Επισκέπτης
Το Φανουλα ειναι το χαιδευτικο της Tiffany βρε thibet αδιαβαστο σε βρισκω.φανούλα; τι ειναι φανούλα;
υπερωρίες.... αν θέλεις όμως μου λές κ κάνω χώρο...
Το Φανουλα ειναι το χαιδευτικο της Tiffany βρε thibet αδιαβαστο σε βρισκω.φανούλα; τι ειναι φανούλα;
υπερωρίες.... αν θέλεις όμως μου λές κ κάνω χώρο...
Το Φανουλα ειναι το χαιδευτικο της Tiffany βρε thibet αδιαβαστο σε βρισκω.
Tην LAYMA προ μηνων την ειχα παρει στην θεσ/νικη.ΔΕΝ λεει πολλα,μην πιανειs εδω,μην εκει,μην με πιεζειs τα βυζια.Μια σπασοκατασταση ολη την ωρα.εχετε καλυτερα κοριτσια στην ΑΘΗΝΑ μην πεταξειs τα λεφτα σου σε αυτην.
Sorry αλλα ειναι απο αυτες που δεν εχω δοκιμασει αλλα εχω ακουσει τα καλυτερα.
Εσυ την εχασες ο Geo ομως για ρωτατον γιατι μου φαινετε οτι ειχε παρει και την κοντη μαζι για εφεδρια μην κλαταρει καμμια απο τις αλλες δυο.
[size=12pt]Α ΡΕ GEO ΜΑΣΤΟΡΑΣ ΣΤΙΣ ΡΟΥΜΑΝΕΣ.[/size]
έρχεται πάλι αυτό το μπάζο η margo (zuzana)......
Στις 10/11 έρχεται η Cassie - Swedish Harmony και μου έχει κάνει ... ένα κάποιο κλικ. : Φαίνεται να είναι το πρώτο της tour στην Ελλάδα και δεν υπάρχουν reviews.
Ξέρει κανείς τίποτα? Υπάρχει κάποια αναφορά σε sites του εξωτερικού?
Ρε παιδες για αυτην εδω: ξερει κανεις τιποτα?
To ξέρω φίλε μου - προχτές είχα τη Sandra από Swedish Harmony.φιλε κυριακο με το συγκεκριμενο γραφειο δεν εχεις προβλημα θεωρητε το ποιο αξιοπιστο!!και δεν παραμυθιαζει
To ξέρω φίλε μου - προχτές είχα τη Sandra από Swedish Harmony.
Για την Cassie ρωτάω αν έχει πουθενά reviews.
Ότι έχω βρει ως τώρα είναι άψογο, εκτός από την ηλικία της (30+) και φοβάμαι μήπως είναι πολύ αλλαγμένη σε σχέση με τις φώτο ...
To ξέρω φίλε μου - προχτές είχα τη Sandra από Swedish Harmony.
Για την Cassie ρωτάω αν έχει πουθενά reviews.
Ότι έχω βρει ως τώρα είναι άψογο, εκτός από την ηλικία της (30+) και φοβάμαι μήπως είναι πολύ αλλαγμένη σε σχέση με τις φώτο ...
Μαζι με ολα τα φραγκα μεσα στην τσεπη.
Την ωρα που ειχαμε Date και ειχα μεινει με τον ακριβως ετσι.
Τι ειχε ακουσει ο Φλοριαν δεν λεγεται και ηταν η μοναδικη φορα που δεν εφταιγε .
Μην ξεχνιεσαι Geo ακομη την ψαχνουνε.
τι λες τώρα.... είχε έρθει lucy belle με bibi και έχασα την παρούζα της δεκαετίας???
:'( :'( :'(
Εσυ την εχασες ο Geo ομως για ρωτατον γιατι μου φαινετε οτι ειχε παρει και την κοντη μαζι για εφεδρια μην κλαταρει καμμια απο τις αλλες δυο.
[size=50pt]Α ΡΕ GEO ΜΑΣΤΟΡΑΣ ΣΤΙΣ ΡΟΥΜΑΝΕΣ.[/size]