Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 91 άτομα (3 μέλη και 88 επισκέπτες)

ektoras36

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Κριτικές
25
Like
4
Πόντοι
5.775
εκλεισα..εκλεισα...και αυριο εχω..και σημερα ειχα....εσυ φιλαρακι? :dancing: :dancing: :dancing:

Επισκέπτης
εκλεισα εκλεισα και γω!!

Τα παραθυρα για  να ανοιξω κανα αιρκοντισιον γιατι εχω σκασει.. :grin:
Δε με εμπνεει τιποτα φιλε εκτορα..

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
Ταξιδευα σήμερα απο Βουδαπέστη και στο αεροπλάνο ήταν ένας μούναρος, την έφαγα με τα μάτια...

μπαίνω πριν λίγο στο σάιτ να δω τι παίζει απο τουρίστριες και τι βλέπω?

παιδιά ήταν η Τζούλια, ξέρετε εσεις (εγώ όχι δυστυχώς)

δείχνει φοβερή και απο ότι διάβασα τα τελευταία λεπτά είναι τόσο καυτή όσο δείχνει. Την είδα πλήρως ντυμένη με τζινάκι και μακρύ φανελλάκι...το πρόσωπο της έλαμπε και ξεχώριζε άνετα ως η πιο γκόμενα σε όλο το αεροδρόμιο.

Τυχεροι είστε, εμένα δεν το σηκώνει το βαλάντιο μου...

Και εγω ειχα συναντηση... σημερα το μεσημερι περιμενα ενα φιλο, γωνια Αλεξανδρας και Πανορμου και βλεπω τρια καλα μουνια, ντυμενα ξεκολε να περπατουν προς το μερος μου, η μια ηταν η Margo του , τις αλλες δυο δεν τις αναγνωρισα αλλα η μια ηταν ωραιο πιπινι, παντως η Margo εντυπωσιακοτατη, μαυρισμενη πολυ με το κοντο πλατινε μαλλι, κριμα που το γραφειο ειναι μαπα

BerettaSO

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Κριτικές
9
Like
447
Πόντοι
281
Δυο καινουργια φρουτα στελνει η Αva απο ΑΑΑ.
Εγω ομως θα ψωνισω απο αλλου εκεινη την εποχη .

Απο τα πιο δυνατα μωρα που εχουν περασει η Nina. Πρωτη φορα στην Αθηνα νομιζω :grin:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 10728

Επισκέπτης
Επεσε στα χερια μου σημερα μια κουτσομπολιστικη(δεν θυμαμαι ποια)και ελεγε οτι τσιμπισανε το 2δυμο απο το angelic pussies που εκανε τουρ στην Αθηνα..Σλοβακες ειναι και οι 2 και απ οτι ξερω βγαζανε καλο σοου,το περιοδικο ελεγε βεβαια οτι ηταν πλαιμειτ και οι 2 αλλα αυτο δεν ισχυει,,εκτος και αν ηταν σε κανεναν τοπικο ..κριμα..πανε τα κοριτσια,στο δε σαιτ τους οι φωτο ειναι μονο κατα παραγγελια..ενω πριν λιγο καιρο τις ειχανε ελευθερες.Να πουμε οτι η εν λογω φυλαδα ειχε και τις φωτο τους απο το σαιτ!!!!ενω ανεφερε και λεπτομεριες..ποσα περνανε κτλπ...9000ε λεει κατασχεθηκαν...γερη μπαζα η αστυνομια...αραγε αυτα τα χρηματα που πανε??

το σαιτ με την φωτο τους
ειναι οι μελαχροινες

Επισκέπτης
Θα αργηση η Carmen να μας ξαναρθη.
Οχι οτι χασαμε και κανενα κελεπουρι.

thibet

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2008
Κριτικές
10
Like
4
Πόντοι
11
καλημέρα του ολλ,
πολύ βραχιολάκι πέφτει...
λες να είναι δώρο για τα επόμενα τουρ;

Duca

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Καλημερα ct-μπιχτες!!!
Να πω κατι και ας περασει στο ντουκου, i really don't care! Λοιπόν και εγω  ουσιαστικα νεος ειμαι με τη φαση αυτη, αλλα πριν ακομα παρω το πρωτο μου κοριτσι για ραντεβου ή πληροφοριες που ηθελα για να μαθω να βρισκω κ μονος μου κοριτσια και σαιτ κ ο,τι αλλο, δεν εβγαινα εδω μεσα να αρχιζω να ρωταω ολη την ωρα το ενα κ το αλλο, και πες μου εσυ ταδε για εκεινο και εσυ για το αλλο, και να ψιλοειρωνευομαι αν δεν παιρνω ευθυς αμεσως απαντηση ή ακομα και καθολου! Δηλαδη τι σκατοαπαιτησεις εχουμε anyway? Και που ειναι η διακριτικοτητα που πρεπει να εχουμε και πως αυριο ολοι εσεις που ψαχνεστε για κοριτσι σημερα με το που θα βρειτε δεν θα κανετε λες και ειδατε εξωγηινο?? Και μην απαιτειτε ρε μαγκες, τιποτα δεν ειναι τσαμπα και τιποτα δεν ειναι δεδομενο, αλλωστε υπαρχουν ολες οι πληροφοριες που ζητατε αλλα εσεις δεν τις βλεπετε ακομα.Ψαξτε λιγο παραπανω και θα τις βρειτε!!!
Αντε γεια και καλημερες σε ολους!!!! 

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
834
Πόντοι
4.255
Ρε συ rozkrotalia,ξενερωθηκα με την κριτικη σου!!!!ολοι αλλοι οι αλλοι γραφουν τα καλυτερα για την roxanna αλλα εσυ ετσι και ετσι!!!Βεβαια,θα μου πεις¨"Γουστα ειναι αυτα"
Τοσο μεγαλη ειναι?????45???Γαμησετα τοτε!!!!δεν θελω τοσο γρια..........
Θα το τσεκαρω μονος μου... :knockinb: :knockinb: :knockinb:

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.839
Πόντοι
37.127
Καλημερα...
μετά από χθεσινή εξόρμηση σε Kristina εχω να δηλώσω πως συστήνεται στους λάτρεις των tatoo και των αθλητικών κορμιών.
Από services μία από τα ίδια θα έλεγα (αλλά ίσως να έφταιγε η... χημεία, χαχαχαχα).
Πάντως είναι πολύ φιλική και έχει απίστευτα πράσσινα μάτια.
Πριν 4 χρόνια στο Αμστερνταμ δεν πιανόταν (αλλά τότε ήταν amateur independent και όχι κορίτσι ilustration και μητέρα)
Anyway όσοι πάτε και είστε λάτρεις των standart μπορείτε να περάσετε για μία ωρίτσα (εγώ πέρασα δύο μέτριες)έτσι για να λέτε πως έχετε πάρει γκόμενα που έχει γραμμένη την ζωή της στον πήχη του αριστερού της χεριού (κάτι σαν τον Μπέκαμ δηλαδή)

respect 

Επισκέπτης
Ρε κουφαλα πηρες τον Μπέκαμ των CT.
Για αυτο χαθηκες.

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.839
Πόντοι
37.127
Καλημέρα αδερφέ Τουρίστα!
Χάθηκα γιατί έλειπα σε προετοιμασία,έκανα διπλές και τριπλές προπονήσεις και προβλέπω την ερχόμενη σαιζον να σας σκίσω όλους γιατί έχω φτιάξει τρομερή φυσική κατάσταση.

Οσο για τον Μπέκαμ ξέρεις καλός ο παίχτης, αλλά όταν αρχίσαμε τα σπριντ έμεινε από καύσιμα λόγο ηλικίας και έτσι το γυρίσαμε στα σουτάκια 

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.901
Πόντοι
13.165
<<στον πρωτο γυρο την επαιξα σκληρα γιατι πηγε να μου την κανει υπουλα>>αναφερει ο μπεμπης στη κριτικη του για την edita,αν θυμηθω και καποια κειμενα του nitro εδω μιλαμε πια για παλαια(nitro) και καινη διαθηκη,(baby)δηλ για την βιβλο των citytour,τα κειμενα εχω την εντυπωση οτι πρεπει να
ενωθουν σε βιβλιο και να παραδοθουν στις επομενες γενεες,α πα,πα,πα... ;)
Oλοκληρωνεται η βιβλος τυπωνεται και θα διατιθεται στο κοινο
μετα το καλοκαιρι

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom