You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 113 άτομα (1 μέλη και 112 επισκέπτες)
Geopa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 34
- Like
- 39
- Πόντοι
- 1.666
Εσύ γιατί κοροϊδεύεις?Τρελο παρτι το κοριτσι. κλεισε γρηγορα μονο να προλαβεις
Και γαμώ τα πάρτυ!!!!!
Συνημμένα
περα απο την πλακα ομως ειναι μερικοι που δεν τους νοιαζει το σερβις παρα μονο η εμφανιση. Αρα σε αυτουσ απευθυνεται η δεσποινις...
Μπορει καποιος να γουσταρει να παει μαζι της και μετα να εχει ''θεμα '' για το σπιτι για κανα χρονο.
περι ορεξεως......
Και η Αμαντα τι είναι?www.bourdela.tv/smf/index.php?action=dlattach;topic=27.0;attach=216589;image] ...τσιμπούκια[/URL] "Ο τίγρης" με σήμα το λιοντάρι?
Και τη νοσοκόμα καμιά φορά !!!
Geopa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 34
- Like
- 39
- Πόντοι
- 1.666
Και τη νοσοκόμα καμιά φορά !!!
Yorgos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 55
- Πόντοι
- 4.095
Απο Αθηνα στο Μιλανο, απο Μιλανο στο Παρισι, και απο το Παρισι στην Αθηνα σε ενα μηνα
Ακουραστο το κοριτσι για το μποι του! ;)
1 εβδομάδα Αθήνα + 1 εβδομάδα Μιλάνο + 1 εβδομάδα Παρίσι + 1 εβδομάδα Αθήνα = 4 εβδομάδες
σφουγγαράκια.....πότε παίζουν?
Lucent51
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 151
- Πόντοι
- 2.046
1 εβδομάδα Αθήνα + 1 εβδομάδα Μιλάνο + 1 εβδομάδα Παρίσι + 1 εβδομάδα Αθήνα = 4 εβδομάδες
σφουγγαράκια.....πότε παίζουν?
Μεταλλαγμενη?
Πλακα κανω μην το παρετε σοβαρα
Lucent51
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 151
- Πόντοι
- 2.046
Και η Αμαντα τι είναι?www.bourdela.tv/smf/index.php?action=dlattach;topic=27.0;attach=216589;image] ...τσιμπούκια[/URL] "Ο τίγρης" με σήμα το λιοντάρι?
Η διαφορα μεαξυ των δυο!!
Παρις "What are you doing? Come and fuck me again!"
Αμαντα "It was good. Can we do it again?"
Yorgos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 55
- Πόντοι
- 4.095
[URL unfurl="true"]http://lh3.ggpht.com/_W21-jYwPikA/SiplSCwsm7I/AAAAAAAAUYc/3cTQGflWQ7Q/n545557182_101385_6291%5B3%5D.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
είναι πολύ πιο εύκολο από ότι νομίζεις, μην το μπλέκεις!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Καλημέρα συναγωνιστές...θα ήθελα πολύ να σας ενημερώσω και εγώ από την πλευρά μου για τυην Anabel αλλά ενώ είχα κλείσει για χθες το βράδυ στις 12, το πρακτορείο τα έκανε μαντάρα και στις 20.30 που έστειλα μήνυμα για να πάρω το νούμερο του δωματίου μου είπε ότι μπορεί μόνο στις 22.00 να γίνει η συνάντηση...οπότε πάμε γι άλλα...next time
Και αυτό με έχει βάλει σε σκέψεις...τρελό κορμί φαίνεται
Μήπως κάποιος γνωρίζει κάτι για τη συγκεκριμένη;
Carla
Carla
Geopa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 34
- Like
- 39
- Πόντοι
- 1.666
Φοβερό κορμί....αλλά στην μάπα μοιάζει με......Και αυτό με έχει βάλει σε σκέψεις...τρελό κορμί φαίνεται
Συνημμένα
Kaloeros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 212
- Like
- 4.901
- Πόντοι
- 9.275
Άααα πα πα... σε έχουνε ματιάσει βρε Bono, πολύ καντεμιά και για δεύτερη φορά...Καλημέρα συναγωνιστές...θα ήθελα πολύ να σας ενημερώσω και εγώ από την πλευρά μου για τυην Anabel αλλά ενώ είχα κλείσει για χθες το βράδυ στις 12, το πρακτορείο τα έκανε μαντάρα και στις 20.30 που έστειλα μήνυμα για να πάρω το νούμερο του δωματίου μου είπε ότι μπορεί μόνο στις 22.00 να γίνει η συνάντηση...οπότε πάμε γι άλλα...next time
Την επόμενη φορά που θα κλείσεις, αν τριτώσει το κακό (φτου φτου μακρυά), σε βλέπω να τα κόβεις τα CT
Η γνώμη μου είναι την επόμενη φορά να πας σε σίγουρη επιλογή (τουτέστιν άσε την Krystal για άλλους), και καλού-κακού έχε και ένα Plan B έτοιμο κατά νού (για παν ενδεχόμενο)...
Πάντως για καλή σου τύχη αυτήν τη βδομάδα έχει πολλές και καλές επιλογές... ;)
Έχεις δίκιο αδερφέ...είχα κανονίσει όμως και plan b αλλά το ακύρωσα γιατίθεωρούσα σίγουρη τη φάση με την Άναμπελ...anyway κάθε εμπόδιο για καλό...όσο για τις πολλές επιλογές αυτής της εβδομάδας έχεις απόλυτο δίκιο
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 10K
- Εμφανίσεις
- 617K