Επισκέπτης
Ας μας γραψει κατι και ο rebetis:
Δε γαμιωσαστε ρε κουφαλες, αλλοι στο κρεβατι με τα μωρα και εμεις με την κυρα!!!!
Αερα αλανια !!!!
Αστα rebetis,δεν εχασες και τιποτα...
Ας μας γραψει κατι και ο rebetis:
Δε γαμιωσαστε ρε κουφαλες, αλλοι στο κρεβατι με τα μωρα και εμεις με την κυρα!!!!
Αερα αλανια !!!!
δεν πρεπει να δινει να πω την αμαρτια μου οτι τα ειχα χασει τελειως με το μωρο και δεν με ενδιεφερε καθολου εκεινη τη στιγμη αυτο........Λοκο δίνει συναγωνιστή;
δεν πρεπει να δινει να πω την αμαρτια μου οτι τα ειχα χασει τελειως με το μωρο και δεν με ενδιεφερε καθολου εκεινη τη στιγμη αυτο........
Δεν ακους lala εισαι ξεροκεφαλος
δεν πρεπει να δινει να πω την αμαρτια μου οτι τα ειχα χασει τελειως με το μωρο και δεν με ενδιεφερε καθολου εκεινη τη στιγμη αυτο........
Γιατι το λες αυτο ρε lala?
Αυτο rebeti το λες για την Irene ρωταω απλα για να μαθαινω.
διαβασα την κριτικη του BABY που πηρε διωρο μαζι της και δεν εδωσε εχτος αν δεν επιχειρησε και αυτοςΠολυ ωραια τα λες ρε συναδελφε αλλα ειναι οντως ετσι?
Γιατι δεν ηταν κατι ιδιαιτερο το κοριτσι.Πολυ gfe για μενα και ειχε βαλει και ενα κιλο λαδι στο σωμα μου και ημουνα σαν φασολακι με πουλακι!
θα περασεις super δεν θα σου χαλασει χατιρι δεν θα σε αφησει παραπονουμενο, πριν λιγο γυρισε ο κολλητος μου που του εκλεισα εγω χτες με sandra αμεσως μετα το δικο μου αφου του εξηγησα τι παιζει!! ηταν σε αλλο κοσμο αν και ειναι δυσκολος σε αυτα ηταν τρελαμενος ηταν στον κοσμο του.....Δεκτον και σωστος, αφου περασες καλα τα αλλα περιτευουν, ετσι πληροφοριακα ρωτησα γιατι εχω μια συναντηση μαζι της. ;) ;)
θα περασεις super δεν θα σου χαλασει χατιρι δεν θα σε αφησει παραπονουμενο, πριν λιγο γυρισε ο κολλητος μου που του εκλεισα εγω χτες με sandra αμεσως μετα το δικο μου αφου του εξηγησα τι παιζει!! ηταν σε αλλο κοσμο αν και ειναι δυσκολος σε αυτα ηταν τρελαμενος ηταν στον κοσμο του.....
Αν είχες άλλες 10 όπως λες, τώρα φωνάζεις ??? Και αν νομίζεις τελικά ότι το site παραπληροφορεί και ανεβάζουν μόνο ότι γουστάρουν εσύ γιατί δεν τους γράφεις στα @@ και μην ασχολείσαι....ναι συμφωνω οτι μου εχουν ξαναβαλει κριτικη αλλα θα σε ρωτησω κατι που ξερεις αν εχω ξαναγραψει αλλες 10 φορες και δεν μου τις εβαλαν τις κριτικες??
Απλα δεν προτιμαω της gfe κοπελες..
Να πω και κατι για να μην την χαντακωσω την κοπελα γιατι πραγματικα δεν της αξιζει!Εχει καταπληκτικο αληθινο στηθος(ισως το καλυτερο που εχω δει).Φατσα γλυκια και σωμα αρκετα καλο.Ενδεικνυται για καποιον που εχει παει λιγες φορες με CT γιατι σαν εμπειρια αξιζει.Φοβερη περιποιηση και αφοσιωση πανω σου!Εαν ηταν η δευτερη ή η τριτη φορα μου με ct θα εγραφα διθυραμβους τωρα!(γι αυτο τονιζω να μην δινετε τοσο σημασια στις κριτικες).Απλα δεν προτιμαω της gfe κοπελες..