλλα οχι 1/10 ειναι υπερβολικο μαλλον εννοεις 1/100 που και παλι θεωρω οτι ειναι ισως λανθασμενο. Μπορεις να τσεκαρεις αν θες στο ιντερνετ την λιστα των οροθετικων πορνοσταρ. ξαναλεω οτι ειναι φονος εκ προμελετης οταν γνωριζεις οτι εισαι οροθετικος και λες οτι εισαι καθαρος/η.

Π

gismo1972

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
19
Like
1.527
Πόντοι
6.835
Για δώσε μας μερικές αφίξεις από κοπέλλες στα 30, εκτός από αυτέσ που έχουν ανακοινωθεί ήδη...
Για να κάνουμε τον προϋπολογισμό μας ....

Ο Δεκεμβρης θα εχει δυνατα γεροντογαμησια!!!

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.806
Πόντοι
4.655
Φιλτατοι, παρακαλω συγχωρεστε μας που εχουμε χωθει σε λαθος θρεντ για αυτην τη συζητηση. Θελω να προτεινω κατι μιας και υπαρχουν διαφορες αποψεις περι HIV τροπος μεταδοσης του. Προτεινω οτι απο εδω και στο εξης οσοι ασχολουνται με το αθλημα, ιδιαιτερα με CG να ρωτουν ΠΑΝΤΑ την κοπελα πριν την αρχη του αγωνα εαν ειναι HIV-. Προσωπικα, το κανω καθε φορα και με χαλαρωνει. Οι κοπελες γνωριζουν οτι ειναι εγκλημα να κρυψεις το status σου και δε θα πουν ψεμματα. Νομιζω οτι ειναι καλη ιδεα. αυτο δε σημαινει οτι θα κανεις ακαποτα αλλα μπορεις να το απολαυσεις καλυτερα.

Αυτα

Π

Kaloeros

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
212
Like
4.977
Πόντοι
9.275
Συναγωνιστές, από αύριο μας έρχεται ένα νέο φρούτο με το όνομα Ester από Τσεχία,
link εδώ : Το ενδιαφέρον στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν είναι τα φυσικά προσόντα (που φαίνονται τυπικά, όχι κάτι το ξεχωριστό) αλλά οι υπηρεσίες (όλες inclusive στην τιμή που είναι επίσης η τυπική)! Αντιγράφω από τον μακροσκελέστατο κατάλογο :
FULL SERVICE. COF, COB, CIM, SWALLOW, CUM SWAPPING, FOOT WORSHIP, FETISHES, DKF, DP-BJ, OWO, OWO TO END, TEA BAGGING, 69, AR, AF, GFE, A-LEVEL, SANDWICH, CLASSIC, LICKING, TRITURATION, SNOWBALLING, ROLL PLAY, TRIO SERVICE, COUPLES, FISTING, TRITURATION SWAPPING, EXTRA BALL, M, FF, ALL POSITIONS, FACE SITTING, RUSSIAN, WATERSPORTS.
:new_shocked:
Υπάρχει και κάτι που δεν κάνει το κορίτσι μας;
Εγώ τουλάχιστον έχω πολλές άγνωστες λέξεις στις υπηρεσίες, αν κάποιος γνωρίζει ας ενημερώσει τι σημαίνουν τα παρακάτω μπας και μορφωθούμε (επίσης και γνώμες από πρακτική εφαρμογή είναι ευπρόσδεκτες):
DP-BJ
TEA BAGGING
SANDWICH
TRITURATION
TRITURATION SWAPPING
SNOWBALLING
RUSSIAN

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.806
Πόντοι
4.655
Συναγωνιστές, από αύριο μας έρχεται ένα νέο φρούτο με το όνομα Ester από Τσεχία,
link εδώ : Το ενδιαφέρον στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν είναι τα φυσικά προσόντα (που φαίνονται τυπικά, όχι κάτι το ξεχωριστό) αλλά οι υπηρεσίες (όλες inclusive στην τιμή που είναι επίσης η τυπική)! Αντιγράφω από τον μακροσκελέστατο κατάλογο :
FULL SERVICE. COF, COB, CIM, SWALLOW, CUM SWAPPING, FOOT WORSHIP, FETISHES, DKF, DP-BJ, OWO, OWO TO END, TEA BAGGING, 69, AR, AF, GFE, A-LEVEL, SANDWICH, CLASSIC, LICKING, TRITURATION, SNOWBALLING, ROLL PLAY, TRIO SERVICE, COUPLES, FISTING, TRITURATION SWAPPING, EXTRA BALL, M, FF, ALL POSITIONS, FACE SITTING, RUSSIAN, WATERSPORTS.
:new_shocked:
Υπάρχει και κάτι που δεν κάνει το κορίτσι μας;
Εγώ τουλάχιστον έχω πολλές άγνωστες λέξεις στις υπηρεσίες, αν κάποιος γνωρίζει ας ενημερώσει τι σημαίνουν τα παρακάτω μπας και μορφωθούμε (επίσης και γνώμες από πρακτική εφαρμογή είναι ευπρόσδεκτες):
DP-BJ
TEA BAGGING
SANDWICH
TRITURATION
TRITURATION SWAPPING
SNOWBALLING
RUSSIAN

DP-BJ - double penetration blowjob - χρειαζεσαι εναν φιλο - τον σβελτο
TEA BAGGING - γλυψιμο αρχιδιων και ρουφηγμα στο στομα
SANDWICH - παλι ο σβελτος και η κοπελα στη μεση σα ζαμπον η΄ τυρι, αναλογως
TRITURATION - δεν εχω ιδεα - θα ελεγα να παιζει το σπερμα στο στομα και να κανει μπουρμπουληθρες
TRITURATION SWAPPING - .....και να το δινει δωρακι
SNOWBALLING - μεταφορα του χυσιου σου απο το ενα στομα στο αλλο (μπορει παλι πισω στο δικο σου, αν γουσταρεις)
RUSSIAN - υποθετω να την γαμας ενω εχει περιοδο αλλα δεν ειμαι σιγουρος

Π

Kaloeros

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
212
Like
4.977
Πόντοι
9.275
TEA BAGGING - γλυψιμο αρχιδιων και ρουφηγμα στο στομα
SANDWICH - με εναν φιλο και η κοπελα στη μεση σα ζαμπον η΄ τυρι, αναλογως
TRITURATION - δεν εχω ιδεα
TRITURATION SWAPPING - δεν εχω ιδεα
SNOWBALLING - μεταφορα του χυσιου σου απο το ενα στομα στο αλλο (μπορει παλι πισω στο δικο σου, αν γουσταρεις)
RUSSIAN - υποθετω να την γαμας ενω εχει περιοδο αλλα δεν ειμαι σιγουρος

Π
Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση συναγωνιστή  :thumbsup:
Βρε τι μαθαίνει ο άνθρωπος... από τις Τσέχες!
"Γηράσκω δ' αεί πολλά διδασκόμενος" που έλεγε και ο Σόλων!

gismo1972

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
19
Like
1.527
Πόντοι
6.835

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories