Η προτίμηση στα ντουετάκια μου έχει μείνει από την εποχή που οδηγούσα μία Alfa Romeo Duetto.
Έτσι, πήγα και εγώ για το καθιερωμένο και παραδοσιακό διδυμάκι της χρνονιάς - κάτι σαν την παράδοση να πηγαίνουν στον Βόλο για τσίπουρα μετά τον επιτάφιο.
Αυτή την φορά διάλεξα ένα Ουγγαρέζικο συνδυασμό από την
www.bourdela.tv/content/view/2235/1/]Tifanny hot[/url] και την Cristal (άνευ φωτογραφίας και λοιπών στοιχείων ταυτότητας).
Αρχικά πρέπει να πω ότι η Tifanny είναι καλλίτερη από την φωτογραφία της. Πρόκειται για ένα χαμογελαστό και ευχάριστο κοριτσάκι. Η Cristal είναι απροσδιορίστου τύπου και μάλλον σα να την πάτησε το τραίνο. Πρώτη φορά βλέπω γυναίκα που να προσπαθεί με κάθε τρόπο να δείχνει πιό άσχημη από ότι είναι.
Τσπα, το δίδυμο δεν λειτούργησε ιδιαίτερα καλά. Περισσότερο ασχολήθηκαν με εμένα παρά τις συνεχείς προτροπές μου να ασχοληθεί η μία με την άλλη διότι είμασε μιας κάποιας ηλικίας και δεν μπορούμε να τα κάνουμε όλα. Ιδιαίτερα όταν το άθροισμα των ηλικιών των 2 κορασίδων είναι μικρότερο από την δική μας.
Επίσης είναι πολύ σπαστική η άγνοια των Αγγλικών. Η Tiffany τα παρλάρει κάπως, η άλλη .....
Οπότε το όλο θέμα είναι ξενερωτικό: δίνω εγώ οδηγία τι πρέπει να κάνει η κάθε μία και η Tiffanny πρέπει να μεταφράσει στην άλλη στα Μαγυάρικα. Αμάν, μας έπεσε. Άμα χρειάζεται να γίνει διαδοχική μετάφραση στις μισές γλώσσες της Ινδοευρωπαϊκής και της Φινοουγγρικής οικογενείας για ένα στήσιμο κώλου, ζήτω που καήκαμε.
Τελικά, μου φαίνεται, θα αποσυρθώ από τους στίβους χωρίς να έχω κατορθώσει να βρω ένα δίδυμο που πραγματικά να τους αρέσει αυτό που κάνουν μεταξύ τους και όχι να το κάνουν σαν αγγαρεία.
Με βλέπω λοιπόν σύντομα να ψάχνω να βρω ξανά κανένα Duetto για να το αποκαταστήσω και να το πηγαίνω βόλτες.
Υ.Γ. Προσπάθησα να αφήσω κανένα τσουρέκι για μέρος των χρημάτων - χρονιάρες μέρες που είναι - αλλά δεν το δέχθηκαν. Δεν πειράζει αυτές χάνουν.