Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 96 άτομα (2 μέλη και 94 επισκέπτες)

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
Τελικά δεν ξέρω τί να πιστέψω και δεν θέλω πάλι να γίνω κακός.Το κορίτσι λέει πως οι συναγωνιστές την διαβεβαιώνουν πως γράφουν κριτικές ,αλλά στο site μούγκα...Τί να πω ....για την  αποκατάσταση της αλήθειας (και μόνο για αυτό) εγώ θα δημοσιεύσω ιδιωτικές φωτό για να δουν όλοι την πατσαβούρα που πήδαγα...

Eveline_vip
Ή ιδέα μου είναι, ή η φωτογραφική του κινητού τηλεφώνου σου έχει τραγικά χαμηλή ανάλυση, ή κάτι δεν "δενει" σωστά με το ύφος και το ήθος της φωτο! Κάτι που θα έπρεπε να φαίνεται στην φωτό... δεν φαίνεται - ίσως λόγω χαμηλής ανάλυσης! Κι αντε μετά να δίνεις εξηγήσεις σε όσους (αυτόκλητους εισαγγελείς του διαδικτύου) σε αρπαξουν από τα μούτρα και σε καθίσουν στο σκαμνί της ανάκρισης και μετά με συνοπτικές διαδικασίες για την κρεμάλα και την δημόσια διαπόμπευση. Αξίζει τώρα να δίνεις λαβές σε μαλάκες αγάμητους?

:think:

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
ενω μπορουσες απο την αρχη να μας πες οτι η κοπελα και μιλω για την evelline ειναι η dorris ,φαγαμε για αλλη μια φορα ενα παραμυθι ανευ προηγουμενου,οσο  για τις φωτο δεν επρεπε να της βαλεις,να θυμησω οτι μονος σου εχεις μιλησει για αξιοπρεπεια,και ολα αυτα τελειως φιλικα

ALALEON

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
1.230
ακομα γραφει απαντηση :2funny:

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Καλώς σε βρήκαμε στο forum lucent61.Είναι πολύ καλό να είναι ένας γνώστης εδώ,ειδικά για Τσεχία   :)

Kαλως σας βρηκα, και θα σας ενημερωσω αν βρεθει κανενα καινουργιο αξιολογητο μωρο.

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.832
Πόντοι
37.127
ενω μπορουσες απο την αρχη να μας πες οτι η κοπελα και μιλω για την evelline ειναι η dorris ,φαγαμε για αλλη μια φορα ενα παραμυθι ανευ προηγουμενου,οσο  για τις φωτο δεν επρεπε να της βαλεις,να θυμησω οτι μονος σου εχεις μιλησει για αξιοπρεπεια,και ολα αυτα τελειως φιλικα

Κάτσε ρε συ ποιό είναι το παραμύθι?

Και για ποιά δημόσια διαπόμπευση μιλάς,πρώτη φορά εδώ μέσα δημοσιεύονται φωτό ιδιωτικών στιγμών?

Και το επαναλαμβάνω για τελευταία φορά και αυτό αφορά αυτόν που έχει το καρπούζι και το μαχαίρι,γιατί δεν κατεβάζετε το προφίλ εντελώς αφού δεν δημοσιεύετε κριτικές?

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.832
Πόντοι
37.127
Ή ιδέα μου είναι, ή η φωτογραφική του κινητού τηλεφώνου σου έχει τραγικά χαμηλή ανάλυση, ή κάτι δεν "δενει" σωστά με το ύφος και το ήθος της φωτο! Κάτι που θα έπρεπε να φαίνεται στην φωτό... δεν φαίνεται - ίσως λόγω χαμηλής ανάλυσης! Κι αντε μετά να δίνεις εξηγήσεις σε όσους (αυτόκλητους εισαγγελείς του διαδικτύου) σε αρπαξουν από τα μούτρα και σε καθίσουν στο σκαμνί της ανάκρισης και μετά με συνοπτικές διαδικασίες για την κρεμάλα και την δημόσια διαπόμπευση. Αξίζει τώρα να δίνεις λαβές σε μαλάκες αγάμητους?

