Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 98 άτομα (11 μέλη και 87 επισκέπτες)

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
;) :) :thumbsup:
ξερεις τι γινεται nitro,μερικες φορες καταλαβαινεις καποια πραγματα στη διαρκεια του σεξ που δεν μπορεις να τα εκφρασεις σωστα,εκει ερχονται καποιες μεταφορεςπχ πηγαμε για σουτακια,και μπαινεις στο νοημα

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.832
Πόντοι
37.127
Καλως τα ...... χαμενα ΠΑΙΔΙΑ  :rockon: :rockon:

Τα σέβη μου :rockon:

και αν έχει λάβει κανείς τελευταία κλήσεις από κινητό που δεν αναγνωρίζει και του το κλείνουν ,να μην τρομάξει,είναι μια ζηλιάρα γκόμενα που μου έχει πάρει την ατζέντα και παίρνει τηλέφωνο να σας τσεκάρει (χαχαχαχαχα)  :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Πεστο ντε να κανω φωνη πουστικη, να σου βγει το ονομα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

geomix

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Αυγ 2006
Κριτικές
23
Like
2
Πόντοι
5.775
ηπιε κανεις "βοτκα" ?  ;)  ;)  ;)  ;)

Επισκέπτης
Τα σέβη μου :rockon:

και αν έχει λάβει κανείς τελευταία κλήσεις από κινητό που δεν αναγνωρίζει και του το κλείνουν ,να μην τρομάξει,είναι μια ζηλιάρα γκόμενα που μου έχει πάρει την ατζέντα και παίρνει τηλέφωνο να σας τσεκάρει (χαχαχαχαχα)  :2funny: :2funny: :2funny:
A εχουμαι τετοια καταλαβα , εμενα γκομενες θα σηκωνουν το δικο μου.
Τωρα ρε ΝΑΥΤΗ που να σε πιασει εσενα η Kristina αφου θα πηγες και θα ειχες φαει και καμμια κονσερβα σπανακι. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :rockon:
Λεω να επιστρεψω για 24 ωρες να χτυπησω κατι καλο που ερχεται και να ξαναφυγω χωρις εισητηριο επιστροφης και βλεπουμαι. :headbang:

Επισκέπτης
Καλημέρα αδερφέ Τουρίστα!
Χάθηκα γιατί έλειπα σε προετοιμασία,έκανα διπλές και τριπλές προπονήσεις και προβλέπω την ερχόμενη σαιζον να σας σκίσω όλους γιατί έχω φτιάξει τρομερή φυσική κατάσταση.

Οσο για τον Μπέκαμ ξέρεις καλός ο παίχτης, αλλά όταν αρχίσαμε τα σπριντ έμεινε από καύσιμα λόγο ηλικίας και έτσι το γυρίσαμε στα σουτάκια 
Θα ζωριστουνε τα κοριτσα φετος την βλεπω την δουλια.
Κατσε να κανω μια αφαιμαξη να γεμισω τον κουμπαρα του χειμωνα γιατι με βλεπω μαζι με τον Τσοπανο στην στενη. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Θα ζωριστουνε τα κοριτσα φετος την βλεπω την δουλια.
Κατσε να κανω μια αφαιμαξη να γεμισω τον κουμπαρα του χειμωνα γιατι με βλεπω μαζι με τον Τσοπανο στην στενη. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ενα βημα με χωριζει απο το ευαγες ιδρυμα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
ισως πρεπει να δημιουργηθει απο το site ενα ταμειο απορων για τα μελη
που πεσαν ηρωικα στη μαχη των ct :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Αν ηταν μαλακων τοτε θα τον παιζαν συνεχια , βρες αλλη λεξη.

hooligan

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
27
Like
23
Πόντοι
2.945
Πάντως μια και ετοιμάζεστε για τη στενή, το νου σας με αυτά τα αγαπησιάρικα ε; :)

asgia

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Βαβυ και Νιτρο και λοιπά καλά παιδια.
Εθεάθει αιθέρεια ύπαρξη χτες βραδυ σε μπαρ γνωστο ξενοδοχείου με φοβερή θέα και ακριβά ποτα μετα συνοδού και έμοιαζε με CT τουρίστρια. Ειπινα την σαμπανια τους με τα χαβιάρα τους και την κάνανε ελαφρα. Ειμαι σιγουρος ο συνοδός είναι συναθλητής μας.
Ζητάω βοήθεια κοινού για την εν λόγο κυρία :)

Και απο οτι ειδα στο Sabinaki εμοιαζε.

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom