Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 88 άτομα (13 μέλη και 75 επισκέπτες)

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Γεια σου ρε Thano!

Σου έκανε πρόβλημα η Ola? πάψε αγόρι μου....αυτή η τέλεια manager? xa xa xa xa xa

Ρε τι σούργελα είναι αυτά??????

Έχουμε κάνει όλα τα σαπάκια και τις εξαρτημένες πρώτες μούρες, νησάφι!!!!

BlueBrain

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2008
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
0
Η δικιά μου ακόμη δεν ανέβηκε και δεν έχω κρατήσει κόπια να την ανεβάσω εδώ.  :think:

BlueBrain

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2008
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
0
Δεν ήταν και τόσο καλή, σε ψωλυμπιάδα χρυσό θα έπαιρνε σίγουρα όμως πολύ χάος και αυτό που μου την έδωσε πολύ ήταν ότι είχε ένα μπάνιο και για τις δύο κοπελιές, εκεί που γαμούσες τσουπ εμφανιζόταν άλλο παλληκαρι που πήγαινε για πλύσιμο.

OP
OP
antisthenis

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.100
Πόντοι
17.085
BlueBrain  :rolleyes: μ' αυτά που έγραψες στην κριτική σου και έτσι όπως τα έγραψες μην περιμένεις να την δεις. Έτσι απλά.

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Δεν ήταν και τόσο καλή, σε ψωλυμπιάδα χρυσό θα έπαιρνε σίγουρα όμως πολύ χάος και αυτό που μου την έδωσε πολύ ήταν ότι είχε ένα μπάνιο και για τις δύο κοπελιές, εκεί που γαμούσες τσουπ εμφανιζόταν άλλο παλληκαρι που πήγαινε για πλύσιμο.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εντάξει παιδιά, ευχαριστώ πολύ για το γέλιο που προσφέρετε σήμερα.

Ευτυχώς που η Όλα δεν είναι ικανή ούτε για προτιέρης σε χέστρες και τελικά δεν τις είδα τις πολωνέζες.

Ένα μπάνιο ρε πούστη μου για δύο τάνες που δουλεύουν σε διαφορετικά κρεβάτια? Πάμε καλά? και αυτό το πληρώνουμε 250 Ευρώ τα 45 λεπτά?

Τελευταία φορά που μοιράστηκα μπάνιο ήταν σε στούντιο τότε που πήγα να δω αυτή την αντριάννα και έφυγα γελώντας.... Και για να πω και την αμαρτία μου, το μπάνιο ήταν στο διάδρομο, δεν μπήκε άλλος στο δωμάτιό μου την ώρα που γαμούσα.

Πείτε και άλλα ρε να πεθάνω στο γέλιο και να το λήξω σήμερα για τα καλά!!!!!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

George Cumalot

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2006
Κριτικές
8
Like
229
Πόντοι
6
Τι θα γίνει με αυτόν τον zuzana ρε παίδες;

Ποιο εύκολα βγάζεις visa από τους Αμερικάνους παρά να κλείσεις με τη Sheila.
Είναι δηλαδή αυτή επαγγελματική συμπεριφορά;
Τι πάει να πει regular client; Αν δεν πας μαζί της πως θα γίνεις πελάτης;

BlueBrain

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2008
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
0
BlueBrain  :rolleyes: μ' αυτά που έγραψες στην κριτική σου και έτσι όπως τα έγραψες μην περιμένεις να την δεις. Έτσι απλά.

Εντάξει την επόμενη φορά θα αλλάξω το ύφος αλλά θα γράφω ότι βλέπω. Εσείς σαν διαχειριστές κρίνετε μετά και κάντε ότι νομίζετε. Καλημέρα.

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
Τι θα γίνει με αυτόν τον zuzana ρε παίδες;

Ποιο εύκολα βγάζεις visa από τους Αμερικάνους παρά να κλείσεις με τη Sheila.
Είναι δηλαδή αυτή επαγγελματική συμπεριφορά;
Τι πάει να πει regular client; Αν δεν πας μαζί της πως θα γίνεις πελάτης;
αυτη ειναι η πολιτικη του μαγαζιου....για να οδηγησεις τις μερσεντες πρεπει πρωτα να κανεις τεστ ντραιβ στα σαπακια....τυπου σιλβια-καντυ-σαβανα κλπ κλπ η να δοκιμασεις πρωτοεμφανιζομενες....

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Έτσι άκουσα, έβαλα και κριτική αλλά δεν ανέβηκε ακόμη. Κάτσε να την ανεβάσω και εδώ προσωρινά.

Και πάλι, άλλο ένα ραντεβού που δεν έγινε....