:think:

Κοίτα επειδή άφησαν από υπονοούμενα έως ευθείες βολές πως είμαι νταβατζής της ,εγώ απλά θα πω πως το μόνο που είμαι είναι πρωην γκόμενος που επειδή έχω προσωπική άποψη δεν δέχομαι αμφισβήτιση του κώλου από αυτούς που δήθεν γαμούν τις κάθε λογής Σαμπίνες,Σαμπρίνες και το κακό συναπάντημα

ΚΟΜΑΝΤΟ

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Σεπ 2005
Κριτικές
19
Like
8
Πόντοι
2.945
Κοίτα επειδή άφησαν από υπονοούμενα έως ευθείες βολές πως είμαι νταβατζής της ,εγώ απλά θα πω πως το μόνο που είμαι είναι πρωην γκόμενος που επειδή έχω προσωπική άποψη δεν δέχομαι αμφισβήτιση του κώλου από αυτούς που δήθεν γαμούν τις κάθε λογής Σαμπίνες,Σαμπρίνες και το κακό συναπάντημα
Γιατι ρε φιλε NITRO η Σαμπρινα ειναι σαβουρα για σενα?
αρα και εμεις που παμε μαζι της σαβουρογαμηδες? Δεν το καταλαβα αυτο.  :think: :think: :think:

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.834
Πόντοι
9.295
εχω και γω πολλες φωτο με call girls και απο ιδιωτικες στιγμες.
Να τα ποσταρω να αρχισουμε ολα τα μελη χαιλικια ποιος γαμαει τελικα?
Οχι αλλο καρβουνο!!!!!!!

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.832
Πόντοι
37.127
Οχι αλλο καρβουνο!!!!!!!

...αν έχεις λόγο να το κάνεις κάντο

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.834
Πόντοι
9.295
...αν έχεις λόγο να το κάνεις κάντο
δεν το κανω γιατι δεν υπαρχει λογος.
Και επειδη το μουνι ειναι σουπερ αν ''την ετρωγες΄΄και τσαμπα εκτος δουλειας εισαι μαγκας

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.832
Πόντοι
37.127
δεν το κανω γιατι δεν υπαρχει λογος.
Και επειδη το μουνι ειναι σουπερ αν ''την ετρωγες΄΄και τσαμπα εκτος δουλειας εισαι μαγκας

ναι ναι τσάμπα,τσάμπα καμιά 10αριά χιλιαρικόπουλα έστειλα σε άρρωστους συγγενείς και φίλους της ,αλλά κατά τα άλλα τσάμπα

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.832
Πόντοι
37.127
Γιατι ρε φιλε NITRO η Σαμπρινα ειναι σαβουρα για σενα?
αρα και εμεις που παμε μαζι της σαβουρογαμηδες? Δεν το καταλαβα αυτο.  :think: :think: :think:

Οχι ρε συ απλά κάνει ομοικαταληξία με το Σαμπίνα(που είναι)

ALALEON

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
1.230

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.834
Πόντοι
9.295
ναι ναι τσάμπα,τσάμπα καμιά 10αριά χιλιαρικόπουλα έστειλα σε άρρωστους συγγενείς και φίλους της ,αλλά κατά τα άλλα τσάμπα
επειδη ειπες ''πρωην γκομενος΄΄σε προηγουμενο ποστ σου με μπερδεψες!
Χορηγος καλος,have fun!

Επισκέπτης
Ε και το τσαμπα εχει την τιμη του .
Μην δινεις σημασια μια ιδεα ειναι μονο και τιποτα αλλο.
Ωραια ανοιγματα το κοριτσι.
Στην παραλια δεν φαινοταν .

Επισκέπτης
Οχι αλλο καρβουνο!!!!!!!
Ωραιο μουνι και στο avatar σου η Sasha Gray.
Δεν θα με χαλαγε καθολου.

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom