Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 91 άτομα (10 μέλη και 81 επισκέπτες)

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
να πω και γω με την σειρα μου για το απιθανο μωρο την Angel απο paradise city tour. με μια λεξη.. φανταστικη!!!!

απο τα πιο ωραια μωρα που εχω συναντησει σε αυτο το αθλημα...

και για οσους δεν προλαβαινουν μια και φευγη αυριο το πρωι για την συμπρωτευουσα(θεσσαλονικοις τρεξτε να προλαβετε)

την επομενη φορα που θα ειναι ξανα Αθηνα την προτεινω με χιλια.

Xμμμ... δεν ξέρω - δεν ξέρω! Μακάρι να είναι έτσι. Απλά, (προσωπικά σε εμένα), δεν μου κάνει κλικ! Λες να μου φαίνεται και να μην είναι έτσι τελικά? Διότι από τις φωτο δεν δείχνει και καμια playmate ρε γμτ - Μακάρι να κάνω λάθος!

http://[URL unfurl="true"]www.citytours-gr.com/images/Angel.jpg[/img[/URL]]

[b]Το 1ο θέμα είναι:[/b] ΑΝGEL ή KIRA για τους Θεσσαλονικείς τις επόμενες ημέρες? Διαβάσαμε reviews ικανοποιημένων συναδέλφων και για τις 2.

[b]To 2o θέμα είναι:[/b] Aξίζει το ρίσκο... ειδικά τώρα? Απ' ότι φαίνεται το Τμήμα Ηθών στην Θεσσαλονίκη, έχει μαζέψει αρκετές το τελευταίο μήνα... και οι πληροφορίες λένε οτι δεν αρκέστηκαν μόνο στις κοπέλες, αλλά "μαζέψαν" ΚΑΙ πελάτες!

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945
Φίλε PATHFINDER:

Η www.paradise-citytours.com/tour_angel2.html]Angel[/url] μάλλον δεν είναι η playmate που λένε. Με 70 περιφέρεια και 95 κώλο θα ήταν και κομμάτι δύσκολο :)
Είναι η www.paradise-citytours.com/tour_henriette.html]Henriette[/url], που BTW μας έρχεται μαζί με την www.paradise-citytours.com/tour_esmeralda.html]Esmeralda[/url]

PS. Γύρισα και επανέρχομαι στην ενεργό δράση.

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
Φίλε PATHFINDER:

Η www.paradise-citytours.com/tour_angel2.html]Angel[/url] μάλλον δεν είναι η playmate που λένε. Με 70 περιφέρεια και 95 κώλο θα ήταν και κομμάτι δύσκολο :)
Είναι η www.paradise-citytours.com/tour_henriette.html]Henriette[/url], που BTW μας έρχεται μαζί με την www.paradise-citytours.com/tour_esmeralda.html]Esmeralda[/url]

PS. Γύρισα και επανέρχομαι στην ενεργό δράση.
ζείς βρε? μπράβοοοο, :dancing:

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
www.princessofeurope.com/galleries.php?ztrewq=&action=GIRL&id=237]Vannessa Hill!!![/url]

ʼρχισαν να μας παίρνουν πλέον στα σοβαρά? Μπααα.... η ιδέα μου είναι!...
δεν λέω μουνάρα η κυρία και από τις πιο καλές αλλά αυτή με το παρελθόν που έχει για να καταλάβει κάτι θα πρέπει να τον έχουμε πάνω από 25cm... :grin:

cm615et

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Κριτικές
12
Like
195
Πόντοι
5.765
Σωστος ................................

arxigamikos

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2007
Like
2
Πόντοι
0
καλημερα και καλο μηνα!!!
μπηκε η ανοιξη μαγκες θα τρελαθουμε στη πουτσα!!!
ξερει κανεις τι παιζει αυτη η jane που καλο μας ερχετε???
εχει ξαναερθει νομιζω.....
εχεις κανεις εμπειρια , φαινεται τρελο μουνι!!
τα φωτα σας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;) ;)

veneto

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
78
Like
1.355
Πόντοι
6.195
Λοιπόν κύριοι ... review για Magda μετά την τρίωρη χθεσινή συναντησή μας.
---------------------
Εμφάνιση.

Είναι σαν να είσαι με την φοιτήτρια κόρη της γειτόνισσας η την συμμαθητριά σου στην πενταήμερη. Δεν είναι κάποιο playmate αλλά είναι "κοριτσάκι". Είναι κοντούλα , μικρούλα και ομορφούλα. Εντάξει .. δεν έχει και την ομορφότερη μούρη αλλά είναι φιλική και σου θυμίζει φοιτιτικά χρόνια. Το μεγαλύτερο ατού , που δεν φαινεται στις φωτογραφίες ,είναι το μεγάλο (D size) φυσικό και αρκετά  στητό στήθος της με τις ρογίτσες της να είναι και αυτές σε ικανοποιητικά επίπεδα. Ομορφες γάμπες, μπούτια και κολαράκι , όλα σε καλές διαστάσεις με καλό επίπεδο δέρματος, απαλά και όμορφα. Δεν είναι ούτε μεγάλα , ούτε μικρά.

Συμπεριφορά.

Ζεστή , φιλική, προσπαθεί να μιλήσετε για διάφορα άν και τα αγγλικά της είναι σε elementary level και κάποιες λέξεις τις λέει με τσέχικη προφορά και την χάνεις. Δεν πειράζει όμως κουβαλάει μαζί της και Αγγλο-Τσέχικο λεξικό.
Δεν το παίζει ντίβα και όπως είπα πιό πάνω δίνει την εντύπωση ότι είσαι στο κρεβάτι με μιά συμφοιτίτρια που έχετε πάει εκδρομή και μιλάτε για τις γάτες της (έχει 5). Δεν προσπαθεί να σου χαλάσει την ώρα με κουβέντες και το massage της ειναι ικανοποιητικό αν και όχι δυνατό. Μάλιστα όταν της είπα ότι είχα μιά δύσκολη μέρα (μετά το τρίτο πήδημα) πήρε τα πόδια μου και μου έκανε ένα άκρως ρελαξαριστό μασάζ στις πατούσες.

Προκαταρτικά του σεξ.

Εδώ τζίφος........
Πιπα κάτω του μετριου και μάλλον η χειρότερη που μου έχουν κάνει. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ.  Ίσα - ίσα ακούμπημα των χειλιών στο κεφάλι μιά - δύο κινήσεις και μετά παίξιμο με τα χέρια για 3-4 φορές και πάμε πάλι από την αρχή. Διάρκεια &#949
;λάχιστη και μόλις τον έβλεπε σηκωμένο γρήγορα - γρήγορα το προφυλακτικό για πήδημα.
69 ανύπαρκτο.....λίγο κάτι έγινε στην αρχή και εκεί σταμάτησε......
Το μόνο που ευχαριστήθηκα ήταν το γλύψιμο στις υπέροχες βυζάρες της , στα μπούτια, τις γάμπες και την κολάρα της.
Οπότε η συμμετοχή της στα προκαταρτικά ήταν ΜΗΔΕΝ.

Κυρίως Πιάτο.

Εδώ αλλάζανε τα πράγματα. Μόλις της το έβαζες και καλά κουνήματα έκανε και όποιαδήποτε στάση έκανε και έπαιρνε πρωτοβουλίες και άλλαζε στάσεις εκείνη. Όταν την πηδούσε με τα πόδια ψηλά έπαιζε με το μουνάκι της και στα πισωκολλητά έπαιζε με τα αρχίδια. Δεν υπήρξε στάση που να μην την έκανε. Δεν το έπαιζε Ντενιζ με υπερβολικές φωνές αλλα ήταν αρκούντως καυλωτική.
ΑΛΛΑ....... αν και το είχε στις υπηρεσίες δεν υπήρχε anal :( . Όσες φορες το προσπάθησα το απέτρεψε , ευγενέστατα μπορώ να πώ, όπως επίσης και τα δάκτυλα σε μουνάκι-κωλαράκι.
Δεν επέμεινα γιατί υπήρχε καλό κλίμα μέχρι εκέινη την στιγμή και δεν ήθελα να χαλάσει με μανούρες και παράπονα. Θα τα αναφέρω όμως όλα τα παράπονα στο review που θα στείλω πίσω στο πρακτορείο.

Πρακτορείο.

Αψογο. Υπέροχη συννενόηση. Ευγενέστατοι και με παρακάλεσαν να τους στείλω και review. Μακάρι να αντανακλούσαν αυτές οι υπηρεσίες και στα κορίτσια τους.

