Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (3 μέλη και 34 επισκέπτες)

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Μηνύματα
3.482
Like
33
Πόντοι
16
Κατ'αρχην ξερω οτι αργησα αρκετα (λογω δουλειας) να βαλω αυτο το ποστ αλλα καλιο αργα παρα ποτε.
Λοιπον, πριν κανα διμηνο ειχα παρει την φημισμενη Vanessa Hill. Γνωστη πορνοσταρ που ειχε ερθει Αθηνα για να αρπαξει κανα μετρητο απο τις απαραιτητες βιζιτες.
Το σαιτ της εγραφε οτι τα κανει ολα. Ετσι καταλαβα οτι με τα 300 ευροπουλα, επαιρνα και τις 3 τρυπουλες..

Κανω το sms, καμια απολυτως απαντηση. Παιρνω τηλ, το σηκωνει μια γυναικα που μιλαγε αθλια αγγλικα. Μου δινει ενα ραντεβου για μια μερα μετα, και εγω μεχρι εκεινη την ωρα να περιμενω σαν τον μαλακα. Παλι καλα πριν ξεκινησω παιρνω τηλ για επιβαιβεωση. Μου αλλαζει τελευταια στιγμη την ωρα του ραντεβου.. Με τα πολλα πηγαινω στο ξενοδοχειο. Εκει να περιμενω απεξω και να ξανακαλω το βλητο να μου δωσει το δωματιο της Βανεσας. Τιποτα. Καμια απαντηση. Μετα απο κανα μισαωρο και 6-7 κλησεις το σηκωνει. Μου δινει το νουμερο. Πηγαινω.
Χτυπαω την πορτα, η βανεσα μου ανοιγει κατατρομαγμενη. Μου λεει σε καλα αγγλικα: "εισαι μπατσος, ε?" !!
Οχι κοπελα μου της λεω. Αυτη να συνεχιζει να νομιζει οτι ειμαι μπατσος. Της κανω παραπονα για το φρουτο που χουν στα τηλεφωνα, μου δικαιολογηται και μου λεει οτι ειναι μια πακιστανη που δεν τα καταφερνει και πολυ καλα.
Το καταπινω αυτο και παω παρακατω. Της λεω ευγενικα "θελω blowjob without condom και anal".  "No!!" μου απανταει ψυχρα. Της λεω το σαιτ γραφει οτι τα κανεις ολα. Μου λεει οτι εχουν κανει λαθος!! Ε γαμω τη παναγια μου σκεφτομαι, τοτε αυτα που προσφερει τα κανω και στο μπουρδελο με 25 ευρο, οχι με 300. Πηγα να την κανω, και αυτη με αρχιζει στις μαλαγανιες. Κατσε και θα σου γλειψω τα παπαρια και τετοια. Με τα πολλα καθομαι. Με αφησε και της εβαλα δαχτυλο, πιπα με καποτα αθλια η γυναικα ηταν μεσ στη βαρεμαρα, στο τελος ενα τυπικο γαμησακι. τελειωσα στα 10' και μετα το ψωνιο μου αρχισε την ιστορια της ζωης της και πως απο την Ουγγαρια βρεθηκε να γυριζει τσοντες με τον Ροκο Σιλφρεντι. Εκει με επιασε πανικος γιατι καπου ειχα διαβασει οτι ο Ιταλος αρχιπορνοσταρ κουβαλαει μπολικα αφροδισια και λεω εχε γουστο να ψωνισα αποψε μεσω της Βανεσας (Επειτα απο 2 και πλεον μηνες φαινεται οτι την γλυτωσα). Στο τελος της κουβεντας της αρχισε να κατηγορει τις Ρουμανες και τις ρωσιδες οτι ριχνουν τις τιμες (ε, γαμω το κερατο μου, αν 300 τις φαινονταν λιγα για μια ωρα τι να πω), το σερβις του ξενοδοχειου, την κοινωνια ολοκληρη που την εκανε πουτανα και οτι αλλο μπορει να φανταστει κανεις.

Εφυγα κλαιγοντας τα ευροπουλα και το χρονο που αφιερωσα στην ολη φαση. Οτι εκανα με τα 300 θα το εκανα με 25 στη φυλης η με 40 στη θησεως.

ΗΘΙΚΟ ΔΙΔΑΓΜΑ: Οπου ακους πολλα κερασια κρατα και μικρο καλαθι, και οπου ακους για μεγαλες πορνοσταρ κλεισε τα αφτια σου και βγαλ'τη στο μπουρδελακι της γειτονιας, στη γυναικα σου, στη γκομενα σου.

Ουστ απο δω βρωμιαρες
Πώ,πω ρε φίλε....300 ? με κάποια άθλια που κάποια άλλη θα στα έκανε με 25 ?....εγώ δεν έχω πάρει ποτέ ct και ούτε και προτίθεμαι απλά γιατί προτιμώ να βλέπω on-line τί θέλω....αλλά ούτε και 300 ? θα έδινα για 1 ώρα σε κάποια...θα προτιμούσα να τα πιώ στα μπουζούκια....ή να πάρω 1 χρυσαφικό στην δικιά μου....
 

Επισκέπτης
Jester εγω αυριο κλεινω το 1000 και σε καταλαβαινω απολυτα.
 

jester(1)

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Μηνύματα
73
Like
1
Πόντοι
0
Αν την δοκιμάσεις, δεν θα λες χαρά στο κουράγιο της, αλλά δώσε μου Θεέ μου δύναμη να αντέξω λίγο ακόμα. Τουλάχιστον εγώ και από ότι βλέπω και άλλοι τα ίδια "πάθαμε".  :dancing:
 

geomix

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Αυγ 2006
Μηνύματα
1.173
Κριτικές
23
Like
2
Πόντοι
5.775
Αν την δοκιμάσεις, δεν θα λες χαρά στο κουράγιο της, αλλά δώσε μου Θεέ μου δύναμη να αντέξω λίγο ακόμα. Τουλάχιστον εγώ και από ότι βλέπω και άλλοι τα ίδια "πάθαμε".  :dancing:

το σκεφτομαι πολυ σοβαρα για δευτερα....
ειχα την εντυπωση οτι σημερα θα εφευγε.
 

POLYATAKTOS

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Μηνύματα
483
Like
2
Πόντοι
1
Φίλε Polyatakte μάλλον κάνεις κάποιο λάθος στον τρόπο που αντιμετωπίζεις τα escort girls γιατί αλλιώς δεν εξηγείται αυτή η συμπεριφορά. Η κοπέλα ήταν ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ φιλική και δεν καταλαβαίνω γιατί πήρε απανωτά θετικά review από όλους ΕΚΤΟΣ από εσένα. Δεν νομίζω ότι είναι θέμα χημείας ή ομορφιάς, εγώ προσωπικά δεν είμαι και ο ʼδωνις αλλά κάνω 1000 χιλιόμετρα και αν ήταν μάπα το καρπούζι θα τους ξεφώνιζα όλους, αλλά όταν είναι καλύτερα και από τη γκόμενα μου να μη το πώ? Αυτά και ελππιζω σε καλύτερες εμπειρίες στο μέλλον, γιατί όχι και με τη Simone...
Φιλε stratford , προθεση μου δεν ηταν να αντιπαρατεθω μαζι σου για ενα CT ..Προθεση μου ειναι ,μεσα απο αυτο το forum να αντλουμε οσο το δυνατον πιο αξιοπιστες και αντικειμενικες πληροφοριες για τα υπολοιπα μελη του club.Θελω να τονισω οτι δεν ακολουθω λαθος τακτικη σε cg's γενικα, καθ οτιπαλια καραβανα στον χωρο των cg's ,διαθετω πιστευω την καταλληλη ωριμοτητα αλλα και τον τροπο που θα προσεγγιζω καοια απο αυτες.Παντα ευγενικος, ποτε κακοτροπος , καθολου πιεστικος αλλα ουτε και αγενης.Γενικα , εκτος και αν δεν μου αρεσει καποια, περρνω συνηθως καλα ειτε σε 1ωρα ειτε σε 2ωρα ειτε σε 3ωρα..Με την συγκεκριμενη , εγω δεν ειπα οτι δεν ηταν ευγενικη η φιλικη, καθε αλλο μαλιστα ..εγω ομως τονισα οτι αυτο για το οποιο πληρωσα και υποτιθεται οτι το κατεχει, αποδειχθηκε μια τρυπα στο νερο!!!Καμια μομφη για την συμπεριφορα της και τον χαρακτηρα της, εγω αξιολογησα την πραξη της ..Ελπιζω να εγινα κατανοητος , προς αποφυγην καθε παραξηγησεως..
ΦΙΛΙΚΑ
 

