Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 77 άτομα (7 μέλη και 70 επισκέπτες)

rozkrotalias

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Κριτικές
158
Like
1.000
Πόντοι
5.355
με το που άνοιξαν οι κρατήσεις για Sheila έγινε σχεδόν sold out σε χρόνο μηδέν!! ούτε συναυλία της madonna να ήταν! μόνο κάτι vip εισητήρια έχουνε μείνει που είναι πανάκριβα  ;)

Thanos272

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2008
Κριτικές
9
Like
384
Πόντοι
281
Γεια σου ρε Thano!

Σου έκανε πρόβλημα η Ola? πάψε αγόρι μου....αυτή η τέλεια manager? xa xa xa xa xa

Ρε τι σούργελα είναι αυτά??????

Έχουμε κάνει όλα τα σαπάκια και τις εξαρτημένες πρώτες μούρες, νησάφι!!!!

Ευτυχώς πρόλαβα την ΑΓΑΤΑ τις πρωτες μέρες που δεν τα είχε παίξει ακόμα. Το γραφείο είναι απίστευτο. Μάλλον πρέπει να στηθείς απέξω και μόλις φύγει κανένας σθναγωνιστής να μπέις βουρ μέσα. Ολα και κάπου θα τον βάλεις. Το πιό ωραίοείναι οτι αυτή στο γραφείο η ΟΛΑ λέέι ότι θα έρθει Ελλάδα!!! Η τύπισσσα κάνει τα κονέ part time... Ας έρθει και θα την κάνω book μόνο και μόνο για να πάρω το αίμα μου πίσω. Δϊνεις 500 ευρω και σου κάνουν και μαμακίες?  Ελεγα να δοκιμάσω αυτή την Shiela αλλά αό ότι καταλβαίνω η πόρτα αει σύνεφο

ALALEON

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
1.230
αυτο το hotel girls  δουλευει η μας δουλευει τετοιο γραψιμο πρωτη φορα  :headbang:

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
θελει υπομονη και επιμονη φιλε μου...
ειναι δυσκολοκαταβλητος ο mark :2funny:

ALALEON

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
1.230
ειδα το  booking της sheila την οποια κανονισα να συναντησω  ..δεν θα πεθανει το κοριτσι απο την λαοθαλασσα που θα περασει απο το δωματιο ..μετα μου θες και καλο service να πουμε ευχαριστω αν δεν μας μηνει στα χερια θαυμα θα ειναι  ,  και που να το πεις μετα να καλεσεις την ρεσεψιον να μαζευτει και κοσμος να γινουμε και πρωτοσελιδο, παναιτσα μου.

scockfield

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
1
ειδα το  booking της sheila την οποια κανονισα να συναντησω  ..δεν θα πεθανει το κοριτσι απο την λαοθαλασσα που θα περασει απο το δωματιο ..μετα μου θες και καλο service να πουμε ευχαριστω αν δεν μας μηνει στα χερια θαυμα θα ειναι  ,  και που να το πεις μετα να καλεσεις την ρεσεψιον να μαζευτει και κοσμος να γινουμε και πρωτοσελιδο, παναιτσα μου.

Εσυ δηλαδή πιστεύεις ότι δέν είναι συνηθισμένη η συγκεκριμένη..

ALALEON

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
1.230
Εσυ δηλαδή πιστεύεις ότι δέν είναι συνηθισμένη η συγκεκριμένη..
καλα και εγω ειμαι συνηθισμενος να καταπινω 10 big mac (γκριζα διαφημιση) για πλακα αλλα μια μερα θα με τρεχουν .

rozkrotalias

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Κριτικές
158
Like
1.000
Πόντοι
5.355
στη Φυλής να δούλευε λιγότερους θα έπαιρνε....

Επισκέπτης
Εγω παντως θα παρω αντι για λουλουδια 5-6 αφρολουτρα μαζι μου αυτη τη φορα για καθε ενδεχομενο
Που ξερεις μπορει να τα χρειαστει βρε ανθρωπε.. :grin:

rozkrotalias

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Κριτικές
158
Like
1.000
Πόντοι
5.355
όλα τα ct fully booked είναι αυτή την περίοδο. Φαίνεται πηδήξαμε καλά τον Αύγουστο στις διακοπές  :2funny: :2funny:
Εγω παντως θα παρω αντι για λουλουδια 5-6 αφρολουτρα μαζι μου αυτη τη φορα για καθε ενδεχομενο
Που ξερεις μπορει να τα χρειαστει βρε ανθρωπε.. :grin:

Nick_athens

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Παίδες αυτό το δίδυμο Ana & Nataly παίζει γιατί στο SHI δεν βλέπω κάτι. Τί πληροφόρηση είναι αυτή εδώ ....... εύγε !  :)

ALALEON

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
1.230
Aγαμητοι γυρισαμε ολοι και μεναμε σε σκηνες μου φαινεται για οικονομια! :2funny: :2funny: :2funny:
Και χωρις κινητο μαζι μας φυσικα
και μετα σου λεει δεν εχουμε λεφτα οι ελληνες , o zuzanas πινει κρασι στο ονομα μας

Επισκέπτης
Βαρελια κρασι Alaleon
Mπορει να μην εχει φραγκα ο Ελληνας,τον πουτσο του ομως θα το ριξει! :2funny: :2funny:

ALALEON

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
1.230
Βαρελια κρασι Alaleon
Mπορει να μην εχει φραγκα ο Ελληνας,τον πουτσο του ομως θα το ριξει! :2funny: :2funny:
ναι ρε συ ειναι σχεδον σαν το καζινο αμα δεν σε παιρνει καλο ειναι να μην μπλεξεις γιατι ειναι εθιστικο, καλα δεν λεω κατι καινουργιο αλλα βλεπω και εμενα αν δεν ριξω καμια φορα παγο στο πουλι μου ειμαι ικανος να θελω να τα δοκιμασω ολα

rozkrotalias

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Κριτικές
158
Like
1.000
Πόντοι
5.355
εγώ παιδιά προσπαθώ να τα κόψω γιατί δεν έχω μία. όταν έχω καύλες (κάθε μέρα δηλαδή) πετάγομαι βριλησσού για ξεμπούκωμα....

rozkrotalias

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Κριτικές
158
Like
1.000
Πόντοι
5.355
ευτυχώς που είναι όλες fully booked και γλιτώνουμε κανένα ευρώ...

ALALEON

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
1.230
εγώ παιδιά προσπαθώ να τα κόψω γιατί δεν έχω μία. όταν έχω καύλες (κάθε μέρα δηλαδή) πετάγομαι βριλησσού για ξεμπούκωμα....
τελικα αυτη η παολα η καλη ποια ειναι που προσφερει υπηρεσιες??? απο στουντιακια δεν κατεχω ....

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom