NITRO
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 151
- Like
- 5.833
- Πόντοι
- 37.127
Έρχεται και η ντόνα... Πώς τα βλέπετε τα πράματα?
than πήγαινε εγγυημένα
Έρχεται και η ντόνα... Πώς τα βλέπετε τα πράματα?
Οχι γιατρε μου...Στο avatar του είναι η Sheila Grant...Η donna ειναι το avatar του BABY.....?
Οχι γιατρε μου...Στο avatar του είναι η Sheila Grant...
gabriele - αυτη μου ξεφυγε γιατρε μου.που ειναι?super πουτανάκια μας επισκέπτονται αυτό τον μήνα!! είναι και άνοιξη και και δύσκολα λέμε όχι...
έχω κλείσει αυτή την εβδομάδα με Anna (zuzana) και Gabrielle (magic)....
κανεις λαθος.... η DONNA ειναι σε φωτο που εχει τραβηξει ο ιδιος... ;)
Πυραυλος παντως εγω γυρισα με ζητησε κανεις.ΡΕ ΝΙΤΡΟ που είναι ο ΒΑΒΥ? ΣΕ σχολή χωρού? ΕΙΔΑ και thread YURA vs BABY & έχω όρεξη απόψε να σπάσει λίγο η ΜΟΝΟΤΟΝΙΑ...
Ετσι να πάω ΠΥΡκαυλος στην ΓΙΑΓΙΑ αύριο!
Ηταν η Donna τωρα ειναι αλλη.κανεις λαθος.... η DONNA ειναι σε φωτο που εχει τραβηξει ο ιδιος... ;)
Πυραυλος παντως εγω γυρισα με ζητησε κανεις.
Μπα αυτουνου θα του γαμηση την γυναικα αν δεν την εχει ηδη παρει.Αν κρίνω από κάποια avatars, ο καθένας βάζει ότι έχει γαμήσει, ή θα επιθυμούσε να γαμήσει.
NITRO, τον τύπο στο δικό σου avatar, τον κατάφερες ή ακόμη?
Αυτο ειναι δικο μου ηλιοβασιλεμα .ΜΠΑ αυτουνου ειδικά ΜΕ ΑΝΤΡΑ το έχει κόψει. Κάποια μερα θα στα ΠΩ να πέσεις κάτω απο τα ΓΕΛΙΑ
Αντε σου αφιερώνω και το άλλο.... το ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ!
;) ;) ;)
Αν κρίνω από κάποια avatars, ο καθένας βάζει ότι έχει γαμήσει, ή θα επιθυμούσε να γαμήσει.
NITRO, τον τύπο στο δικό σου avatar, τον κατάφερες ή ακόμη?
Εγω που να ξερω ενας φτωχος CTουρας ειμαι .ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΕ εσυ κλεβεις
ΕΙΝΑΙ απο ΜΠΑΛΚΟΝΙ της Honey Moon suite... πιο πολλά δεν λέω ΠΡΕΠΕΙ να ΞΕΡΕΙΣ σα παιδί της πιάτσας!
Αντε ρε να χαθείς ,τί βρώμικο μυαλό έχειςΜπα αυτουνου θα του γαμηση την γυναικα αν δεν την εχει ηδη παρει.
Ωπα,κάτσε να το εμπεδώσω,
Ολοι βάζουν avatar ότι έχουν γαμίσει και εγώ θα βάλω κάποιον τύπο?
Σαν ποιόν δηλαδή?