Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 80 άτομα (4 μέλη και 76 επισκέπτες)

sxoinobaths

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Μαρ 2009
Κριτικές
52
Like
456
Πόντοι
2.357
Και κάτι ακόμα, εγώ είμαι καινούριος και δεν το παιξα ειδήμονας...
Πριν λίγο καιρό μπήκα στο χώρο κι έκανα την πρώτη κριτική μου..
Αν δεν μπορώ να πω την άποψη μου, χωρίς να με σβήνετε, για τέτοια θέματα και να μάθω κι από σας που ξέρετε περισότερα, που αλλού μπορώ να ρωτήσω και να ενημερωθώ καλύτερα..;
Εννοείται ότι μπορεί να κάνω και λάθος, αλλά αν δε μου απαντήσετε, ολοκληρωμένα και μ' επιχειρήματα, κι όχι με λογοκρισία πώς θα το καταλάβω..;

16aris

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
15
Like
15
Πόντοι
10

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Και κάτι ακόμα, εγώ είμαι καινούριος και δεν το παιξα ειδήμονας...
Πριν λίγο καιρό μπήκα στο χώρο κι έκανα την πρώτη κριτική μου..
Αν δεν μπορώ να πω την άποψη μου, χωρίς να με σβήνετε, για τέτοια θέματα και να μάθω κι από σας που ξέρετε περισότερα, που αλλού μπορώ να ρωτήσω και να ενημερωθώ καλύτερα..;
Εννοείται ότι μπορεί να κάνω και λάθος, αλλά αν δε μου απαντήσετε, ολοκληρωμένα και μ' επιχειρήματα, κι όχι με λογοκρισία πώς θα το καταλάβω..;

In short....μπορεί το "If you are not living on the edge, you are taking up too much space", να ακούγεται cool για κάποιους, αλλά όσοι το εφαρμόζουν στο θέμα προφύλαξη και σεξ, τότε sooner or later θα έχουν κλείσει ραντεβού με τον τύπο με τα μούσια. Και οκ, μπορεί κάποιοι να γουστάρουν, αλλά οι άλλοι δεν φταίνε σε τίποτα. Και με άλλους, δεν εννοώ μόνο άλλους παίχτες, αλλά και την γκόμενά τους κλπ κλπ κλπ.

Φαντάζομαι ότι οι admins στο παρόν site είναι αρκετά ευαίσθητοι στο θέμα...και για αυτό αντιδρούν όπως αντιδρούν και καλά κάνουν κατά τη γνώμη μου.

Εδώ δεν βλέπεις τι γίνεται? Φταρνίστηκαν στο Μεξικό και τρέχουμε όλοι...δεν είναι πλάκα αυτά τα θέματα.

sxoinobaths

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Μαρ 2009
Κριτικές
52
Like
456
Πόντοι
2.357
Νομίζω ότι εκεί έγινε η παρεξήγηση, εγώ δεν απάντησα προσωπικά, αλλά προσπάθησα να ψυχολογήσω αυτούς που το κάνουνε, κι είπα μια μαλακία να περάσει η ώρα...
Δεν περίμενα να το εκλάβει κανείς ως υιοθέτηση τέτοιων καταδικαστέων σίγουρα πρακτικών...
Εγώ είμαι πολύ φοβιτσιάρης ως χαρακτήρας για να κάνω τέτοια "εξτριμ σπορ"...!
Πάντως εξακολουθώ να πιστεύω ότι τέτοια θέματα πρέπει να συζητούνται ανοιχτά και να μην αποτελούν θέμα ταμπού...
Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιο ειδικό θέμα γι' αυτές τις ασθένειες, δεν το 'χω ψάξει...

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
κανεις ινφο για Σαμανθα? μη μου πειτε οτι κανεις απο εδω μεσα δεν εχει παει ηδη?

donator

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
73
Like
1.161
Πόντοι
2.461
δοκιμασε να μας πεις και μας....
γιατι αμα ειναι αληθινες οι φωτο παω και γω τρεχοντας!
Συναγωνιστές οι φώτο ειναι μουφα. Πήγα και δοκίμασα. Είναι άλλη κοπέλα πίο μεγάλη σε ηλικία αποδεκτή εμφανισιακά στο πρόσωπο. Εμφανίστηκε στην πόρτα με ένα φορεματάκι και αν και μου μπήκαν ψύλλοι στα αυτία για την μπανάνα που έφαγα με την φωτό, είπα να δοκιμάσω. Τι το ήθελα, η κοπέλα απλά δεν κανει.
Καταρχάς όταν έμεινε γυμνή το τι χαλάρωση έιχε στη περιόχη της κοιλίας δεν λέγεται, Μετά να σε φιλήσει στο στόμα με τίποτα, και η αποκορύφωση, πίπα με καπότα.Εκεί ήταν που της την είπα ασχημα, ντύθηκα και εφυγα.
Κρίμα στα λεφτά. :'( :'(
Ελπίζω η τζούλια σήμερα να με παρηγορήσει και να μην φαω και άλλη φόλα.

varnalis

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2008
Κριτικές
60
Like
279
Πόντοι
361

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Eπειδή βαριέμαι να παιρνω σβάρνα όλα τα τηλ, αν κανείς γνωρίζει οτι υπάρχει τουρίστρια located σε νότιο ξενοδοχείο, παρακαλώ p.m. me.

