You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 113 άτομα (4 μέλη και 109 επισκέπτες)
Παιδιά χθες είδα τι dana.είναι απίστευτη σε όλα τις.διάβασα τι γραφει κάποιος για τι dana καείς ας λέω ότι ο τύπος λέει ψέματα. Η dana μου είπε για κάποιον που της πρόσφερε τα μισά χρήματα και ζητούσε ακραία πράγματα .όταν του αρνήθηκε τότε Η φίλος μπηκε στο site και άρχισε να τι θάβει. Ρε είσαι άντρας εσύ …ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΔΕΝ ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΕΤΣΙ. Δεν ξέρω για εσάς εγώ πάντως θα την ξαναδώ πολύ σύντομα…ανυπομονώ να μου κάνει ότι την άλλη φορα. οι photo τις dana είναι απόλυτα αληθινές….οποιος θέλει απλά το τσεκάρει… οποιος θέλει πιστεύει τον ψυχακια και χάνει…αντίο παιδιά και καλά……
Lucent51
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 151
- Πόντοι
- 2.046
Παιδιά χθες είδα τι dana.είναι απίστευτη σε όλα τις.διάβασα τι γραφει κάποιος για τι dana καείς ας λέω ότι ο τύπος λέει ψέματα. Η dana μου είπε για κάποιον που της πρόσφερε τα μισά χρήματα και ζητούσε ακραία πράγματα .όταν του αρνήθηκε τότε Η φίλος μπηκε στο site και άρχισε να τι θάβει. Ρε είσαι άντρας εσύ …ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΔΕΝ ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΕΤΣΙ. Δεν ξέρω για εσάς εγώ πάντως θα την ξαναδώ πολύ σύντομα…ανυπομονώ να μου κάνει ότι την άλλη φορα. οι photo τις dana είναι απόλυτα αληθινές….οποιος θέλει απλά το τσεκάρει… οποιος θέλει πιστεύει τον ψυχακια και χάνει…αντίο παιδιά και καλά……
Καλα εσυ τι το παιζεις εδω? Πεσανε οι δουλειες της μηπως και δεν τα οικονομας?
Dikaios_gamias
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Καλα εσυ τι το παιζεις εδω? Πεσανε οι δουλειες της μηπως και δεν τα οικονομας?
Σε καλό να μου βγεί το γέλιο που έριξα! Ο νταβάς του νταβά τόν νταβα Ω ΝΤΑΒΑ!
Dikaios_gamias
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Πριν......
Όχι τίποτα άλλο....αλλά μερικοί φίλε vrakaki δεν ξέρουν τι γαμάνε!!!!!
ΕΣΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ????????????????
Αν είναι δυνατόν.. Εύγε φίλε μου! Είσαι όντως χρήσιμος εδώ και δεν το λέω ειρωνικά!!
man27forsex
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 18
- Like
- 8
- Πόντοι
- 2.945
ε οχι να δινουμε 250ρες κ 300ρες να γαμαμε πρωην αντρες..ελεος...
Geopa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 34
- Like
- 39
- Πόντοι
- 1.666
Μήπως δημιούργησα μια σύγχηση?...Παιδιά οι φωτό είναι της Dana International όχι της κοπέλιας!!!!....Έλεος.....τόσο δύσκολο αστείο ήταν?ε οχι να δινουμε 250ρες κ 300ρες να γαμαμε πρωην αντρες..ελεος...
Kaloeros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 212
- Like
- 4.915
- Πόντοι
- 9.275
Από αύριο βράδυ ο Robάκος (Planetdreams) μας ξαναστέλνει το γνωστό δίδυμο
Anita και
Karin μάλιστα έχει βάλει και στις δύο και από 2-3 νέες φωτογραφίες...
Στην Anita πάντως το ξαναδούλεψε καλά το Photoshop ο πονηρούλης,
μεσούλα μοντέλου της έκανε της Ανιτούλας μας (που είσαι Fantom να δεις!!!)
Εμένα πάντως μου άρεσε το κορίτσι, είναι Γυναίκα πως να το κάνουμε...
Όσο για την Karin στις νέες φωτό δείχνει σαν να έχει νέο στήθος
Θέλω να πιστεύω ότι είναι και αυτό photoshop κόλπο του Rob (πήρε μάλλον φόρα) γιατί δεν λέει...
