Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 71 άτομα (2 μέλη και 69 επισκέπτες)

xpapad

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
1.240
Λοκο δίνει συναγωνιστή;
δεν πρεπει να δινει να πω την αμαρτια μου οτι τα ειχα χασει τελειως με το μωρο και δεν με ενδιεφερε καθολου εκεινη τη στιγμη αυτο........

proto

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
6
δεν πρεπει να δινει να πω την αμαρτια μου οτι τα ειχα χασει τελειως με το μωρο και δεν με ενδιεφερε καθολου εκεινη τη στιγμη αυτο........

Πολυ ωραια τα λες ρε συναδελφε αλλα ειναι οντως ετσι?

Επισκέπτης

Δεκτον και σωστος, αφου περασες καλα τα αλλα περιτευουν, ετσι πληροφοριακα ρωτησα γιατι εχω μια συναντηση μαζι της. ;) ;)

Επισκέπτης
Να πω και κατι για να μην την χαντακωσω την κοπελα γιατι πραγματικα δεν της αξιζει!Εχει καταπληκτικο αληθινο στηθος(ισως το καλυτερο που εχω δει μεχρι το επομενο).Φατσα γλυκια και σωμα αρκετα καλο.Ενδεικνυται για καποιον που εχει παει λιγες φορες με CT γιατι σαν εμπειρια αξιζει.Φοβερη περιποιηση και αφοσιωση πανω σου!Εαν ηταν η δευτερη ή η  τριτη φορα μου με ct θα εγραφα διθυραμβους τωρα!(γι αυτο τονιζω να μην δινετε τοσο σημασια στις κριτικες).Απλα δεν προτιμαω της gfe κοπελες..

xpapad

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
1.240
Δεκτον και σωστος, αφου περασες καλα τα αλλα περιτευουν, ετσι πληροφοριακα ρωτησα γιατι εχω μια συναντηση μαζι της. ;) ;)
θα περασεις super δεν θα σου χαλασει χατιρι δεν θα σε αφησει παραπονουμενο, πριν λιγο γυρισε ο κολλητος μου που του εκλεισα εγω χτες με sandra αμεσως μετα το δικο μου αφου του εξηγησα τι παιζει!! ηταν σε αλλο κοσμο αν και ειναι δυσκολος σε αυτα ηταν τρελαμενος ηταν στον κοσμο του.....

Επισκέπτης
θα περασεις super δεν θα σου χαλασει χατιρι δεν θα σε αφησει παραπονουμενο, πριν λιγο γυρισε ο κολλητος μου που του εκλεισα εγω χτες με sandra αμεσως μετα το δικο μου αφου του εξηγησα τι παιζει!! ηταν σε αλλο κοσμο αν και ειναι δυσκολος σε αυτα ηταν τρελαμενος ηταν στον κοσμο του.....

χαχαχαχαχα Βαλε φρενο αλανι γιατι σε βλεπω να τρεχουμε για ληστειες σε τραπεζες.
Μη στεναχωριεσαι τα ξερω τα κοριτσια της Mila  :dancing: :dancing: :dancing:

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.836
Πόντοι
37.127
Ακολουθεί review για Sandra αφού μου το ζήτησε φίλος:
se gamw kai xinw
[youtube=425,350]HOY9cZonyGA&feature[/youtube]

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
για σου νιτρο καβλεουρα :2funny:

Butts

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Κριτικές
75
Like
1.686
Πόντοι
3.137
ναι συμφωνω οτι μου εχουν ξαναβαλει κριτικη αλλα θα σε ρωτησω κατι που ξερεις αν εχω ξαναγραψει αλλες 10 φορες και δεν μου τις εβαλαν τις κριτικες??
Αν είχες άλλες 10 όπως λες, τώρα φωνάζεις ??? Και αν νομίζεις τελικά ότι το site παραπληροφορεί και ανεβάζουν μόνο ότι γουστάρουν εσύ γιατί δεν τους γράφεις στα @@ και μην ασχολείσαι....
Απλά είναι τα πράγματα....
Και όπως αποδείκτηκε το ανέβασαν το review... (κάποιο τεχνικό πρόβλημα θα είχαν..)
Να ανακαλείς για τους χαρακτηρισμούς σου δεν είδα ακόμη :think: :think:

Επισκέπτης
Ακομα δεν την εχω παρει αυτη ρε Yiaramis το πιστευεις?που θα μου παει ομως... :2funny: :2funny: :2funny:

proto

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
6
Να πω και κατι για να μην την χαντακωσω την κοπελα γιατι πραγματικα δεν της αξιζει!Εχει καταπληκτικο αληθινο στηθος(ισως το καλυτερο που εχω δει).Φατσα γλυκια και σωμα αρκετα καλο.Ενδεικνυται για καποιον που εχει παει λιγες φορες με CT γιατι σαν εμπειρια αξιζει.Φοβερη περιποιηση και αφοσιωση πανω σου!Εαν ηταν η δευτερη ή η  τριτη φορα μου με ct θα εγραφα διθυραμβους τωρα!(γι αυτο τονιζω να μην δινετε τοσο σημασια στις κριτικες).Απλα δεν προτιμαω της gfe κοπελες..

Δηλαδη εγω ρε lala που τρελαινομαι για gfe πιστευεις ειναι οτι πρεπει?

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom