Λοιπόν κύριοι ... review για Magda μετά την τρίωρη χθεσινή συναντησή μας.
---------------------
Εμφάνιση.
Είναι σαν να είσαι με την φοιτήτρια κόρη της γειτόνισσας η την συμμαθητριά σου στην πενταήμερη. Δεν είναι κάποιο playmate αλλά είναι "κοριτσάκι". Είναι κοντούλα , μικρούλα και ομορφούλα. Εντάξει .. δεν έχει και την ομορφότερη μούρη αλλά είναι φιλική και σου θυμίζει φοιτιτικά χρόνια. Το μεγαλύτερο ατού , που δεν φαινεται στις φωτογραφίες ,είναι το μεγάλο (D size) φυσικό και αρκετά στητό στήθος της με τις ρογίτσες της να είναι και αυτές σε ικανοποιητικά επίπεδα. Ομορφες γάμπες, μπούτια και κολαράκι , όλα σε καλές διαστάσεις με καλό επίπεδο δέρματος, απαλά και όμορφα. Δεν είναι ούτε μεγάλα , ούτε μικρά.
Συμπεριφορά.
Ζεστή , φιλική, προσπαθεί να μιλήσετε για διάφορα άν και τα αγγλικά της είναι σε elementary level και κάποιες λέξεις τις λέει με τσέχικη προφορά και την χάνεις. Δεν πειράζει όμως κουβαλάει μαζί της και Αγγλο-Τσέχικο λεξικό.
Δεν το παίζει ντίβα και όπως είπα πιό πάνω δίνει την εντύπωση ότι είσαι στο κρεβάτι με μιά συμφοιτίτρια που έχετε πάει εκδρομή και μιλάτε για τις γάτες της (έχει 5). Δεν προσπαθεί να σου χαλάσει την ώρα με κουβέντες και το massage της ειναι ικανοποιητικό αν και όχι δυνατό. Μάλιστα όταν της είπα ότι είχα μιά δύσκολη μέρα (μετά το τρίτο πήδημα) πήρε τα πόδια μου και μου έκανε ένα άκρως ρελαξαριστό μασάζ στις πατούσες.
Προκαταρτικά του σεξ.
Εδώ τζίφος........
Πιπα κάτω του μετριου και μάλλον η χειρότερη που μου έχουν κάνει. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ. Ίσα - ίσα ακούμπημα των χειλιών στο κεφάλι μιά - δύο κινήσεις και μετά παίξιμο με τα χέρια για 3-4 φορές και πάμε πάλι από την αρχή. Διάρκεια ε
;λάχιστη και μόλις τον έβλεπε σηκωμένο γρήγορα - γρήγορα το προφυλακτικό για πήδημα.
69 ανύπαρκτο.....λίγο κάτι έγινε στην αρχή και εκεί σταμάτησε......
Το μόνο που ευχαριστήθηκα ήταν το γλύψιμο στις υπέροχες βυζάρες της , στα μπούτια, τις γάμπες και την κολάρα της.
Οπότε η συμμετοχή της στα προκαταρτικά ήταν ΜΗΔΕΝ.
Κυρίως Πιάτο.
Εδώ αλλάζανε τα πράγματα. Μόλις της το έβαζες και καλά κουνήματα έκανε και όποιαδήποτε στάση έκανε και έπαιρνε πρωτοβουλίες και άλλαζε στάσεις εκείνη. Όταν την πηδούσε με τα πόδια ψηλά έπαιζε με το μουνάκι της και στα πισωκολλητά έπαιζε με τα αρχίδια. Δεν υπήρξε στάση που να μην την έκανε. Δεν το έπαιζε Ντενιζ με υπερβολικές φωνές αλλα ήταν αρκούντως καυλωτική.
ΑΛΛΑ....... αν και το είχε στις υπηρεσίες δεν υπήρχε anal
. Όσες φορες το προσπάθησα το απέτρεψε , ευγενέστατα μπορώ να πώ, όπως επίσης και τα δάκτυλα σε μουνάκι-κωλαράκι.
Δεν επέμεινα γιατί υπήρχε καλό κλίμα μέχρι εκέινη την στιγμή και δεν ήθελα να χαλάσει με μανούρες και παράπονα. Θα τα αναφέρω όμως όλα τα παράπονα στο review που θα στείλω πίσω στο πρακτορείο.
Πρακτορείο.
Αψογο. Υπέροχη συννενόηση. Ευγενέστατοι και με παρακάλεσαν να τους στείλω και review. Μακάρι να αντανακλούσαν αυτές οι υπηρεσίες και στα κορίτσια τους.
Value For Money.
Χμμμμμ...... δεν μπορώ να αποφασίσω. Σίγουρα δεν πρόκειται να την ξαναπάρω γιατί δεν ήταν και κάτι το Wowwww χώρια που μου την έσπασε το anal και τα προκαταρκτικά. Αν είχα πάρει τοπικά CG θα μου είχε πάει 3 ώρες Χ 100 = 300. Βάλε και τα ακόμα 2 που έριξα (σύνολο πέντε) 2 Χ 20 = 40 και το δωμάτιο + 40, θα μου πήγαινε 380 και δεν θα ήξερα και τι θα έρθει. Τώρα έδωσα 360 και χωρίς να περιμένω πότε θα έρθει και ξέροντας τι θα έρθει αλλά και χωρίς να χοροπ_
1;δάω στο τέλος από την χαρά μου.
Φεύγει Παρασκευή πρωι γιατί έχει μαθήματα στο σχολείο της (σπουδάζει οικονομικά) και όποιος θέλει να πάει θα ξανάρθει 26 Μαρτιου.
Αυτά ελπίζω να βοήθησα.....
Υ.Γ. Η πλάκα είναι ότι μετά που γύρισα είχε ορέξεις και η γυναίκα μου. Τι να κάνω ο άνθρωπος έδωσα και εκεί.... από το υστερημά μου....
Εχω μιά πείνα τώρα το πρωί ..........