Καλού- κακού, δημοσίευσε και έναν κατάλογο με όσες ct, cg και πουτάνες έχεις επισκεφτεί, αν ξερουμε ποιες να αποφεύγουμε, ειδικά να συμμερίζονται τις απόψεις σου περί ακάποτου...
Κατανοώ ότι στα ct κάποιοι κανόνες ασφαλείας είναι πιο χαλαροί και ενδεχομένως κάποιες πρακτικές (owo, 69 etc) δεν είναι και ό,τι καλύτερο από άποψη προφύλαξης, ειδικά από ηπατίτιδες και μερικά αφροδίσια αλλά τη διείσδυση σε κόλπο ή πρωκτό χωρίς σκουφάκι τη θεωρώ αυτοκτονική και δολοφονική ταυτόχρονα..
Επειδή πέφτει πολλή λογοκρισία εδώ πέρα κι απομονώνεται μια φράση μόνο, και αλλάζει τελείως το νόημα όσων γράφονται τελικά...
Εγώ έγραψα ότι φοβάμαι ν' ανέβω σε μηχανή, θα κάνω ακάποτο..; Ελληνικά δεν ξέρετε να διαβάζετε...;;;;
Εγώ τον προσέχω τον εαυτό μου και την υγεία μου, δεν πίνω, δεν καπνίζω, γυμνάζομαι... θα πάω να κάνω ακάποτο με μια άγνωστη..;;;; Και δεν είναι μόνο το HIV όπως λέτε...!
Απλά είπα ότι δεν μου κάνει καμιά εντύπωση ότι κάποιοι το ζητάνε, γιατί για μένα υπάρχουν κι άλλες πρακτικές που 'ναι επικίνδυνες(δεν ξέρω αν είναι περισσότερο ή λιγότερο επικίνδυνες, πάντως ρίξτε μια ματιά σε νοσοκομεία κι εφημερίδες για να δείτε πόσοι νεκροί και τραυματίες υπάρχουν από τροχαία), όπως να οδηγείς μηχανή, να οδηγείς υπό την επήρρεια αλκοόλ κι ουσιών, η χρήση αλκοόλ και ουσιών, το κάπνισμα, η αλόγιστη χρήση κινητών και τόσες άλλες που πάρα πολλοί τις εφαρμόζουν και τις θεωρούν φυσιολογικές...
Κι όχι μόνο, αλλά αντιδρούν και στις απαγορεύσεις, όπως στο πολύ σωστό μέτρο για τον περιορισμό του καπνίσματος σε δημόσιους χώρους...!
Για το HIV δεν είμαι ειδικός και δεν ξέρω, απλά ανάφερα ότι έχω διαβάσει ότι υπάρχουν και κάποιες κάπως "αιρετικές" απόψεις... Δεν τις υιοθετώ, γιατί δε γνωρίζω...
Αυτό που ξέρω είναι, ότι δεν έχω κάποιο γνωστό και δεν έχω ακούσει στον κύκλό μου κάτι γι' αυτή την ασθένεια, αλλά έχω ακούσει παρα πολλά για τροχαία και για καρκίνους...
Αυτό μόνο..