billy_gs
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Τοπο στα νειατα.
Στα'λεγα εγω αλλα δεν μ'ακους!
Τοπο στα νειατα.
Eλα [size=20pt]ΠΑΠΠΟΥ[/size] μου να σου δειξω τα αμπελοχωραφα σου. ;)Εμένα δεν με χάλασε η ουσία των όσων λέει ο sex_addict, απλά δεν είναι εκεί που πρέπει να τα λέει. Υποτίθεται ότι στη κριτική σου πρέπει να βάζεις κριτική!!
Για τα υπόλοιπα όπως είπαμε εδώ είμαστε να τα κουβεντιάσουμε ;)
Γεια σου ρε ectora
Και εσύ πιπινάκι billy σταμάτα να με φτιάχνεις πρωί πρωι
ετσι ακριβως ειναι φιλε,αλλα επειδη ειναι ιντερνετ ο καθενας οτι παπαρια του ερθει μπορει να την πει..και παραλληλα μεσω της κριτικης εξαγει γιγαντωμενο και το κομπλεξ τουΕγώ πάντως (όχι να το πάρω πάνω μου αλλά έτσι είναι) στα 27 που είναι ο συγκεκριμένος παπαράκος γαμούσα πολύ ωραιότερα μουνιά από αυτά που παίζουν πολλές φορές στα σίτυτουρ. Και έβγαζα και γούστα μαζί τους για να μην ακούσω τον αντίλογο ότι αλλιώς είναι με τη γκόμενα σου.
Πέρα από αυτό θα συμφωνήσω με τον Έκτορα ότι δεν έχει να κάνει μόνο η ηλικία αφού μπορεί να είσαι 27 ή 17 και να είσαι χοντρός, λίγδης και άσχημος.
Τώρα τι κόμπλεξ έχει ο κάθε ένας που κριτικάρει είναι πολύ πολύ μεγάλη ιστορία.
[size=50pt]ΠΑΠΠΟΥ[/size]καλά .. καλά ... !!
Θα τα πούμε, δεν θα τα πούμε?
[size=50pt]ΠΑΠΠΟΥ[/size]
[size=30pt]Μαλλι μπαμπακι ψωλη φαρμακι.[/size]
καλά .. καλά ... !!
Θα τα πούμε, δεν θα τα πούμε?
[size=50pt]ΠΑΠΠΟΥ[/size]
[size=30pt]Μαλλι μπαμπακι ψωλη φαρμακι.[/size]
Καλά αυτή η καριολίτσα η Wanda δεν έχει μυαλό και πάει με μεγαλύτερους. Ο μπάρμπας ο μάστορας δε διάβασε το site σήμερα? Ασταδιάλα πιά!
Μάλλον FWLTF (Fathers who like to fuck) αλλά δεν προφέρεται εύκολα γι' αυτό εκφυλίζεται στο γερογαμήκουλεςΔηλαδη εμεις ειμαστε FILF απο το MILF!!!!!!!!!
Δηλαδη εμεις ειμαστε FILF απο το MILF!!!!!!!!!
[size=50pt]GFE GFE GFE[/size]Εσεις ειστε [size=14pt]GFE[/size] αγορι μου...(απο το grand father experience)