Επισκέπτης
μαλλον εφαγε αγκυναρες και στουμπωσε.καλα και αυτη η Sheila αγκυναρες σου μαγειρεψε???
μαλλον εφαγε αγκυναρες και στουμπωσε.καλα και αυτη η Sheila αγκυναρες σου μαγειρεψε???
Ρε Yura μη χαλιέσαι αγόρι μου εδώ,πήγαινε διπλα που έχει ησυχία.
Κρίμα γιατί σε έχουν σε εκτίμηση και άνθρωποι με τους οποίους πίνω και έναν καφέ
ΚΑΛΑ ρε Αδερλφέ του ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΔΕΛΦΟΥ κάτι πιο ενδιαφέρον για weekend δεν έχετε? Ετσι απο περιέργια ρωτάω
Παντα ετσι συμβαινει στον Jepeto και μετα τον εφαγε η ΦΑΛΑΙΝΑ.Τι να κάνω μου τον έχουν κοντήνει κάτι προφέσοερες με κάτι ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΙΔΕΩΝ απίθανες... ΟΥΤΕ Ο ΦΩΣΚΟΛΟΣ να ήταν! Στον ΠΙΝΟΚΙΟ
ΜΕΓΑΛΩΝΕ σε μένα ΜΙΚΡΑΙΝΕΙ. ΠΟΥ ΘΑ παει κατι θα κάνω και για αυτό... ΑΛΛΑ εσύ γιατί ΖΟΡΙΖΕΣΑΙ?
ΠΕΙΡΑΖΕΙ?
Εγω παντως ειμαι μεσα και αν ειναι και η Lola μαζι ακομα περισσοτερο.Εχουμε πολλά είσαι μέσα?
και οι αγκυναρεςΜόνο τα φασόλια Yura μου και αυτά όταν τα τρως σε λάθος ηλικία ,γιατί ο γέρος λένε ή από πέσιμο ή από ....θα πάει
Πιστεψε με θα κάτι θα βρω για να βολέψω το αδέλφι μου...!!!Ολο και κάτι θα έχει δεν μπορεί!Γεια σου αδελφε!Καλα να περνας εκει που εισαι φιλε,και να συνεχισεις να περνας καλα.
Χαιρομαστε που βρηκες την ''Crystal'' σου και μην ανησυχεις για εμας! Συνεχιζουμε το εργο και θα παρεις τη σκυταλη οταν γυρισεις....
Αν εχει καμοια φιλη η ''Crystal" σου σαν την ''Tiffany'' περιμενω να μου τη γνωρισεις!!!!!!!
Τι λες τωρα ρε γινετε Proffesor και νιατο ,ασε ησυχο το παλληκαρι των 50 Μαιων.Μόνο τα φασόλια Yura μου και αυτά όταν τα τρως σε λάθος ηλικία ,γιατί ο γέρος λένε ή από πέσιμο ή από ....θα πάει
αααα.. παραλιγο να το ξεχασω.. με λενε γιωργο και ειμαι ενταξει..
Σωστά όταν τις τρως από πίσωκαι οι αγκυναρες
και κρυεςΣωστά όταν τις τρως από πίσω
Σιγα μην διαβαζεις βρε συ.γεια σας !!!!
ειμαι ''ΕΝΑΣ μικροτσούτσουνος. ''
ειμαι γέρος, ΔΕΝ γαμαω πλεον, ζηλευω που ολοι εσεις ξεσκιζεστε στον πουτσο, αλλα.........
..αλλα, παρακολουθω ΟΛΕΣ σας τις συζητησεις, βλεπω ολα τα review σας, σε ΟΛΑ τα σάιτ, ΔΕΝ το ομολογω οτι ΔΕΝ μου σηκωνεται, το παιζω και πολυ αντρας, ΔΕΝ βαζω ΚΑΜΙΑ κριτικη (καθως δεν μπορω, αλλα λεω οτι δεν το κανω γιατι ειστε μαλακες), αλλα εχω αποψη ΓΙΑ ΟΛΑ, και οποιος γαμαει πιο πολυ απ ολους τον βγαζω προμότερ, του πουλαω πνευμα, τον κοροιδευω ΜΗΠΩΣ και μου σηκωθει....
Πιστεψε με θα κάτι θα βρω για να βολέψω το αδέλφι μου...!!!Ολο και κάτι θα έχει δεν μπορεί!
Πάντως μετά την Crystal εγώ ολοκλήρωσα την 5άδα επιλογών μου όσο αφορα τα ct που θα επιλέγω και έχω και μια δυο αναπληρωματικές.Κατέληξα σε αυτή την απόφαση και για μην ρισκάρω χρήμα και για να περνάω καλά.
Πάντως υπόσχομαι να καλήψω το χαμένο χρόνο που έχασα στο site και υπόσχομαι ότι από Δευτέρα ξεκινάω πάλι το σαφάρι μου για να συλλέγω πληροφορίες και να τις παραδίδω στο site βοηθώντας παλιους και νέους!
γεια σας !!!!
ειμαι ''ΕΝΑΣ μικροτσούτσουνος. ''
ειμαι γέρος, ΔΕΝ γαμαω πλεον, ζηλευω που ολοι εσεις ξεσκιζεστε στον πουτσο, αλλα.........
..αλλα, παρακολουθω ΟΛΕΣ σας τις συζητησεις, βλεπω ολα τα review σας, σε ΟΛΑ τα σάιτ, ΔΕΝ το ομολογω οτι ΔΕΝ μου σηκωνεται, το παιζω και πολυ αντρας, ΔΕΝ βαζω ΚΑΜΙΑ κριτικη (καθως δεν μπορω, αλλα λεω οτι δεν το κανω γιατι ειστε μαλακες), αλλα εχω αποψη ΓΙΑ ΟΛΑ, και οποιος γαμαει πιο πολυ απ ολους τον βγαζω προμότερ, του πουλαω πνευμα, τον κοροιδευω ΜΗΠΩΣ και μου σηκωθει....
Ετσι μπραβο μορτες, με ειχε φαει η μοναξια απο το πρωι !!!
και κρυες
Καλά τώρα τι περιμένεις ρε Lala...Οσα δεν φτάνει η αλεπου τα κάνει κρεμαστάρια...Δεν τους δίνω σημασία ακόμα και να τους τη λέω...Δεν βαριέσαι...Θα απολαύσω τις μέρες μου με την Δομνα και από Δευτερα βουρ για το site!!!Συμφωνω μαζι σου Ztod,και εγω στο ιδιο μηκος κυματος ειμαι.
Εκτος και αν οι φιλοι του σαιτ και ειδικα baby και Νitro που ειναι τους τι λενε καποιοι και που τους εμπιστευομαι με κλειστα ματια ξετρυπωσουν καμοια μουναρα και ξερουν αυτοι τι εννοω!!!