Καμιά πληροφορία για την κοπελιά έχει κανείς ?
Στην πρώτη φώτο φαίνεται λίγο ψωνάρα αλλά στις άλλες φαίνεται καλό γκομενάκι...
Στην πρώτη φώτο φαίνεται λίγο ψωνάρα αλλά στις άλλες φαίνεται καλό γκομενάκι...
To περιεχομενο της μποτας ειναι για FootFetish πρωτης ταξεως γιατι δεν μας το δινεις ρε φιλαρακο !!!Αφού δεν μας κάνει την τιμή ο tresurert, ας βοηθήσω εγώ λίγο την κατάσταση με την Emily
Είναι ολόφρεσκες από Χαλκιδική την προηγούμενη βδομάδα. Έχω ανεβάσει και review που περιμένει έγγκριση...
Από ότι καταλαβαίνετε δεν μας ξανάρχεται... μας έχει γίνει μόνιμη κάτοικος Ελλάδας....
To περιεχομενο της μποτας ειναι για FootFetish πρωτης ταξεως γιατι δεν μας το δινεις ρε φιλαρακο !!!
Σημερα η Δεσποινης που Βρισκεται???????Προς FANTOM: Μετά από "παραβιάσεις" / "ζορίσματα" και ότι άλλο φανταστείς το κολαράκι της Σίντυ "έστρωσε"!
Ξαναπήρα και ήταν μια χαρούλα το κακό είναι ότι φευγει αύριο...
E κατι δεν θα εχει για να το λεω ρε Φιδι !!!Τι σχέση έχεις εσύ ρε tresurert με το foot fetish ???
E κατι δεν θα εχει για να το λεω ρε Φιδι !!!
Εδώ είναι ακόμα...μέχρι 01/9....γάμησέ τα...την κάναμε "βασίλισσα" με τις εκθεσούλες μας και αρμέγει τους συναγωνιστές κανονικά....σκέφτεσαι να ξαναπάρεις?....σου προτείνω άλλη πάντως!!!!!...άλλο μοντέλο αλλά ίδιας χρονιάς...στα ίδια κυβικά πάω κάτω...Δεν πειραζει xouzel μην παρεις !!!
Αυτη εφυγε η ειναι ακομα εδω !!!!
είδα οτι έρχεται το Ρουμανάκι η Pink, πολύ καλές κριτικές στην προηγούμενη επίσκεψη, εχει βάλει και κατι καινούργιες φώτο φοβερές στο ζουζούνα. να την δοκιμάσω ??? καμιά απόψη??? ο φίλος μου ο gianevan τι λεει?? την έχει δοκιμάσει???
Δες διαβατηριακι μηπως ειναι 22 και παει χαμενη η επενδυση !!!Ρόκο μου έχω δηλώσει πως για προσωπικούς λόγους δεν παίρνω κάτω από 21 - 22.
Επίσης αυτή την περίοδο κάνω απόσβεση "επενδύσεως" σε 23άχρονο Τσεχάκι και απέχω από την πιάτσα!
ΟΚ πάντως σύμφωνα με τις φώτο ειναι σουπερΡόκο μου έχω δηλώσει πως για προσωπικούς λόγους δεν παίρνω κάτω από 21 - 22.
Επίσης αυτή την περίοδο κάνω απόσβεση "επενδύσεως" σε 23άχρονο Τσεχάκι και απέχω από την πιάτσα!