stratford

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2005
Μηνύματα
119
Like
0
Πόντοι
1
Φίλε POLYATAKTE, λυπάμαι αν φάνηκε σαν μομφή προς το πρόσωπο σου.  Δεν υπάρχει θέμα, μάλλον το δημιουργήσαμε μόνοι μας. Καλό βόλι στη συνέχεια και καλή ενημέρωση μέσα από το site. Το μόνο άσχημο είναι ότι στη Θεσ/νίκη μετά τις απανωτές συλλήψεις δεν ανεβαίνει ΑΠΟΛΥΤΩΣ τίποτα και έτσι έχω μάθει την Εθνική οδό απέξω...
Με εκτίμηση προς όλο το ακροατήριο
 

Επισκέπτης
geomix μονο εαν περισευουν δοκιμασε γιατι δεν ειναι για μονο μια φορα.
Thanks Jester.
 

mitsos77

Νέο Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2006
Μηνύματα
3
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Ρε παιδια εχουμε κανενα review απο alexa (ή αλλιώς simone ή savanna)??? Στο προηγούμενο tour ήταν fully booked. Την έχει πάρει κανείς ?? γιατι σκέφτομαι να επενδύσω!

 

Επισκέπτης
Για οσους θελουν Bibi (CORINA) και δεν τα καταφερουν θα ειναι παλι πισω σε εικοσι μερουλες.
Δεν αντεχω να γραψω οτιδιποτε αλλο μου ρουφιξε το μεδουλι.
 

NEON7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Μηνύματα
1.498
Κριτικές
2
Like
1.380
Πόντοι
216
Eχουμε καποια πληροφορια για SAM απο princess of london?
 

k15v15

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2007
Μηνύματα
61
Κριτικές
23
Like
198
Πόντοι
290
Καλησπέρα

ʼλλη μια αναφορά από το πεδίο της μάχης.

Eliza (Vicesisters), 1h

Καλή συνεννόηση με πρακτορείο (δεν κατάλαβα αν είναι ανεξάρτητη), αλλά χρειάστηκε SMS. Εξαιρετική επιλογή ξενοδοχείου χωρίς προβλήματα στην είσοδο.
H Eliza μου φάνηκε καλύτερη από τις φωτογραφίες (ιδιαίτερα το σώμα της). Ιδρώνει τη  φανέλα, αλλά δεν θέλει να αφήνεται πάρα πολύ (για όσους προτιμούν GFE και όχι PSE). Μάλλον δεν έχει τεράστια εμπειρία στο αντικείμενο γιατί τραβιόταν κάπως όταν αισθανόταν over-excited. Γενικά δεν είναι αρνητική και απαγορευτική. Θα την ξαναέπαιρνα για 1 ή 2h. (8/10)
 

stelmi

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2005
Μηνύματα
65
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
o geomix μετα απο 1 ωρα με bibi εχει ενα ηλιθιο χαμογελο και θα κανει review αυριο 
 

