Lucent51
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 151
- Πόντοι
- 2.046
Με καμια κυβερνηση Η Ewa ειναι αλλο θεμα
Αυτή δεν είχε σκάσει παλαιότερα σα βραζιλιάνα, αργεντίνα κάτι τέτοιο?ξερει κανενας τι φρουτο ειναι αυτο?
Αυτή δεν είχε σκάσει παλαιότερα σα βραζιλιάνα, αργεντίνα κάτι τέτοιο?
Kυριε Fantom τι σου φταινε τα κοριτσια των studio και βαζεις το κοντοπουτανο Angel στην ιδια θεση ?
Για δοκιμασε Παολα ,Σαρα , Σονια , Μαρινα , Τζενη , Καρολαιν και μετα τα λεμε.
Είσαι νέος ακόμα. Θα καταλάβεις σύντομα και θα μπορείς να ξεχωρίζεις τις παγίδεςΡε μαγκες για λυστε μου μια απορια....πως γίνεται μόλις ποσταρισα μια αρνητικη κριτικη για μια παγκοσμιως αγνωστη σταρ του χωρου, και τα μαυρα της τα χαλια -Lesly-καπακι να πεφτει φουλ θετικη κριτικη?
Το ζητούμενο είναι να διαβάζει κάποιος τη δική μου και τη δική σου κριτική, και του τύπου που του άρεσε η φάση με τη Lesly και μετά ν' αποφασίσει ποιές κριτικές θα λαμβάνει υπ'όψην του στο μέλλον. Στο internet δεν υπάρχει μία αλήθεια και πρέπει να πληρώσεις για να βρείς ποιά από τις διαθέσιμες σου ταιριάζει.Ρε μαγκες για λυστε μου μια απορια....πως γίνεται μόλις ποσταρισα μια αρνητικη κριτικη για μια παγκοσμιως αγνωστη σταρ του χωρου, και τα μαυρα της τα χαλια -Lesly-καπακι να πεφτει φουλ θετικη κριτικη?
Ρε μαγκες για λυστε μου μια απορια....πως γίνεται μόλις ποσταρισα μια αρνητικη κριτικη για μια παγκοσμιως αγνωστη σταρ του χωρου, και τα μαυρα της τα χαλια -Lesly-καπακι να πεφτει φουλ θετικη κριτικη?