Value For Money.

Χμμμμμ...... δεν μπορώ να αποφασίσω. Σίγουρα δεν πρόκειται να την ξαναπάρω γιατί δεν ήταν και κάτι το Wowwww χώρια που μου την έσπασε το anal και τα προκαταρκτικά. Αν είχα πάρει τοπικά CG θα μου είχε πάει 3 ώρες Χ 100 = 300. Βάλε και τα ακόμα 2 που έριξα (σύνολο πέντε) 2 Χ 20 = 40 και το δωμάτιο  + 40, θα μου πήγαινε 380 και δεν θα ήξερα και τι θα έρθει. Τώρα έδωσα 360 και χωρίς να περιμένω πότε θα έρθει και ξέροντας τι θα έρθει αλλά και χωρίς να χοροπ&#95
1;δάω στο τέλος από την χαρά μου.

Φεύγει Παρασκευή πρωι γιατί έχει μαθήματα στο σχολείο της (σπουδάζει οικονομικά) και όποιος θέλει να πάει θα ξανάρθει 26 Μαρτιου.

Αυτά ελπίζω να βοήθησα.....

Υ.Γ. Η πλάκα είναι ότι μετά που γύρισα είχε ορέξεις και η γυναίκα μου. Τι να κάνω ο άνθρωπος έδωσα και εκεί.... από το υστερημά μου....
Εχω μιά πείνα τώρα το πρωί ..........

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Magda... είναι σαν να είσαι με την φοιτήτρια κόρη της γειτόνισσας η την συμμαθητριά σου στην πενταήμερη. Δεν είναι κάποιο playmate αλλά είναι "κοριτσάκι". Είναι κοντούλα , μικρούλα και ομορφούλα. Εντάξει .. δεν έχει και την ομορφότερη μούρη αλλά είναι φιλική και σου θυμίζει φοιτιτικά χρόνια. Φεύγει Παρασκευή πρωι γιατί έχει μαθήματα στο σχολείο της (σπουδάζει οικονομικά)

Αλλη μια σιγανοπαπαδιά... αυτό είναι που λένε... "το πρωί μαθήτρια και το βράδυ..."
Αναρωτιέμαι... ΟΙ ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ, ΦΙΛΟΙ Κ ΓΕΝΙΚΑ ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΤΗΣ, ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΛΠ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΗΣ... ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΝΕΙ ???

Επισκέπτης
Παιδες καλημερα.Βλεπω οτι ερχεται η Anabelle απο Swedish και εχει παει τις τιμες της στα υψη.400 την ωρα.Η γκομενα αξιζει πολλα αλλα πιστευω οτι το εχει ξεφτιλισει.Γνωμη μου παντα....

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.832
Πόντοι
37.127
Luise Black

28/2/07

Αρκετά με τον πεζό λόγο,αυτό που έζησα μόνο με ποίημα μπορεί να εκφραστεί:

Όταν σε είδα είπα τώρα αυτό μου φτάνει,
γλυκά ψιθύριζες σε κείνο το γαμήσι,
ήταν το βράδι που ονειρεύονται οι τσιγγάνοι
πως αγγαλιάζονται και χαίρονται την φύση.

Όταν χωρίσαμε ο ουρανός είχε ζεστάνει
κάποια αστέρια ήταν κιόλας στην αρχή τους
ήταν η νύχτα που πουλάνε οι τσιγγάνοι
σε δυο ταξίδια με γαμήσι την ψυχή τους.

NITRO

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.832
Πόντοι
37.127
Sex 10/10 :
-----------------------------------------------------------------------------
Και ιδού
Η στιγμή η γαμημένη
Που μεταξύ ύπαρξης και μη
Πιέζεις γλύφεις και υπομένεις
Εισπνέεις ζαλίζεσαι και δέρνεις
Προσκυνώντας
Πάνω στο σώμα μου
Πάνω στο σώμα σου
Μια λειτουργία εφαπτομένη

Και θες να ξεγελάσεις όλο τον κόσμο
Να πεις ένα σωρό ψέματα
Ξαπλωμένος στο γαμημένο το κρεβάτι
Στηριγμένος στη γαμημένη τη στιγμή που δεν υπάρχεις
Δαμάζοντας χτυπώντας το το καθαρόαιμο το άτι

Την ώρα που τα γόνατα λυγίζουν
Το στόμα είναι τούτο που σε έχει συνεπάρει
Τα χείλη κόκκινα θυμίζουν αίμα
Θυμήθηκα πως ήταν νύχτα του Φλεβάρη
Που ήπιες στάλα στάλα το γαμημένο σπέρμα.

NITRO

Luise Black

28/2/07

Αρκετά με τον πεζό λόγο,αυτό που έζησα μόνο με ποίημα μπορεί να εκφραστεί:

Όταν σε είδα είπα τώρα αυτό μου φτάνει,
γλυκά ψιθύριζες σε κείνο το γαμήσι,
ήταν το βράδι που ονειρεύονται οι τσιγγάνοι
πως αγγαλιάζονται και χαίρονται την φύση.

Όταν χωρίσαμε ο ουρανός είχε ζεστάνει
κάποια αστέρια ήταν κιόλας στην αρχή τους
ήταν η νύχτα που πουλάνε οι τσιγγάνοι
σε δυο ταξίδια με γαμήσι την ψυχή τους.

NITRO

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.832
Πόντοι
37.127
Πίπα 10/10
- Διψάς αγάπη μου;
- Διψώ αγάπη μου, διψώ
- Ελα να πιεις
    Δεν θα διψάς
- Σβήσε το φως
- Κράτα σιωπή και την λάμπα αναμένη

(Σνιφ...Σνιφ...Σνιφ...)

Κι εσπρωχνα και στριμωχνόταν
Εκεί που ο αρχαίος μου θεός, ζαρωμένος
προσπέρασε βιαστικός
Την κατουρημένη γωνιά του σύμπαντος
Σούταρε για τελευταία φορά
Τρεις πιτσιλιές...

...Στεγνώνει το μελάνι ειδάλλως απορροφάται...

NITRO

Sex 10/10 :
Και ιδού
Η στιγμή η γαμημένη
Που μεταξύ ύπαρξης και μη
Πιέζεις γλύφεις και υπομένεις
Εισπνέεις ζαλίζεσαι και δέρνεις
Προσκυνώντας
Πάνω στο σώμα μου
Πάνω στο σώμα σου
Μια λειτουργία εφαπτομένη

Και θες να ξεγελάσεις όλο τον κόσμο
Να πεις ένα σωρό ψέματα
Ξαπλωμένος στο γαμημένο το κρεβάτι
Στηριγμένος στη γαμημένη τη στιγμή που δεν υπάρχεις
Δαμάζοντας χτυπώντας το το καθαρόαιμο το άτι

Την ώρα που τα γόνατα λυγίζουν
Το στόμα είναι τούτο που σε έχει συνεπάρει
Τα χείλη κόκκινα θυμίζουν αίμα
Θυμήθηκα πως ήταν νύχτα του Φλεβάρη
Που ήπιες στάλα στάλα το γαμημένο σπέρμα.

NITRO

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.832
Πόντοι
37.127
Επίλογος

Με την καύλα μου την έθρεψαι
Με την γλώσσα μου  το πόδι της έγλυψα
Το σπέρμα μου από τις γυναίκες όλες ήπιε
Το δικό μου χνώτο από το στόμα της με ακόμα με φαρμακώνει

Ακούω μονάχα των αρχιδιών μου την κουδουνίστρα
Τα 2 αυτά στερνά ασημένια κέρματα
Τσιν - τσαγκ - τσιν
                        τσιν
                              τσιν

NITRO

Πίπα 10/10
- Διψάς αγάπη μου;
- Διψώ αγάπη μου, διψώ
- Ελα να πιεις
     Δεν θα διψάς
- Σβήσε το φως
- Κράτα σιωπή και την λάμπα αναμένη

(Σνιφ...Σνιφ...Σνιφ...)

Κι εσπρωχνα και στριμωχνόταν
Εκεί που ο αρχαίος μου θεός, ζαρωμένος
προσπέρασε βιαστικός
Την κατουρημένη γωνιά του σύμπαντος
Σούταρε για τελευταία φορά
Τρεις πιτσιλιές...

...Στεγνώνει το μελάνι ειδάλλως απορροφάται...

