Επισκέπτης
Ναι προσεξε ρε Μητρο εσυ με το καθαρο μυαλο.Αντε ρε να χαθείς ,τί βρώμικο μυαλό έχεις
Το μονο που σου βγαζω το καπελο ειναι οτι εχεις καθαρη συνειδηση και καρδια αγκυναρα.
Ναι προσεξε ρε Μητρο εσυ με το καθαρο μυαλο.Αντε ρε να χαθείς ,τί βρώμικο μυαλό έχεις
Εγω που να ξερω ενας φτωχος CTουρας ειμαι .
Αυτα ειναι για μεγαλα πορτοφολια.
Όχι όλοι, μόνο όσοι είναι trendy, όπως BABY και YURA π.χ.
Έλεγα μήπως και εσύ, καθότι μούρη!
Ηταν η Donna τωρα ειναι αλλη.
Κανόνισε να ξαναρχίσουμε τα πλακώματα και να βγαίνουμε οι δυό μας μετάΑντε ρε να χαθείς ,τί βρώμικο μυαλό έχεις
Ρε αδέρφι τί μωρό είναι αυτό στο avatar?
Ρε σαν ποιά μου θυμίζει?
Λοιπόν θα προτείνω κάτι πρωτοποριακό όσοι έχουμε πηδήξει την ίδια γκόμενα να την έχουμε και στο avatar μας.
Είμαι σίγουρος πως θα γεμίσουμε κλώνους ,έτσι για να δούμε πόσο μεγάλο είναι το Αθηναϊκό κρεβάτι
Ωπα τώρα έχω αρχίσει να απαντάω και στον εαυτό μου αμααααάνΚανόνισε να ξαναρχίσουμε τα πλακώματα και να βγαίνουμε οι δυό μας μετά
Γρηγορα βασιλικο πολτο.Ωπα τώρα έχω αρχίσει να απαντάω και στον εαυτό μου αμααααάν
Την εχω κοψει στην μεση την οθονη και εσυ το ιδιο.Ρε σεις το δίπορτο είναι ωραίο!
Οπως κώλο μουνί ας πούμε κάτι και έχεις και πιο πολλές επιλογές σε μουνάκια
Κάτι σαν Περεστρόικα ας πούμε ,πάμε να ρίξουμε το τοίχος?
Ρε σεις το δίπορτο είναι ωραίο!
Οπως κώλο μουνί ας πούμε κάτι και έχεις και πιο πολλές επιλογές σε μουνάκια
Κάτι σαν Περεστρόικα ας πούμε ,πάμε να ρίξουμε το τοίχος?
Την εχω κοψει στην μεση την οθονη και εσυ το ιδιο.
Στην μέση όλα αδερφέ γιατί είδες μόλις μπήκαμε στην Ευρωπαϊκή ένωση τέρμα τα μονοπώλια.
Απλα ελπίζω να μην παραξηγηθεί αυτό από κανέναν γιατί η αγορά είναι ελεύθερη ,το πουλί μας επίσης και το μυαλό μας δεν μπορεί να χωρέσει μόνο ρε φίλε σε ένα site.
Την μία μου λες για τύπους στο avatar που θα μου στείλεις την άλλη για dual views τί θα γίνει τελικά ?Βάλτε dual view ρε νέοπες....άκου στη μέση!
Για πες ρε Baby ποια είναι στο avatar σου?Ηταν η Donna τωρα ειναι αλλη.
Η αλήθεια είναι ότι πάρα πολύ καλά μωρά μας επισκέπτονται και προβληματίζεσαι για το τι θα διαλέξεις...Και ακόμα δεν έχετε δει τίποτα..!!Μετά τις 15/5 έρχονται πολλά μπαμ!!Εχω πληροφορίες και περιμένω διασταύρωσεις...believe me και δεν θα χάσετε!Κάντε κράτη όσο μπορείτε!super πουτανάκια μας επισκέπτονται αυτό τον μήνα!! είναι και άνοιξη και και δύσκολα λέμε όχι...
έχω κλείσει αυτή την εβδομάδα με Anna (zuzana) και Gabrielle (magic)....
Για πες ρε Baby ποια είναι στο avatar σου?
Η αλήθεια είναι ότι πάρα πολύ καλά μωρά μας επισκέπτονται και προβληματίζεσαι για το τι θα διαλέξεις...Και ακόμα δεν έχετε δει τίποτα..!!Μετά τις 15/5 έρχονται πολλά μπαμ!!Εχω πληροφορίες και περιμένω διασταύρωσεις...believe me και δεν θα χάσετε!Κάντε κράτη όσο μπορείτε!
Be patient...για λέγε.....
Για πες ρε Baby ποια είναι στο avatar σου?
Η αλήθεια είναι ότι πάρα πολύ καλά μωρά μας επισκέπτονται και προβληματίζεσαι για το τι θα διαλέξεις...Και ακόμα δεν έχετε δει τίποτα..!!Μετά τις 15/5 έρχονται πολλά μπαμ!!Εχω πληροφορίες και περιμένω διασταύρωσεις...believe me και δεν θα χάσετε!Κάντε κράτη όσο μπορείτε!
για λέγε.....