You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 91 άτομα (3 μέλη και 88 επισκέπτες)
Επισκέπτης
παιδια καλησπερα ξερει καποιος να μου πει μεχρι ποτε ειναι ελλαδα η crystal brown αι πως επικοινωνω μαζι της; ευχαριστω..
κοιτα πμ σου.
Επισκέπτης
Καλα ρε αλανι ektoras36, πηρες Sandra και τωρα θελεις τουτη
Επισκέπτης
Τιφανυ,
ΟΚ Τελικος απολογισμος ενα ακομα μετριο ZUZUNAKI.
Τιμαει τα φραγκα που περνει και προσπαθει αρκετα.
ΒΥ ΒΑΒΥ...
ΟΚ Τελικος απολογισμος ενα ακομα μετριο ZUZUNAKI.
Τιμαει τα φραγκα που περνει και προσπαθει αρκετα.
ΒΥ ΒΑΒΥ...
Επισκέπτης
την ίδια απορία έχω και εγω. Πως επικοινωνεις με την Crystal Crown?
Ρωτα τον neo24
Επισκέπτης
Καληνυχτα μορτες παω για νανι ..... Καλο βολι αδελφια!!!!!
stratigosss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 44
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1.290
καλησπερα στους κυριους που βεβαια απο οσο βλεπω δεν ειναι εδω λοιπον δεν πρεπει να ειναι καταχωρημενα τα ρωσοκοριτσοπουλα natali, και olia, νομιζω οτι ειναι ευκαιρια, μιας και οι δυο ειναι τιμιοτατες επιλογες ρωσιδοφατσες απο τις λιγες, πανεμορφες και μποι μεχρι εκει πανου και απο υπηρεσιες τα κανουν ολα και συμφερουν,gfe, και pse οταν χρειαζεται, στα μειον τους κυριως της natali, τα καθολου αγγλικα, παντως για μια ωριτσα και οι δυο ειναι οτι πρεπει, τιμανε με το παραπανω τα λεφτα που περνουνε
stratigosss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 44
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1.290
πριν πας να γαμησεις την bara,το μονο σιγουρο ειναι οτι θα εχεις "γαμηθει" με τον mark και αν καταφερεις και ανεβεις ποτε στο δωματιο της κορασιδας θα δεις μια μετριοτητα σε ολο της το μεγαλειο. ΑΑΑΑ ΥΣ! και τωρα που το θυμηθηκα μην τυχον της δωσεις το χερι να την χαιρετησεις ΑΥΤΑ ΚΑΛΟ ΒΟΛΙ!η bara λεει τιποτα η ειναι μουφα
Μαλλον καποια εκανα και δεν πηρε παραθεση,τεσπα.Λοιπον ολια22, εχει πεσει λιγο fotoshop.Δεν χαλιεσαι παντως.Ρωσικο θηριο που τιμαει τα λεφτα της και δεν ειναι καθολου μουφα το πρακτορειο.Υπηρεσιες FULL και με πολλη φιλοτιμο.Βυζακι 3 οχι σιλικονατο φυσικοτατο.Πιπα παρα πολλη καλη με τετοιο deep throat που νομιζα οτι κατι ειχε φαει η γκομενα τησ κολησε ριγανη στον φαρυγγα και προσπαθει με την π..... μου να το βγαλει.Δεν παραπονιετε σε τιποτα και γουσταρει να τισ τριβουν την κλειτοριδα δυνατα Πρωσοπικα καταευχαριστηθηκα Σε μεχρι το τελευταιο λεπτο.NEGATIVE ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ ΑΓΓΛΙΚΑ..οποιος ξερει ρωσικα haraso
ΑΑΑΑ ΥΣ! και τωρα που το θυμηθηκα μην τυχον της δωσεις το χερι να την χαιρετησεις ΑΥΤΑ ΚΑΛΟ ΒΟΛΙ!
Γιατι τι συμβαινει? Στο δαγκωνει?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 10K
- Εμφανίσεις
- 620K