Εννοείται ότι σηκώθηκα και έφυγα, εννοείται ότι δεν πρόκειται να ασχοληθώ ξανά μαζί τους. ΟΚ, από λόγια που άκουσα από γνωστούς μου που την είδαν, πρέπει να είναι καλή γαμιόλα, αλλά άκουσα και περίεργα πράγματα για αλκοόλ και άλλα τοξικά τα οποία προσωπικά με απωθούν, άσε που είναι και επικίνδυνα....

yorgo μια αναλογη επισημανση χωρις να γνωριζω ειχα κανει για Φυλής 67,μια κοπελα που τωρα τελευταια ειχε κανει θραυση,και το συμπερασμα που ειχα καταληξει ηταν οτι αυτες οι σουπερ παθιαρες γαμιολες ειναι πολυ δυσκολο χωρις βοηθηματα να ναι ετσι..ειχα πει μαλιστα οτι προτιμω τις κοπελες που αργα αλλα σταθερα αυξανουν την σεξουαλικη ενταση και κανεις ουσιαστικα ερωτα οπως και με την κοπελα σου ,γενικα με μια κοπελα εκτος επαγγελματος

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
αυτη ειναι η πολιτικη του μαγαζιου....για να οδηγησεις τις μερσεντες πρεπει πρωτα να κανεις τεστ ντραιβ στα σαπακια....τυπου σιλβια-καντυ-σαβανα κλπ κλπ η να δοκιμασεις πρωτοεμφανιζομενες....
Δεν μαζευόμαστε μία παρέα να φτιάξουμε ένα κοινό email account να μοιραστούμε τα έξοδα να γαμήσει κάποιος "μάρτυρας" ένα σαπάκι και μετά μέσω αυτού του account να πηγαίνουν όσοι νέεοι θέλουν να γαμήσουν μόνο κάτι καλό?

Δεν το καταλαβαίνω ρε πούστη μου αυτό το σύστημα. Δλδ, για να γαμήσεις π.χ. μία καλή που έχει 450 Ευρώ το διωράκι, πρέπει να ακουμπήσεις πρώτα άλλα 300 σε μία σάπια? Δλδ, το να γαμήσει κάποιος μία καλή τελικά του στοιχίζει 750 (αρχικό κόστος) ????? Έχουμε τρελλαθεί τελείως....

Αλλά δεν φταίει κανένας άλλος, εμείς οι τρόμπες φταίμε που τους ανεχόμαστε.

Εγώ πάντως μάγκες, πρόλο και καλά που είμαι από αυτούς που είναι καιρό στο άθλημα, για να ξέρετε δλδ, είμαι black listed στον ζουζούνα, δεν συντηρώ αυτό το σύστημα.

Μία ζουζουνίτσα έχω δει και αυτή με Booking που μου έκανε φίλος από εδώ, και την έθαψα τελικά. Η πλάκα είναι, ότι η συγκεκριμένη τραβάει τα βυζιά της και το μουνί της ότι η κριτική μου είναι fake και δεν την έχω δει ποτέ. Φαίνεται ότι γιαυτό τα βυζιά της και τα μουνόχειλά της από το πολύ τράβηγμα έχουν φτάσει στο πάτωμα.

xa xa xa xa xa

Τρελά κέφια σήμερα!

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
yorgo μια αναλογη επισημανση χωρις να γνωριζω ειχα κανει για Φυλής 67,μια κοπελα που τωρα τελευταια ειχε κανει θραυση,και το συμπερασμα που ειχα καταληξει ηταν οτι αυτες οι σουπερ παθιαρες γαμιολες ειναι πολυ δυσκολο χωρις βοηθηματα να ναι ετσι..ειχα πει μαλιστα οτι προτιμω τις κοπελες που αργα αλλα σταθερα αυξανουν την σεξουαλικη ενταση και κανεις ουσιαστικα ερωτα οπως και με την κοπελα σου ,γενικα με μια κοπελα εκτος επαγγελματος
Κοίτα...το τι κάνει η κάθε μία είναι δικό της πρόβλημα, εγώ απλά δεν γουστάρω να τριγυρνάω σε χώρους ύποπτους για τοξικά.

Παρόλο που έχω κάνει εκπαίδευση για ραδιοβιοχημικό πόλεμο....και μπορώ να αντιμετωπίσω τον κίνδυνο. xaxaxaxa

(είμαι σίγουρος ότι κατάλαβες τι εννοώ)

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
Να κανω τον δικηγορο του διαβολου.....ειναι πολυ μεγαλο το στρες ρε παιδια φανταστειτε οτι μετα απο 12 ωρες η σιλα εχει 20 ραντεβου...χωρις λιγη <<υποστηριξη>> πως θα τα βγαλει περα;

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
SANIM...τελευταία φορά που άνοιξα critical θέμα για τα κορίτσια, έγινε τόσο της πουτάνας, που εξαφανίστηκα για κανένα εξάμηνο. Οπότε δεν μπαίνω περισσότερο στο θέμα....είπα την άποψή μου και "ολοκλήρωσα".

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Να κανω τον δικηγορο του διαβολου.....ειναι πολυ μεγαλο το στρες ρε παιδια φανταστειτε οτι μετα απο 12 ωρες η σιλα εχει 20 ραντεβου...χωρις λιγη <<υποστηριξη>> πως θα τα βγαλει περα;

Πέρα πάντως από την πλάκα, είναι πολύ ψυχοφθόρο για μία κοπέλα (όσο πουτάνα κι αν είναι τόσο στο σώμα ή και στο μυαλό) να κάνει το κέφι του καθενός......! Οπότε αναγκαστικά μερικές φορές οι ουσίες ίσως είναι οι μόνες που μπορούν να προσφέρουν κάποιο είδος (ψεύτικης κατά τη γνώμη μου) υποστήριξης.

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
να τα μας.....ερχετε η μαλλον ηρθε και η DONNA......τετραημερο θανατος!!!!επειγοντως λεφτα και βιταμινες....

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom