Lucent51
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 151
- Πόντοι
- 2.046
Δεν ξέρω αν είναι σωστό αλλά να τι βρήκα
RUSSIAN - (αυτό που εμείς ονομάζουμε "ισπανικό")
Βρε μονοφαγαδες, κανεις δεν εχει περασει απο την Αντριανα!! Δεν ειναι δυνατον? Τελειωνει αυριο το τουρ και δεν εχουμε εντυπωσεις ακομα?
Γραψτε κατι βρε γμτο και ενημερωσετε εμας τους υπολοιπους περι του τινος προκειται
Tην ειδα χθες στα Lift στο γνωστο χοτελι...Απαρατηρητη θα ελεγα...Γουστα βεβαια αλλα...
Μπραβο βρε Αλοχα κατι ειναι και αυτο!
BTW εγω ειδα την δικια σου απο κοντα ;)
Ουτε οι ιδιες δεν το ξερουν ακομα φιλε !!!αν καποιος ξερει τι παιζει απο 5εως 15 δεκ στο athens ας κανει μία ενημερωση
thanx
Ευχαριστώ Luc ;)Russian = Ισπανικο
Trituration = Golden shower = κατουρημα
;)
ημουν ηδη shΟυτε οι ιδιες δεν το ξερουν ακομα φιλε !!!
Zsazsa
7 με 12 Δεκ
Lolita
15 με 18 Δεκ
Αυτα για την ωρα !!! ;)
....Money is mandatory,this game is self explanatory...Ρε συ δεν είπα πως δε θα έχω και άποψη! Λίγη αποχή τουλάχιστον!
Αλλά όταν για την λόκαλ την συμπατριώτισσα της που τουλάχιστον να γαμιέται ξέρει έκανε ο άλλος θέμα άμα αξίζει τα 150!!
Άμα μάθει πως δώσανε κάποιοι στο παρτσακλό 300ρια θα σας ζητάει 400 μετά!! (Εγώ είπαμε απλά παρακολουθώ και σκασίλα μου! )
Την παλια λεει !!!
λοιπον σήμερα ειχα μια εμπειρία που θα μου μεινει αξεχαστη μεχρι να πεθάνω. Συναντησα τη Μαρτίνα και της ζήτησα να μου φερει και μια φιλη της/γνώστη της. Τα λόγια ειναι περιττα. Κριτική δε βάζω για τη Μαρτίνα γιατί εχω βάλει αλλες φορες και κάποιοι θα μου την πούνε, Η κοπέλα απλά δεν παίζεται. έτσι και αλλιως αυριο φευγει οπότε προλαβαίνω καποιος που θα πούνε οτι μπορει και να την προωθώ. Το μόνο αρνητικό ειναι το γαμημένο ξενοδοχειο που δε με άφηνε να περάσω και μου ζητούσαν ταυτότητα. Κατά τα άλλα μετα πήγα πανάθα που μας στεναχώρησε. Αυτά τα ολίγα. Πάντως αν στο χοτελι συνεχισουν ετσι θα χασουν πολλα εσοδα .. μου τη σπασανε
Ρε γαμωτο μια βοηθεια κατι για Ζανετε δεν υπάρχει μήπως είναι μούφα?
Ευχαριστώ Luc ;)
Δηλαδή αν κατάλαβα καλά TRITURATION SWAPPING = ανταλλαγή ούρων !!! :o
καλά... έχω πολλά να μάθω ακόμα