Επισκέπτης
Είδα κριτική Striantaf και μου γυάλισε η Olia...πριν φύγω.
Διαβασε και την δικη μου για doris φιλε μου και εκει να δεις τη γυαλισμα εχει να σου κανει η γκομενα!!Μιλαμε για πολυ λαδι η τυπισα !!
Είδα κριτική Striantaf και μου γυάλισε η Olia...πριν φύγω.
α θα σε μαλωσω δεν παρακολουθεις το thread, πρωτα πρεπει να ξεπερασεις το σκοπελο mark , και αν καταφερεις και ανεβεις μεχρι το δωματιο, τοτε η γκομενα θα σου πει αχ δεν ηξερα για το ραντεβου, και παιρνεις τον πουλο και την κανεις :S
Πεστου ταη ποιοτητα φιλε μου...ειναι πιο σημαντικη απο ποσοτητα...
Διαβασε και την δικη μου για doris αγορι μου και εκει να δεις τη γυαλισμα θα σου κανει η γκομενα!!Μιλαμε για πολυ λαδι η τυπισα !!
Μήπως γνωρίζετε αν προβλέπεται επάνοδος των Tifany-Crystal?
Λοιπον για να μη σας τρωει η αγωνια μαγκες:
Τιφανυ με αλλα 3 κοριτσια πανε "ασυνοδευτες" (δηλ. σε "αδεια") το πρωτο δεκαπενθημερο του Ιουνιου που? ΜΥΚΟΝΟ.
Ενας απο τους λογους της "ξεραϊλας" που θα σημειωθει.
Που χαθηκες ρε Civvvv????
Εγω εδω ειμαι οπως βλεπεις. Ο ΖΤOD μου λες τι εγινε? Μπας και τον πηρε η Jane μαζι της στο Αμστερνταμ?
Που τις μαθαινετε ολες αυτες τις πληροφοριες ρε παιδια?
Ειμαστε και καποιας ηλικιας που λει και ο ΒΑΒΥ και στο διωρο δεν γινεται να πηδαμε αβερτα. Υπαρχουν και διαλειματα, σαμπανια, σουσι κλπ. και στα διαλειματα οι ανθρωποι κουβεντιαζουνε που και που δηλ. καπως σαν: "που θα την βγαλουμε το καλοκαιρι κλπ.", απλα πραματα δηλ. οχι πολυπλοκα.
Ειμαστε και καποιας ηλικιας που λει και ο ΒΑΒΥ και στο διωρο δεν γινεται να πηδαμε αβερτα.
.....σαμπανια, σουσι ......
Ο BABY τα λέει αυτά? xa xa xa
Εσυ παλι "ευκαιριας δοθεισης" δε χαριζεσαι. Ο ΒΑΒΥ παντως πρεπει να ειναι σε δραση αποψε ενω εμεις ποσταρουμε...για να μη πω κατι αλλο!
Έχω πιει πάλι τα espressάκια μου και είμαι στην τσίτα.
I don't mean no bad though!
;)
edit: Εγώ χτυπώ πάντα αργά, πολύ αργά το βράδυ, ή πολύ νωρίς το πρωί.
Σωστο! Ετσι ακριβως δουλευει το espresso και σε μενα! Προσεχε παντως τη ποσοτητα γιατι η δηλητιριαση απο καφεϊνη ειναι απο τις χειροτερες μια που δεν υπαρχει αντιδοτο. Ειμαι παθός και ξερω.
Μα γι' αυτο τοπα. Το διαβασα!Ξαναπέστο αυτό, γιατί κάποιος τρελλός εδώ μέσα, σερβίρει espresso σε κούπα γαλλικού...γεμάτη!