oikodomos88
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ξερει κανεις ποιες θα ερθουνε στις 8-9 Νοεμβριου?
Καλησπέρα σε όλους.
Ξέρει κανείς κάτι για Καρμεν από ΑΕ ? Έρχεται στις αρχές Νοεμβρίου και ψήνομαι, αλλά καθότι νέος στο άθλημα δε θα ήθελα να την πατήσω...
Κάθε γνώμη είναι ευπρόσδεκτη!
Καλησπέρα σε όλους.
Ξέρει κανείς κάτι για Καρμεν από ΑΕ ? Έρχεται στις αρχές Νοεμβρίου και ψήνομαι, αλλά καθότι νέος στο άθλημα δε θα ήθελα να την πατήσω...
Κάθε γνώμη είναι ευπρόσδεκτη!
Αφού δεν βγαίνουν δάνεια λέμε? Με τι λεφτά θα πηδήξουμε.
Οι καριόλες ορμάνε όλες μαζί....όποια προλάβει...δεν θα κάνουν Χριστούγεννα φέτος!
η αληθεια ειναι οτι γουσταρα πιο πολυ την αναμονη παρα το μετα...
παντως αν και ηταν το πρωτο μου CT και δεν εχω μετρο συγκρισης μπορω να πω οτι μαλλον αξιζει τον κοπο.
μια παρατηρηση που θα ηθελα να κανω ειναι πως οσοι παραθετουν κριτικες θα πρεπει τουλαχιστο να αναγραφουν και την ηλικια τους για να καταλαβαινουν οσοι διαβαζουν κατι παραπανω οσον αφορα την πειρα, η οποια παει αναλογικα με την ηλικια συνηθως. εγω ας πουμε ειμαι27ετων και η Δομηνικη μου ειπε πως ημουν ο μικροτερος που ειχε παει σε αυτο το τουρ... και η κοπελα ειναι 22-23 μονο. μου ειπε οτι αυτοι που την συνατνουν ειναι σχεδον παντα απο 40-50 και πανω και η αληθεια ειναι πως εκει ξενερωσα αρκετα να σκεφτομαι οτι αυτο το μπουμπουκακι, που με φωναζε bambino, το πηδανε σειτεμενοι και κωλογεροι οικογενειαρχες που γαμανε και την οικογενεια τους μαζι. ηθελα να ηξερα ποσο χρονων ειναι καποιοι τυποι που λενε οτι δεν τους φιλουσε καθολου ή λιγοτερο απ οσο θα ηθελαν... εε βεβαια αμα εισαι 40 και 50 γιατι να θελει μια 22αχρονη να σε φιλησει κιολας?
sorry που ειμαι σκληρος αλλα επρεπε να τα πω αν και πιθανοτατα δεν το βλεπω να δημοσιευεται... την λυπηθηκατην κοπελα
Κάτι τέτοιες κριτικές μου αρέσουν ιδιαίτερα:
Από SEX_ADDICT:
[size=12pt]Ρε μάγκα, θα μας πεις και πως πέρασες?!!?[/size]
σε παρακαλω φιλε μου,μην σβηστει το προηγουμενο ποστ...θελω να το διαβασει αυτος που απευθυνωμαι...για να μαθει να μην κατηγορει..Καλημέρα!!
Φτιάχτηκα πρωί πρωί με τις παπαριές που διάβασα, ρε φίλε γράψε τη κριτική σου στις "κριτικές" και μετά έλα σε αυτό το thread και βάλε τα όποια σχόλια σου να τα κουβεντιάσουμε.
Εκτός πια και αν όλο του το meeting το έφαγε με το μπλα μπλα...
Bonjour !!καλημερα μπειμπι..καιρο εχουμε να τα πουμε