Επισκέπτης
Ακομα δεν την εχω παρει αυτη ρε Yiaramis το πιστευεις?που θα μου παει ομως...
Περιμενε lala παει να παρει φασολακια
επειδη φοραω παντελονια θα παρω πισω αυτα που ειπα γιατι μπορει να κανω λαθος! το λεω με καθε επιφυλαξη βεβαια και το κοντινο μελλον η θα με διαψευσει η θα με δικαιωσει! και θα σε ρωτησω κατι εσυ προτιμας ενα sait αντικειμενικο και δικαιο η ενα sait που σε καθοδηγουν με τον τροπο τους οπου αυτοι θελουν??Αν είχες άλλες 10 όπως λες, τώρα φωνάζεις ??? Και αν νομίζεις τελικά ότι το site παραπληροφορεί και ανεβάζουν μόνο ότι γουστάρουν εσύ γιατί δεν τους γράφεις στα @@ και μην ασχολείσαι....
Απλά είναι τα πράγματα....
Και όπως αποδείκτηκε το ανέβασαν το review... (κάποιο τεχνικό πρόβλημα θα είχαν..)
Να ανακαλείς για τους χαρακτηρισμούς σου δεν είδα ακόμη
επειδη φοραω παντελονια θα παρω πισω αυτα που ειπα γιατι μπορει να κανω λαθος! το λεω με καθε επιφυλαξη βεβαια και το κοντινο μελλον η θα με διαψευσει η θα με δικαιωσει! και θα σε ρωτησω κατι εσυ προτιμας ενα sait αντικειμενικο και δικαιο η ενα sait που σε καθοδηγουν με τον τροπο τους οπου αυτοι θελουν??
Έχει κανείς δοκιμάσει την παρακάτω;
Δεν βρήκα πουθενά κανένα post.
Ρε μάγκες...
Έχουν έρθει οι αγπαημένες μου γάμπες Αθήνα και δεν πήρε χαμπάρι κανένας σας τίποτα?
Είναι δυνατόν να ενημερωνόμαστε μέσω Skype????
Μαλλον θα εισαι ο πρωτος φιλε!Αντε και της αρεσει η Ελληνικη κουζινα.
Ανήκει στην κατηγορία των SPSE (superPSE)...Μην την χάσεις την επόμενη φορά...Καλή και για MMF καταστάσεις...
ok παιδες sorry για την αναστατωση!!!!xpapad δεν ήταν μόνο η δική σου κριτική που μπήκε με καθυστέρηση, αλλά και ΠΟΛΛΕΣ άλλες. Επρόκειτο περί τεχνικού θέματος.
xpapad δεν ήταν μόνο η δική σου κριτική που μπήκε με καθυστέρηση, αλλά και ΠΟΛΛΕΣ άλλες. Επρόκειτο περί τεχνικού θέματος.
Εαν γραφουν ολοι reviews including you μπορει και να προλαβαινεις.καλησπέρα παιδιά, είχα ζητήσει πιο νωρίς πληροφορίες για sandra για να μπορέσω να κλεισω. δυστυχως δεν υπήρχε τιποτα. τωρα μπορεσατε να απαντησετε και νομιζω το εχασα το μωρο. δεν πειραζει την επομενη φορα. Υπαρχει καποια περιπτωση να διαβαζουμε reviews λιγο πιο γρηγορα για να μπορουμε να κλεινουμε τα μωρα?
Ευχαριστώ
Και το καλυτερο για σημερα .
Την ωρα που ειμαι με την Anabelle ερχεται μυνημα απο Lolita .
BABY you forgot me.
Απαντηση .
Ειμαι στον ταδε οροφο με την ταδε κυρια μηπως θες να ερθεις μαζι μας.
Απαντηση Lolitas.
Aha με μεγαλη τσαντιλα.
Αυτα παθαινουν τα κακα κοριτσια.
Ας μας γραψει κατι και ο rebetis:
Δε γαμιωσαστε ρε κουφαλες, αλλοι στο κρεβατι με τα μωρα και εμεις με την κυρα!!!!
Αερα αλανια !!!!
Τελικά την έχει πάρει κανείς?
Κι εμείς sorry για το τεχνικό θέμα και την καθυστέρηση (σε όλους που έβαλαν κριτική και δε δημοσιεύτηκε εγκαίρως πάει αυτό).ok παιδες sorry για την αναστατωση!!!!