Όποιος μάθει πρώτος τι πραγματικά τρέχει ας ενημερώσει...
Anita και
Karin μάλιστα έχει βάλει και στις δύο και από 2-3 νέες φωτογραφίες...
Στην Anita πάντως το ξαναδούλεψε καλά το Photoshop ο πονηρούλης,
μεσούλα μοντέλου της έκανε της Ανιτούλας μας (που είσαι Fantom να δεις!!!)
Εμένα πάντως μου άρεσε το κορίτσι, είναι Γυναίκα πως να το κάνουμε...
Θέλω να πιστεύω ότι είναι και αυτό photoshop κόλπο του Rob (πήρε μάλλον φόρα) γιατί δεν λέει...
Kaloeros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 212
- Like
- 4.915
- Πόντοι
- 9.275
Με ζώσανε τα φίδια συναγωνιστές... ο Robάκος αναβάθμισε το στήθος της Karin από Β σε C :'(Από αύριο βράδυ ο Robάκος (Planetdreams) μας ξαναστέλνει το γνωστό δίδυμο
...
Πάει, άλλη μια που χάλασε το όμορφο φυσικό στηθάκι της για δυό πεπόνια (εύχομαι να κάνω λάθος)
democrat
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 23 Δεκ 2006
- Κριτικές
- 11
- Like
- 10
- Πόντοι
- 2.007
Με ζώσανε τα φίδια συναγωνιστές... ο Robάκος αναβάθμισε το στήθος της Karin από Β σε C :'(
Πάει, άλλη μια που χάλασε το όμορφο φυσικό στηθάκι της για δυό πεπόνια (εύχομαι να κάνω λάθος)
[/quote
Ρωτα τον Ρομπ πριν ψωνισειςΜε ζώσανε τα φίδια συναγωνιστές... ο Robάκος αναβάθμισε το στήθος της Karin από Β σε C :'(
Μας περνανε για μου φαινεται.Δεν του παανε καλα οι δουλειεςΠαιδιά χθες είδα τι dana.είναι απίστευτη σε όλα τις.διάβασα τι γραφει κάποιος για τι dana καείς ας λέω ότι ο τύπος λέει ψέματα. Η dana μου είπε για κάποιον που της πρόσφερε τα μισά χρήματα και ζητούσε ακραία πράγματα .όταν του αρνήθηκε τότε Η φίλος μπηκε στο site και άρχισε να τι θάβει. Ρε είσαι άντρας εσύ …ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΔΕΝ ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΕΤΣΙ. Δεν ξέρω για εσάς εγώ πάντως θα την ξαναδώ πολύ σύντομα…ανυπομονώ να μου κάνει ότι την άλλη φορα. οι photo τις dana είναι απόλυτα αληθινές….οποιος θέλει απλά το τσεκάρει… οποιος θέλει πιστεύει τον ψυχακια και χάνει…αντίο παιδιά και καλά……
9 παω για scouting:
Θα εχετε πληρη ενημερωση μολις γυρισω...
crischarteris
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 9
- Πόντοι
- 0
ρε συμπολεμιστές την anna_indep ξέρει κανένας που θα βρω ποτε κάνει tour? αν μου στείλει αυτός που ξέρει και ένα pm θα είναι ο καλύτερος του χωριου.Ευχαριστώ
Dikaios_gamias
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Όσο για την Karin στις νέες φωτό δείχνει σαν να έχει νέο στήθος Θέλω να πιστεύω ότι είναι και αυτό photoshop κόλπο του Rob (πήρε μάλλον φόρα) γιατί δεν λέει...
Θα τρέξουμε να δώσουμε 300 ευρά για να μάθουμε εάν ο Ρομπ έχει κάνει photoshop στα βυζιά της? Δε γαμιόνται να ασπρίσουν λέω εγώ και αυτή και τα βιζιά της!!
tresurert
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Δεν χρειαζεται να γραφεις την ωρα και να στηθουν ολοι απο εξω να δουν την μουρη σου !!!9 παω για scouting:
democrat
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 23 Δεκ 2006
- Κριτικές
- 11
- Like
- 10
- Πόντοι
- 2.007
τρεχα γρηγορα να προλαβουμε την νυκτερινη βαρδια9 παω για scouting:
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 10K
- Εμφανίσεις
- 620K