NITRO
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 151
- Like
- 5.832
- Πόντοι
- 37.127
αυτό δεν το είδα δημοσιευμένο πουθενά, γιαυτό
πάρτε το σαν μια ευγενική χειρονομία
αυτό δεν το είδα δημοσιευμένο πουθενά, γιαυτό
Τοmmy από Erito δεν είναι Mina ανεξάρτητη παιδια???
Την έχει πάρει κανείς ; Καμία απο αυτο ; ( )
H Loucie Belle έχει ξανάρθει με άλλο όνομα;
H Loucie Belle έχει ξανάρθει με άλλο όνομα;
Tην LAYMA προ μηνων την ειχα παρει στην θεσ/νικη.ΔΕΝ λεει πολλα,μην πιανειs εδω,μην εκει,μην με πιεζειs τα βυζια.Μια σπασοκατασταση ολη την ωρα.εχετε καλυτερα κοριτσια στην ΑΘΗΝΑ μην πεταξειs τα λεφτα σου σε αυτην.
επειδη εχω κλεισει με roxy και δεν υπαρχουν κριτικες θελω να μου πεις αν την προτεινεις για επιλογη και αν γνωριζεις κατι για τις αποδοσεις της!Η ειμαι βλακας η δεν καταλαβα την ερωτηση .
Παμε παλι απο την αρχη.
Μιας και εχεις μπλοκαρει εσυ ρε κουφαλα thibet την Μογγολα και δεν μπορω να μπω απο πουθενα τραβηξα στα σιγουρα στην Φανουλα η οποια ποτε δεν με εχει προδωση το Τουμπανο.καλημέρα του ολλ,
εγώ ένα έχω να πώ,
μογγολα και πάλι μογγόλα, έλιωσα εχτες.... πάλι σήμερα, πάλι άυριο... 15 μέρες εγώ εκεί θα είμαι...
αντε να πάω στη συνάντησή μου τώρα!
god bless you all
Μαζι με ολα τα φραγκα μεσα στην τσεπη.ειχε ξαναερθει μαζι με bibi και jennifer love...
σε μια αλλαγη ξενοδοχειου την ειχε κανει με ελαφρα και αφησε το tour στην μεση!
Sorry αλλα ειναι απο αυτες που δεν εχω δοκιμασει αλλα εχω ακουσει τα καλυτερα.επειδη εχω κλεισει με roxy και δεν υπαρχουν κριτικες θελω να μου πεις αν την προτεινεις για επιλογη και αν γνωριζεις κατι για τις αποδοσεις της!
ειχε ξαναερθει μαζι με bibi και jennifer love...
σε μια αλλαγη ξενοδοχειου την ειχε κανει με ελαφρα και αφησε το tour στην μεση!
Μιας και εχεις μπλοκαρει εσυ ρε κουφαλα thibet την Μογγολα και δεν μπορω να μπω απο πουθενα τραβηξα στα σιγουρα στην Φανουλα η οποια ποτε δεν με εχει προδωση το Τουμπανο.
Να ειναι καλα το κοριτσι το οποιο ξερει και διαλεγει παντα τα καλυτερα ξενοδοχεια της Αθηνας.
Εσυ την εχασες ο Geo ομως για ρωτατον γιατι μου φαινετε οτι ειχε παρει και την κοντη μαζι για εφεδρια μην κλαταρει καμμια απο τις αλλες δυο.τι λες τώρα.... είχε έρθει lucy belle με bibi και έχασα την παρούζα της δεκαετίας???
:'( :'( :'(