Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 87 άτομα (6 μέλη και 81 επισκέπτες)

boz

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2009
Like
2
Πόντοι
16
γεια στους σε ολους τους συναγωνιστες.
αν καποιος δοκιμασε την Angelika απο velours παρακαλω ας ειδοποιησει.νηστεια τελος :dancing:

PPICCASSO

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα σας, καποιος συναδελφος, με περισσοτερες πληροφοριες για την zuzana απο planetdreams?

mamalakis

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Καλημέρα σας παιδιά.
Θα ήθελα να μου πει κάποιος εάν γνωρίζει την συγκεκριμένη κυρία η οποία δηλώνει μόνιμη στη αθήνα επειδή δεν μπορώ να βρω πουθενά πληροφορίες.
Για βοηθήστε λίγο σας παρακαλώ!!!

Lola Blond!

cancan

Νέο Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα, δυστυχως η πρωτη μου κριτικη στο φορουμ θα ειναι αρνητικη. Πρωτο ραντεβου της Barbies απο Hotels models χθες. Το κοριτσι εχει ΠΕΡΙΟΔΟ και το απεκρυπσε, δυστυχως αργησα να το καταλαβω. Το προφυλακτικο γεματο αιμα και οχι μονο.............Να προσεχετε. Την εχω ηδη κανει review.

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Kυριε Fantom τι σου φταινε τα κοριτσια των studio και βαζεις το κοντοπουτανο Angel στην ιδια θεση ?
Για δοκιμασε Παολα ,Σαρα , Σονια , Μαρινα , Τζενη , Καρολαιν και μετα τα λεμε.

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
Τρελη προσφορα απο το ΙΚΕΑ....τρεξτε για ΤΙΑ.....

FANTOM12

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2006
Κριτικές
335
Like
5.466
Πόντοι
23.305
Kυριε Fantom τι σου φταινε τα κοριτσια των studio και βαζεις το κοντοπουτανο Angel στην ιδια θεση ?
Για δοκιμασε Παολα ,Σαρα , Σονια , Μαρινα , Τζενη , Καρολαιν και μετα τα λεμε.

Δεν αμφιβάλω για τις κοπέλες που γράφεις, ;) αυτό που έγραψα ήταν απλώς ένα σχήμα λόγου γιατί λόγω των τιμών έτσι πάνε οι κατηγορίες:
Μπουρδέλα , Studio , Citytours

ntavatzoulini

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Ρε μαγκες για λυστε μου μια απορια....πως γίνεται μόλις ποσταρισα μια αρνητικη κριτικη για μια παγκοσμιως αγνωστη σταρ του χωρου, και τα μαυρα της τα χαλια -Lesly-καπακι να πεφτει φουλ θετικη κριτικη?

mad_max

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
12 Νοε 2005
Κριτικές
97
Like
4.790
Πόντοι
22.915
Ρε μαγκες για λυστε μου μια απορια....πως γίνεται μόλις ποσταρισα μια αρνητικη κριτικη για μια παγκοσμιως αγνωστη σταρ του χωρου, και τα μαυρα της τα χαλια -Lesly-καπακι να πεφτει φουλ θετικη κριτικη?
Είσαι νέος ακόμα. Θα καταλάβεις σύντομα και θα μπορείς να ξεχωρίζεις τις παγίδες

Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
9
Like
1.266
Πόντοι
5.975
Το ζητούμενο είναι να διαβάζει κάποιος τη δική μου και τη δική σου κριτική, και του τύπου που του άρεσε η φάση με τη Lesly και μετά ν' αποφασίσει ποιές κριτικές θα λαμβάνει υπ'όψην του στο μέλλον. Στο internet δεν υπάρχει μία αλήθεια και πρέπει να πληρώσεις για να βρείς ποιά από τις διαθέσιμες σου ταιριάζει.

rebetis

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
46
Like
263
Πόντοι
3.287

Θα μαθεις, θα μαθεις και εσυ σιγα σιγα  :2funny: :2funny: :2funny:

Εδω ο κος Hotel models - Erito girls  :jerking: ανακαλυψε οτι οι κοκκινες καποτες ξεβαφουν  :jerking: :jerking:

moraki

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
xaxaxxaxxaxaxa καλο ρεμπετη. αλλα τα αυγα το πασχα ξεβαφαν παντως. Την Κυριακη καθαριζα ενα και μου εμεινε ολη η μπογια στο χερι. Ετσι και οι καποτες.

moraki

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
Παντως η κριτικη του παιδιου που ισχυριστηκε οτι την πετυχε με περιοδο , δεν εχει ανεβει ακομα. Τοτε θα μιλησουμε καλυτερα.Παντως αν οντως ηταν ετσι επρεπε να ζητησει τα λεφτα του πισω , ή εστω μερος απο αυτα και να παρει το πρακτορειο και να τους ξεχεσει. Δεν γινονται αυτα τα πραγματα. Φαντασου να τις εκανε γλυφομουνι και να του ετρεχαν τα αιματα στο στομα
Απαραδεκτα πραγματα.
Αν οντως ειναι ετσι ειναι απαραδεκτο και κακος ο φιλος δεν μιλησε  με τον νταβα να ζητησει εξηγησεις

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom