Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 72 άτομα (3 μέλη και 69 επισκέπτες)

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
:2funny: :2funny: Εισαι απαιχτος!!! Πρεπει και το IQ να παιζει καποιο ρολο  :2funny: :2funny:

IQ ραδικιού βασικά, απλά μόνο δύο τουρίστριες φοράνε μεγάλα χρυσά ρολόγια, αυτή και η ρώγα

η ρώγα μάλιστα στο αριστερό χέρι ενώ η γρήγορη στο δεξί (από την φωτό, γιατί δεν το θυμάμαι ακριβώς)

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
IQ ραδικιού βασικά, απλά μόνο δύο τουρίστριες φοράνε μεγάλα χρυσά ρολόγια, αυτή και η ρώγα

η ρώγα μάλιστα στο αριστερό χέρι ενώ η γρήγορη στο δεξί (από την φωτό, γιατί δεν το θυμάμαι ακριβώς)

Απο Φεβρουαριο παλι μαλλον Αθηνα! Την προτεινω ανεπιφυλακτα στον ...............Τζορτζ! :2funny:

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046

Συνημμένα

• Panamera.jpg
    Panamera.jpg
    183,6 KB · Εμφανίσεις: 19

maryland2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Κριτικές
13
Like
331
Πόντοι
290
Μεγαλη φολα καμμια σχεση μακρυα

Συνημμένα

• LINA.gif
    LINA.gif
    43 bytes · Εμφανίσεις: 22

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.791
Πόντοι
4.655
Ρε συ, χωρίς να την ξέρω την κυρία και χωρίς να έχω και την διάθεση να την γνωρίσω όπως τα έχω πάρει τώρα, το ριβιού είναι αυτοπόδεικτα κακόβουλο!
Ο τύπος (όχι εσύ tipos! :cheesy: ) λέει ούτε λίγο ούτε πολύ πως πήγε σε μια συνάντηση με την κοπέλα, συγκεκριμένη μάλιστα μέρα, η οποία και του κόστισε μηδέν (0) Ευρώ, όπου ανακάλυψε το λόγο για τον οποίο πολλοί φίλοι του έχουν κολλήσει AIDS!! Διότι τα κορίτσια του συγκεκριμένου πρακτορείου (δεν τους ξέρω καν λέμε, ούτε και έχω ποτέ ψωνίσει απ' αυτούς!) έχουν όλα AIDS!! Μη Θεέ μου χειρότερα!!

Οι φίλοι του έπαιρναν τα κορίτσια του πρακτορείου αυτού (Και μόνον αυτού! Κανενός άλλου!!) νουμεράδα και ακάποτα όλοι και από πίσω;!! (Μόνο έτσι γίνεται τέτοια μαζική διασπορά του AIDS! Ευτυχώς το AIDS δεν κολλάει σαν το κρυολόγημα, θέλει ΠΟΛΥ στενή επαφή!!)

Και αυτός αφού ήξερε για του φίλους του γιατί πήγε; Για να κολλήσει και αυτός; Και τελικά πως το ανακάλυψε κι όλας;

Είναι προφανές πως πρόκειται για ανταγωνιστικό πρακτορείο!...

λιγο περιεργο το κοβω να εχουν HIV....συνηθως οι κοπελες που ειναι η δουλεια τους το σεξ, κανουν πολυ συχνα εξετασεις και προσεχουν. Ειναι επαγγελματιες ετσι, μη το ξεχναμε. Τωρα ακαποτη πιπα ΔΕΝ σε κολλαει ΗΙV εκτος και αν η κοπελα εχει παρα πολυ αιμα στο στομα της. Το σαλιο απενεργοποιει τον συγκεκριμενο ιο. Βασικα, ΚΑΝΕΝΑΣ δεν εχει κολλησει HIV απο το να δεχεται πιπα απο ενα οροθετικο ατομο.

Παντως ειμαι υπερ της καποτας. Επισης ειναι εγκλημα να πει ψεματα καποιος για το αν εχει HIV, θεωρειται φονος εκ προμελετης...