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
το good που το βλεπεις? :think:
γιατι αμα ειναι αληθινες οι φωτο παω και γω τρεχοντας!
και τρεχοντας θα φυγεις! :2funny: την τριτη φωτο την ειδατε καλα?
Καπου διάβασα οτι δεν είναι η κοπέλα της φώτο.
ε και για κακο το λες αυτο?

ntavatzoulini

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Ποιες μουναρες σκανε μυτη τελος του μηνου απο Ζ? : κουιζακι

moraki

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
Συναγωνιστές οι φώτο ειναι μουφα. Πήγα και δοκίμασα. Είναι άλλη κοπέλα πίο μεγάλη σε ηλικία αποδεκτή εμφανισιακά στο πρόσωπο. Εμφανίστηκε στην πόρτα με ένα φορεματάκι και αν και μου μπήκαν ψύλλοι στα αυτία για την μπανάνα που έφαγα με την φωτό, είπα να δοκιμάσω. Τι το ήθελα, η κοπέλα απλά δεν κανει.
Καταρχάς όταν έμεινε γυμνή το τι χαλάρωση έιχε στη περιόχη της κοιλίας δεν λέγεται, Μετά να σε φιλήσει στο στόμα με τίποτα, και η αποκορύφωση, πίπα με καπότα.Εκεί ήταν που της την είπα ασχημα, ντύθηκα και εφυγα.
Κρίμα στα λεφτά. :'( :'(
Ελπίζω η τζούλια σήμερα να με παρηγορήσει και να μην φαω και άλλη φόλα.

φιλε συγγνωμη κιολας που θα στην πω ετσι χυμα,αλλα πρεπει να  ξυπνησουμε επιτελους!!!!....
ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ!
εινα μεγαλη μαλακια να βλεπεις οτι καποιος σε κοροιδευει απροκαλυπτα(γιατι πηγαινοντας στο ξενοδοχειο θα δεις οτι ειναι αλλη κοπελα), και εσυ παρολα αυτα να συμφωνεις να του δωσεις λεφτα.
  Δινεις λεφτα ρε φιλε σε εναν που σε δουλευει??αν ειναι δυνατον!
Ελεος
  και να σου πω και κατι αλλο?
απο κατι τετοιες μαλακιες που κανουμε παιρνουν θαρος οι νταβαδες, βαζουν ψευτικες φωτο και περιμενουν το ''θυμα''..
στην προκειμενη εσενα!....
Να πληρωσεις για μια απατεωνια εν γνωση σου!
  σου λενε οι νταβαδες....''απο τους δεκα που θα ρθουν δεν θα κατσουν οι δυο? να τα 800 ευρο απο τα λιγουρια που θα κατσουν να γαμησουν την πατσαβουρα μας''
και οσο εμεις καθομαστε τοσο θα σηνεχισουν αυτοι να μας κοροιδευουν
  οσο και να θελουμε να γαμησουμε, οσο και να πιστευουμε οτι η πατσαβουρα που τελικα ειναι εκει μπορει να κανει το γαμησι της ζωης μας, πρεπει μολις ανοιγει η πορτα και βλεπουμε αλλη κοπελα απο τις φωτο, να κανουμε μεταβολη και να φευγουμε
Αμεσως μετα τηλεφωνακι στον απατεωνα-νταβα... του λες να παει να γαμηθει  γιατι προσπαθησε να σε κλεψει!

Αν το καναμε ολοι αυτο να δεις για ποτε θα σταματαγαν οι μουφες φωτογραφιες
οταν πατε στα μπουρδελα που ειναι να πληρωσετε 20 ευρω και βλεπετε την κοπελα και δεν σας αρεσει , σηκωνεσται και φευγετε
Αλλα τωρα που πληρωνεται 400 ευρω και εινα απατη, και δεν σας αρεσει η κοπελα, καθεστε
τι να πω......
ΕΛΕΟΣ
Υ.Γ. και παλι σορρυ φιλε. δεν ειναι προσωπικο. απλα αφορμη πηρα απο το ποσταρισμα σου

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
Την τσέκαρες στο αεροδρόμιο ή δεν πρόλαβες;
την μονη που τσεκαρα ειναι την Σαμανθα
πτηση LOT603 απο Βαρσοβια, αφιχθει με 8 λεπτα καθυστερηση στις 14:58
Α σορρυ ειδα και τις Αντζελικα Μπλακ και Τζεσσικα Μουρ... Θα πρεπε να με πληρωσουν για να τις γαμησω.... κοντοπουτανα του κερατα...

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
Τι να πω οτι ειναι μουναρος? αυτο φαινεται και στις φωτο...
να βγει να μας πει καποιος που την πηρε για το σερβις! παλιομοναχοφαηδες του κερατα! γι'αυτο εφυγε κι ο baby!
κανεις πουστης δεν μιλαει!

ntavatzoulini

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
την μονη που τσεκαρα ειναι την Σαμανθα
πτηση LOT603 απο Βαρσοβια, αφιχθει με 8 λεπτα καθυστερηση στις 14:58
Α σορρυ ειδα και τις Αντζελικα Μπλακ και Τζεσσικα Μουρ... Θα πρεπε να με πληρωσουν για να τις γαμησω.... κοντοπουτανα του κερατα...
και μεις οι κοντοι που δεν καταφερνουμε να παλευουμε με τα διμετρα, πως θα ζησουμε, ε? :think:

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
και μεις οι κοντοι που δεν καταφερνουμε να παλευουμε με τα διμετρα, πως θα ζησουμε, ε? :think:
Να βαλετε τακουνια!
κι εγω δεν ειμαι διμετρος αλλα αυτες ειναι πατσαβουρες μα το θεο

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom