Μπράβο για τα "εγκαίνια" φίλε Geopa! Πολύ κατατοπιστικό το review σου, να ξέρω δηλαδή και εγώ τι έχασα
Πάντως "χαλαρή εξάτμιση", "dirty talks", δασκάλεμα και "next time anal" σημαίνουν ότι δεν είναι και πολύ άπειρη, μάλλον στο international είναι μόνον, αλλά στο national την έχει κάνει την προπόνηση ;) Το πιθανότερο πάντως είναι η απόδοση να έχει να κάνει με την ταλαιπωρία των κοριτσιών μέχρι να έρθουν Ελλάδα, λογικά θα υπάρξει βελτίωση σύντομα... Θα δούμε και από τις επόμενες κριτικές μιας και το κορίτσι έχει γεμάτο πρόγραμμα...
Επίσης μια ερώτηση : έχει φυσικό στήθος; γιατί στην φωτό Νο.3 μάλλον παραδείχνει (όσο δείχνει) τέλειο
Τέλος και ένα σχόλιο : δεν ξέρω για σένα αλλά στα 26 εγώ έβγαζα πολύ περισσότερη ενέργεια... τα χρόνια απλά βελτιώνουν την τεχνική, και απλά με λιγότερα παίρνεις περισσότερα... όμως για μια πιστιρίκα στα 20-22 η φυσική δύναμη και το πάθος του 25άρι δεν αντικαθίστανται με τα "κόλπα"... του 40άρι (εκτός και άν ο 40άρης έχει το σώμα επαγγελματία αθλητή ή χορευτή), αν και όλα έχουν την αξία τους