Αυτα

Π

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.791
Πόντοι
4.655
Ακόμα κι αν είναι φορέας (αυτή ή οποιαδήποτε άλλη) και την πήρες από οποιαδήποτε τρύπα ΜΕ ΠΡΟΦΥΛΑΞΗ και δεν δαγκωνόσασταν στα γλωσσόφιλα (τόσο πάθος θα της έβγαζες;) και στα 69άρια, η πιθανότητα να κολλήσεις (μιλάμε για AIDS, γιατί τα χλαμύδια με το γλύψιμο φτάνουν σε στόμα, φάρυγγα, μάτια σε dt!!) είναι μηδαμινή!
Παίδες ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΟ!!!

Απόλυτα σίγουρα δεν είναι τίποτα! Οι διαφορές των πιθανοτήτων όμως είναι συντριπτικές!
Η επιδημιολογία, όπως και όλη η Ιατρική, είναι στατιστικώς προσεγγίσιμες, δεν είναι μαθηματικά!!

Μονο ακαποτο γαμισι απο μουνακι η΄κωλο θα μπορουσε να σε ανησυχησει για να πας να κανεις εξετασεις για HIV. γλυψιματα ειναι παρα παρα πολυ (παρα παρα πολυ) σπανιο και γενικα καποιοι γιατροι πιστευουν οτι πλεον μετα απο χρονια ερευνας καταληγουν οτι ο ιος δε μεταδιδεται με στοματικο σεξ.

Αυτα

Π

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Βασικα, ΚΑΝΕΝΑΣ δεν εχει κολλησει HIV απο το να δεχεται πιπα απο ενα οροθετικο ατομο.

Μην εισαι τοσο σιγουρος!

Αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι πως οι "Ρωσοι"  :idiot: εχουν τετοιες πληροφοριες για το ποιοι ειναι οι "παιχτες" στην Αθηνα για να τους φτιαξουν κλωνο  ;) και να βαλουν τετοια κριτικη!

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Μονο ακαποτο γαμισι απο μουνακι η΄κωλο θα μπορουσε να σε ανησυχησει για να πας να κανεις εξετασεις για HIV. γλυψιματα ειναι παρα παρα πολυ (παρα παρα πολυ) σπανιο και γενικα καποιοι γιατροι πιστευουν οτι πλεον μετα απο χρονια ερευνας καταληγουν οτι ο ιος δε μεταδιδεται με στοματικο σεξ.

Αυτα

Π

Το σπαμαραμε το θρεντ, αλλα για πες ποιοι γιατροι τα λενε αυτα???

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.791
Πόντοι
4.655
Λοιπόν, για να σας χαλάσω κι εγώ λίγο την ψυχολογία η στοιχειώδης λογική λέει πως καθεμία πορνοστάρ και ιδίως οι αποστρατευθείσες, έχει πιθανότητα να είναι οροθετική πάνω από 20% (λίγο λέω!), από τη στιγμή που της έχουν πάρει τον κώλο ακάποτα πάνω από 100 διαφορετικοί άντρες, οι οποίοι με τη σειρά τους έχουν πάρει ακάποτα και άλλες 200!!
Οπότε;...

Φιλτατε, ο τροπος που παρουσιαζεις αυτες τις πιθανοτητες ειναι λανθασμενες, το λιγοτερο. Η βιομηχανια του σεξ ειναι παρα πολυ σκληρη στα STDs κυριως στο θεμα του HIV. Οι ανθρωποι αυτοι κανουν παρα πολυ συχνα εξετασεις και προσεχουν την υγεια τους γενικως. Αμα καποιος βγει οροθετικος, βγαινει αμεσως απο το παιχνιδι...επισης, μη ξεχνας οτι αν πηδηχτεις με καποιον που εχει HIV δε σημαινει οτι και εσυ θα κολλησεις. Οι πιθανοτητες ειναι (ακαποτο απο μουνακι) 0.04% για καθε σεξουαλικη πραξη. αυτο ανεβαινει σημαντικα οταν παιζει ακαποτο κωλογαμησι αλλα και παλι δε σημαινει οτι θα κολλησεις. Δηλαδη ο Rocco, και οι συνεργατες του που γαμανε αβερτα κοπελες του πρωην ανατολικου μπλοκ εχουν τωρα αυξημενες πιθανοτητες να εχουν HIV? ηλιθιοι ειναι?

Αυτα

Π

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom