Επισκέπτης
Προσεξε ψηλε γιατι θα στον κοντηνει χωρις να το καταλαβεις.
Καλα θα την αφησω τοτε γιατι ειμαι και κουρασμενος...
Προσεξε ψηλε γιατι θα στον κοντηνει χωρις να το καταλαβεις.
χαλια , στον κυριο με τα σουσι ανακηρησετε(εχω φαει κολλημα τωρα πως γραφεται αυτη η γαμημενη λεξη) λιγη σημασια εχει βεβαια σε επιτημο αδερφο μου χωρις να το ξερει βεβαιαΠως περάσατε παλικάρια;
Ειχε ερθει πριν απο καιρο και διαφοροι συναγωνιστες που πηραν δεν ξετρελλαθηκαν αν θυμαμαι καλα.Ρε σύντροφοι με την Τσέχα πορνοστάρ την Angelina Love τι παίζει? Αυτή η μουνάρα που φιγουράρει στο διαφημιστικό του Hotel Girls.
Δεν χανεις τιποτα να στειλεις ενα μαιλ στην κυρια Μιλα να σε εχει στα υπ οψην για τιποτα ακυρωσεις.Για τότε αναφέρομαι....Είναι ήδη κλεισμένη....
Δεν χανεις τιποτα να στειλεις ενα μαιλ στην κυρια Μιλα να σε εχει στα υπ οψην για τιποτα ακυρωσεις.
Waiting list οπως στα αεροδρομια.Εχουν άλλοι σειρά
Πρεπει να ξυπνησουν οι χαραμοφαιδες οι Mod για να περασει απο λογοκρισια και να κρεμμαστη.ΒΑΒΥ δεν εχουμε review απο χθεσινη εξορμηση;; ;)
χαλια , στον κυριο με τα σουσι ανακηρύσσεται σε επιτημο αδερφο μου χωρις να το ξερει βεβαια
Κατσε να ξυπνηση πρωτα γιατι ηταν βραδυνος μαλλων και να μας πει το παληκαρι.Ο striantaf πρεπει να τα ειδε ολα. Αντε πας για πολυαδελφία ( εκ του πολυτεκνία)
παλι τα ιδια.αμα θες να εχεις αποψη ΠΗΓΑΙΝΕ ΓΙΑ SCOUT.Βaby και Nitro εκφραζουν τη προσωπικη τους γνωμη οπως και οποιοσδηποτε αλλος ποσταρει το ιδιο κανει.Πιστευεις οτι σου κανουν ψηστηρι????baby,nitro ΔΕΝ σας πιστευω,καθε φορα που γραφει καποιος οτι η γκομενα ειναι μαπα εσεις γραφετε οτι ειναι τελεια,δεν σας πιστευω λοιπον