solitonios
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 4 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
πιεση καραφλας σουπερ καυλωτικοMπορεί άνετα να σου κάνει κι αυτό![]()
![]()
Εμένα μου αρέσουν τα πιο σκληρά παιχνίδια...Mπορεί άνετα να σου κάνει κι αυτό![]()
![]()
Εμένα μου αρέσουν τα πιο σκληρά παιχνίδια...![]()
![]()
http://[URL unfurl="true"]www.pantrautenberk.cz/mysteria/mucirna/images/IMG_5388.JPG[/img[/URL]]
[/quote]μια λεπτομερεια την πατουσα ο κυριος ποσα χρονια εχει να την πλυνει ..... :huh:
οι κριτικες για κοπελες ειναι μεσο ορο 1 καθε μερα ....φοβερο κανεις δεν γαμαει τελευταια και ας ειναι fully booked μερικες κοπελες μερικοι απλα πανε και απλα βλεπουν τηλεοραση με τα κοριτσια.![]()
Αν δεν κανω λαθος που μαλλων κανω και το τριωρο δεν ειχε 750 η ειναι η ιδεα μου.!!!!!!!!!!!Μείωση τιμής μιας ώρας για www.bourdela.com/content/view/1635/1/]Sandra (Swedish Harmony)[/url].
1h - 300€ πλέον.
nitro ξυριζεσαι ρε ...τριχα δεν εχεις πανω σουΤελικά δεν ξέρω τί να πιστέψω και δεν θέλω πάλι να γίνω κακός.
Το κορίτσι λέει πως οι συναγωνιστές την διαβεβαιώνουν πως γράφουν κριτικές ,αλλά στο site μούγκα...
Τί να πω ....για την αποκατάσταση της αλήθειας (και μόνο για αυτό) εγώ θα δημοσιεύσω ιδιωτικές φωτό για να δουν όλοι την πατσαβούρα που πήδαγα...
Eveline_vip