Kormacon

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2006
Μηνύματα
25
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Για alexa ή αλλιώς simone ή savanna, εχω να πω τα εξής¨η τυπισσα ειναι ωραία σαν τις φωτογραφιες, ειδικα οι δύο τελευταίες είναι πιο κοντά στην τωρινή της κατάσταση. Συλικονάτο βυζί, λεπτό, σφικτό σώμα και αξιοπρεπής στο κρεβάτι, χωρίς να είναι κάτι το εξαιρετικό. Γενικά πάντως είναι κάπως .... money-hunter. Θα προσπαθήσει να φάει ώρα με κουβέντα και όχι με πράξεις.
Για να δώσουμε και μερικά υποκειμενικά νούμερα (οτι είναι πάνω του 5 είναι καλό), 8/10 ομορφιά, 7/10 πίπα, 7/10 κρεβάττι.
 

KAZARMA2

Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2005
Μηνύματα
19
Like
0
Πόντοι
0
μπορεί κάποιος να μου στείλει μέ pm το mail της ELISA, εδώ καί μία βδομάδα δεν μπορώ να μπώ στο VICE SISTERS από το γραφείο (και από σπίτι δέν υπάρχει περίπτωση)
 

geomix

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Αυγ 2006
Μηνύματα
1.173
Κριτικές
23
Like
2
Πόντοι
5.775
Για οσους θελουν Bibi (CORINA) και δεν τα καταφερουν θα ειναι παλι πισω σε εικοσι μερουλες.
Δεν αντεχω να γραψω οτιδιποτε αλλο μου ρουφιξε το μεδουλι.

ΠΡΟΛΑΒΑ ΚΑΙ ΠΗΡΑ ΧΘΕΣ ΒΡΑΔΥ!!!!!!  :dancing:  :dancing:

η τυπισσα γουσταρει αυτο που κανει... θα γραψω review οταν βρω χρονο...
 

geomix

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Αυγ 2006
Μηνύματα
1.173
Κριτικές
23
Like
2
Πόντοι
5.775
rewiew bibi...

πολυ καλη επιλογη ξενοδοχειου... κανενα προβλημα στην εισοδο.

πηγα επανω... χτυπησα την πορτα... καμια απαντηση...
περιμενα κανενα 5 λεπτο και εμφανιζεται η bibi απο το ασανσερ.

ειναι πιο γλυκια απο τις φωτο...

μπαινουμε μεσα και χωρις πολλα λογια μπαινω για μπανιο.
οταν βγηκα φορουσε ενα κοκκινο babydoll... το θεαμα πολυ καλο.

σωματακι αδυνατο με τρια τατου στην πλατη και στα δυο κωλομερια!

στο ψητο...

τι να πω για την πιπα... BBBBBBBBBBJ
εχει κανει μεταπτυχιο στο θεμα αυτο... εχει παρει MASTER
ειναι πολυ δυσκολο να της πεις να σταματησει

αλλα... βρηκα το κουραγιο!!!!

στο sex οτι σταση θελεις με καλη συμμετοχη...

λεπτομεριες δεν λεω αλλα αποτι φαινεται η κοπελα το
χαιρεται αυτο που κανει...

μετα απο ενα διασκεδαστικο διαλογο (ολο μεσα στο χαμογελο ηταν)
και ενω η ωρα ειχε περασει (ειχα κλεισει μονο 1 ωρα ο μαλακας!)
της ζητησα να μου κανει παλι το θεικο bbbbbbbbbbj

σιγα μην δεν το εκανε!!!!!!  :dancing:

συμπερασμα... καλο value for money
και πραγματικα μοναδικη εμπειρια στην πιπα...

οταν ξαναρθει σιγουρα θα ξαναπαρω!!!
 

geomix

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Αυγ 2006
Μηνύματα
1.173
Κριτικές
23
Like
2
Πόντοι
5.775
o geomix μετα απο 1 ωρα με bibi εχει ενα ηλιθιο χαμογελο και θα κανει review αυριο 

ολα τα ξερεις μωρη κουφαλα!!!!!!!  :dancing:  :dancing:  :dancing:  :dancing:
καιρο εχεις να γραψεις κανενα review..... και αποτι εμαθα εκλεισες Αndriana!!!

 

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom