αυτη ειναι η πολιτικη του μαγαζιου....για να οδηγησεις τις μερσεντες πρεπει πρωτα να κανεις τεστ ντραιβ στα σαπακια....τυπου σιλβια-καντυ-σαβανα κλπ κλπ η να δοκιμασεις πρωτοεμφανιζομενες....
Δεν μαζευόμαστε μία παρέα να φτιάξουμε ένα κοινό email account να μοιραστούμε τα έξοδα να γαμήσει κάποιος "μάρτυρας" ένα σαπάκι και μετά μέσω αυτού του account να πηγαίνουν όσοι νέεοι θέλουν να γαμήσουν μόνο κάτι καλό?
Δεν το καταλαβαίνω ρε πούστη μου αυτό το σύστημα. Δλδ, για να γαμήσεις π.χ. μία καλή που έχει 450 Ευρώ το διωράκι, πρέπει να ακουμπήσεις πρώτα άλλα 300 σε μία σάπια? Δλδ, το να γαμήσει κάποιος μία καλή τελικά του στοιχίζει 750 (αρχικό κόστος) ????? Έχουμε τρελλαθεί τελείως....
Αλλά δεν φταίει κανένας άλλος, εμείς οι τρόμπες φταίμε που τους ανεχόμαστε.
Εγώ πάντως μάγκες, πρόλο και καλά που είμαι από αυτούς που είναι καιρό στο άθλημα, για να ξέρετε δλδ, είμαι black listed στον ζουζούνα, δεν συντηρώ αυτό το σύστημα.
Μία ζουζουνίτσα έχω δει και αυτή με Booking που μου έκανε φίλος από εδώ, και την έθαψα τελικά. Η πλάκα είναι, ότι η συγκεκριμένη τραβάει τα βυζιά της και το μουνί της ότι η κριτική μου είναι fake και δεν την έχω δει ποτέ. Φαίνεται ότι γιαυτό τα βυζιά της και τα μουνόχειλά της από το πολύ τράβηγμα έχουν φτάσει στο πάτωμα.
xa xa xa xa xa
Τρελά κέφια σήμερα!