NITRO

Carpediem

Νέο Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
0
σαντρα απο greek models

μια και είμαι νέο μέλος θα σας περιγράψω το ραντεβου μου με την σαντρα στις αρχές Φλεβάρη που ήταν στην Αθήνα.

Αρχικώς συνενόηση με το πρακτορείο: Αψογη. e-mail με το δωματίο χωρίς πολλα-πολλά.

Στα βασικά τωρά: Η κοπέλα δεν είναι μοντέλο. Εχει μερικά κιλάκια παραπάνω και σίγουρα δεν πολυμοιάζει με την φωτογραφία. Ευγενική και χαμογελαστή με άπταιστα αγγλικά. Καλή για παρέα. Αλλα το θέμα ειίναι  πληρώνεις 380 ευρω για παρέα? οχι βέβαια.
Προκαταρτικά:φιλιά με γλώσσα (πολύ φιλί ρε παιδάκι μου), απαίσια πίπα!!!  αγγαρεία!. με το που σου σηκώνεται κατευθείαν καπότα! ούτε 68, ούτε καμιά προτοβουλία! ψόφια αλλα με τουπέ.
Κυρίως πιάτο: το γαμίση αγγαρεία. την πειρα στα τέσσερα και τέρμα! πάλι καμία πρωτοβουλεία! δεν το εχει η γκόμενα το άθλημα! μετα την πρώτη φορά τσιγαράκι και κουβεντούλα, αρκετή θα έλεγα. μου έλεγε ότι ήταν φοιτήτρια στην αγγλία και οτι κάνει αυτή τη δουλειά για τα δίδακτρά (οι κλασσικές μαλάκίες). Α! δεν είναι αγγλίδα. από κάποια πρωην χωρα της σοβιετικής ένωσης μου είπε αλλα τώρα δεν θυμάμαι από ποιά.
ο δεύτερος γύρος ήταν λίγο πιο ενδιαφέρον. Πίπα μια από τα ίδια, αλλα μετά κάθησε αυτή από επάνω και άρχισε το πανιγύρη! για κανένα 20 λεπτο τραντάζονταν αλλά στάση δεν άλλαζε! Τέλος μετά από κανένα μισάωρο τέλιωσα και εγώ ξενερωμένος! Ντύθηκα και την έκανα!
Συνοψίζοντας, συνενόηση με πρακτορείο 9/10
                        προκαταρκτικά: 4/10
                        κυρίως: 4/10
                        συμπεριφορά 7/10
Αυτά, νομίζω ότι δεν άξιζε τα λεφτά που τις έδωσα για δύο ώρες.

ελπίζω να βοήθησα, αν και ο καθένας έχει το γούστο του!

andreoug

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
390
Πόντοι
6.055
Για Sandra επισης, αν και λεει για couples και bi, αρχιδια μαντολες. Την ειχα κατα νου, αλλα υστερα απο πολλη επιμονη ( καμενος πολλακις στο θεμα του τριο ) μου ειπαν οτι λεσβιακο δεν κανει, απλα παιζει σε τριο.

nik99

Νέο Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα και από εμένα.
Γράφω για 1η φορά για να αξιολογήσω την (πριν 1 ώρα) εμπειρία μου με city tour. Σήμερα το βράδυ λοιπόν πήρα την Magda ,τσέχα, από το planetdreams.
Τιμή 200euro.  Η γενική εμπειρία πολύ καλή (αν και δεν είμαι δύσκολος πελάτης) . Η κοπέλα πολύ ευχάριστη και πρόθυμη,αν και ήμουν το τελευταίο ραντεβού της για σήμερα (02.00 πετάει για Πράγα) .Από εμφάνιση,αν και εμένα μου άρεσε, δεν είναι κάτι φοβερό. Σε καμία περίπτωση μοντέλο,πολύ κοντούλα,και με καμπύλες, γλυκό πρόσωπο, περισσότερο θυμίζει την συμμαθητρια που είχαμε όλοι απωθημένο.Από services τα κλασσικά ,συν κουλούρι,το οποίο δεν χρεώνει extra, αλλά το δίνει μόνο αν βρει το μέγεθος σου της αρεσκείας της (μπάμια). Εμένα δεν το έδωσε παρόλο που επέμεινα γιατί λέει ήταν πολύ "μεγάλο" (μπούρδες,κανονικό είναι). Πάντως η κολοτρυπίδα της είναι πράγματι πολυ στενή και σφιχτή,σαν παρθένα( αφήνει να βάλεις δάχτυλο μια χαρά).Πέρα από αυτό το μελανό σημείο,η κοπέλα ήταν φιλότιμη και δεν δυσανασχετούσε,ούτε κοιτούσε ρολόγια κλπ παρόλο που δεν έλεγα να τελειώσω με τίποτα (εγώ κουλούράκι περίμενα και είχα πέσει ψυχολογικά).ʼλλαζε στάσεις πρόθυμα,η πίπα της ήταν αρκετά καλή,ενώ στο τέλος με ευχαρίστηση με άφησε να τελειώσω στο πρόσωπό της. Στο τέλος μου είπε ότι ξανάρχεται στις 26/3 και θα σκεφτώ να την ξανατιμήσω. Αν μάλιστα έδινε και κόλο,όπως διαφημίζει στις υπηρεσίες της θα την συνιστούσα ανεπιφύλακτα.

Kormacon

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Μιας και πιστεύω ότι χρειάζεται πλουραλισμός απόψεων θα παραθέσω και εγώ την εμπειρία μου με την Luise Black.

Εμφάνιση 8/10

Καταρχάς είναι ακριβώς σαν τις φωτογραφίες. Πολύ καλό σώμα με φοβερές λεπτές αναλογίες αλλά και το συγκεκριμένο μπιτσέ πρόσωπο που τις κόστισε και τους άλλους 2 πόντους. Γενικά πάντως θετική εικόνα.

Συμπεριφορά 10/10

Μιλά πολύ καλά αγγλικά, οπότε η συνεννόηση είναι άψογη. Πολύ φιλική και πρόθυμη.

Φιλί 10/10

Ως λάτρης της δραστηριότητας έμεινα πλήρως ευχαριστημένος. Βαθύ και με δραστήρια γλώσσα, με μεγάλη διάρκεια.

Πίπα 8/10

Επαναλαμβανόμενες κινήσεις χωρίς δραστήρια χρήση της γλώσσας ή ρουφίγματος. Αξιοπρεπέστατη μεν, όχι κάτι το ιδιαίτερο δε. Πάντως στο τέλος όταν τελείωσα στο στόμα της τα κατάπιε όλα, πράγμα το οποίο δεν μου είχε ξαναγίνει και τελικά δεν κατάλαβα και τί το ιδιαίτερο είχε. Γενική πάντως εντύπωση θετική.

Συνουσία :) 9/10

Η τύπισσα ήταν σχεδόν ακούραστη. Ήταν ανοικτή σε όλες τις στάσεις και κουνιόταν ωραία χωρίς να φωνάζει και να κάνει άλλα καραγκιοζιλίκια, αλλά με λιτό, χαμηλό και πρόστυχο βογκητό και διεγερτική έκφραση προσώπου. Το φοβερό σώμα που κατέχει σε συνδιασμό με τον μεγάλο καθρέπτη του δωματίου ενίσχυε την εμπειρία.

Γενική εντύπωση 9/10

Παρόλο που το ραντεβού μας ήταν στο τέλος της ημέρας και ήταν κουρασμένη, απέδωσε πολύ καλά. Δεν κοίταξε ποτέ το ρολόι και γενικά ήταν πολύ καλή στην δουλειά της. Θα την ξαναπροτιμούσα.

Ασχετο: Μου είπε ότι πολλοί κλείνουν ραντεβού και δεν πάνε, τουλάχιστον οι μισοί κάθε μέρα. Ειδικά μετά το review του Nitro και τα βιντεάκια της στο internet δεν μπορεί κανείς να πει ότι δεν ήξερε που έκλεινε. ʼρα γιατί οι ακυρώσεις; Εκτός του ότι γαμά την μέρα της κέθε κοπέλας (φανταστήτε να είσασταν κλεισμένοι σε ένα δωμάτιο όλη μέρα χωρίς να μπείτε να ξεμυτήσετε) και εδώ μπορείτε να μου πείτε ότι χεστήκατε, γαμά την φήμη της Ελλάδας στον κύκλο των City Tours οπότε μην απορρείτε μετά γιατί δεν έρχονται εδώ τα κομμάτια που πάνε πχ στην Ιταλία.

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom