Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 42 άτομα (2 μέλη και 40 επισκέπτες)

il5251

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2006
Κριτικές
14
Like
0
Πόντοι
11
Γεια σας φίλοι
Νέες αφίξεις.....πολλή κίνηση έχει πέσει τελευταία. Μου φαίνεται την Ελλαδίτσα μας την έχουν πρώτη στις καλύτερες. Και ωραία κομμάτια έρχονται τελευταία. Για δείτε και πείτε μας κι εμάς αν τις έχει πάρει κανείς και τι λένε. Αξίζουν να κλείσουμε κάποια. Ευτυχώς που με βοηθήσατε για Sandra και δεν πρόκειται να πετάξω τα ευρουλάκια μου. ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ..... ΕΧΟΥΜΕ !!!!!!

VANESSA    (26/02-02/03)
  και

KIRA          (26/02-05/03)
    και

Τι λέτε έχετε δοκιμάσει καμμία ; Ευχαριστώ για τη βοήθεια

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
reviews για valerie 1-1 άντε άλλος ένας να; δούμε το τελικό αποτέλεσμα.....

DJ PUSSY RIDER

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Απανταω στον συναγωνιστη stelni για isabella.Το τεταρτο ct που παιρνω και οχι το καλυτερο δυστυχως.Το βοοκ απο το γραφειο(allforu)πανευκολο μεσα σε μια μερα την ειχα κλεισει.Ξενοδοχειο κεντρο(ενα απο τα δυο στην πινακοθηκη κοντα)και κανενα προβλημα στη εισοδο.Οταν ανοιξε τη πορτα ψιλοφρικαρα γιατι η φατσα της ειναι σπασμενη ,σου δεινει μια αισθηση γερασμενης γκομενας......Λιγο ηλιθιο μπιριμπιρι και ψητο.Ξεκινησαμε με χαδακια(ωραιο σιλικονατο στηθος αλλα δε σ αφηνει να το πολυπασπατευεισ) και μετα προχωρησαμε σε ενα πολυ καλο 69 που και απο την 1 ωρα που καθησα μαζι της ηταν τελικα και το μονο που ευχαριστηθηκα.Το μουνακι της καθαρο και σπαρταρουσε πυκνα συχνα χωρις να προσποιειται.Πιπα απλα καλη.Εκει που ξενερωσα ααχημα ηταν στο sex γιατι ειναι λιγο αδιαφορη και ο κωλος της ειναι φλατ.Μολις καταλαβα οτι δεν προκεται να χυσω εναν αιωνα να τη γαμουσα,την εβαλα παλι 69 και μετα απο κανα τεταρτο την εχυσα στα βυζια.Στο τελευταιο δεκαλεπτο μασαζακι στη πλατη και πουλο.                                                                                                               Συμπερασματα και εκτιμησεις 1.Η χειροτερη των επιλογων μεταξυ lora και melinda που αμφιταλαντευομουνα 2.Πεταμενα 250 γιουρια και 3.Καλυτερα τσαμπα μαλακια παρα isabella απο ουγγαρια..............                                                                                              Εκτιμησεις      Σωμα   7    Προσωπο   5   services    οχι Α level  οχι cim                                                                                                                     Η  γνωμη μου ειναι να μην της τα σκασετε της σαλατας βουδαπεστης    :jerking: :headbang: :jerking: :tickedoff: :tickedoff:

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Απανταω στον συναγωνιστη stelni για isabella.Το τεταρτο ct που παιρνω και οχι το καλυτερο δυστυχως.Το βοοκ απο το γραφειο(allforu)πανευκολο μεσα σε μια μερα την ειχα κλεισει.Ξενοδοχειο κεντρο(ενα απο τα δυο στην πινακοθηκη κοντα)και κανενα προβλημα στη εισοδο.Οταν ανοιξε τη πορτα ψιλοφρικαρα γιατι η φατσα της ειναι σπασμενη ,σου δεινει μια αισθηση γερασμενης γκομενας......Λιγο ηλιθιο μπιριμπιρι και ψητο.Ξεκινησαμε με χαδακια(ωραιο σιλικονατο στηθος αλλα δε σ αφηνει να το πολυπασπατευεισ) και μετα προχωρησαμε σε ενα πολυ καλο 69 που και απο την 1 ωρα που καθησα μαζι της ηταν τελικα και το μονο που ευχαριστηθηκα.Το μουνακι της καθαρο και σπαρταρουσε πυκνα συχνα χωρις να προσποιειται.Πιπα απλα καλη.Εκει που ξενερωσα ααχημα ηταν στο sex γιατι ειναι λιγο αδιαφορη και ο κωλος της ειναι φλατ.Μολις καταλαβα οτι δεν προκεται να χυσω εναν αιωνα να τη γαμουσα,την εβαλα παλι 69 και μετα απο κανα τεταρτο την εχυσα στα βυζια.Στο τελευταιο δεκαλεπτο μασαζακι στη πλατη και πουλο.                                                                                                              Συμπερασματα και εκτιμησεις 1.Η χειροτερη των επιλογων μεταξυ lora και melinda που αμφιταλαντευομουνα 2.Πεταμενα 250 γιουρια και 3.Καλυτερα τσαμπα μαλακια παρα isabella απο ουγγαρια..............                                                                                              Εκτιμησεις      Σωμα  7    Προσωπο  5  services    οχι Α level  οχι cim                                                                                                                    Η  γνωμη μου ειναι να μην της τα σκασετε της σαλατας βουδαπεστης    :jerking: :headbang: :jerking: :tickedoff: :tickedoff:

και η claudia που ειχαν στειλει τις προαλλες ηταν ξενερα....παροτι πιο ωραια απο την ισαμπελλα.....το πρακτορειο για μενα μπαναριστηκε!

Swordmaster

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
15
Πόντοι
6
review για Paola-Bianca έχουμε ;

Εγγρ.
24 Ιαν 2006
Κριτικές
6
Like
7
Πόντοι
1
Σίγουρα πρόκειται για την Κέλλυ και Σάρα απο somuch. ʼλλωστε ....δε λειτουργεί και το site τους. Η Κέλλυ είχει αποφασίσει να σταματήσει τα τοθρ στη χώρα μας αλλά στην πρώτη της επίσκεψη (επίσιμη) την πάτησε. Μάλλον καρφωτή από άλλο γραφείο μου μυρίζει......

Όντως αυτό το πρακτορείο κάποιος το έχει σταμπάρει γιατί από τότε που άρχισαν να έρχονται κατά δω όλο περιπέτειες έχουν.

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
ρε ποιός τους καρφώνει......ρε ποιός τους καρφώνει......ρε που πάει το μυαλό μας.......ρε ποιός δεν τα πήρε.......έλα ντε...... :idiot:

Επισκέπτης
Είχε θέμα η traffic (για τα City Tours). "Ταξίδια express για έρωτα" (ή κάτι τέτοιο) έγραφε ο τίτλος :)

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
πάντως είπε και η tv για διάσημα μοντέλα που έκλειναν ολονύκτια ραντεβού με αμοιβή πολλών εκατοντάδων ή χιλιάδων ευρώ...λίγο μαλακία να λένε διάσημες αυτές δεν νομίζείσ?  μήπως είναι τίποτα άλλλες?

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
βρε παιδιά για την kira από diamonds ξέρει κανείσ κάτι? για δώστε φώτα...και κάτι άλλο ,μεχρι τώρα ήξερα το A LEVEL , τώρα ξέρει κανείς τι είναι το O LEVEL που γράφει στα services?....όσο μεγαλώνω μαθαίνω........ :helpplea:

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945
O level = oral. πίπα κοινώς.

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
αυτό φίλε tipos δεν το είχα ξαναδιαβάσει σε services, anyway έχω κλείσει annie από  planetdreams για την τρίτη, μετά απο πληροφορίες που πήρα από victoria, πάντως αν κάποιος συνάδελφος την πάρει την δευτέρα ας γράψει εντυπώσεις γιατί αυτές πιθανόν ή και σίγουρα  υποστηρίζονται μεταξύ τους και να είναι μούφα η δουλειά.....σε αναμονή λοιπόν.......  :helpplea:

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
και για kira ρε παιδιά είπαμε  ξέρει κανείς κάτι???

alfajuni

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2005
Like
6
Πόντοι
0
Ρε φιλε talos οι πληροφοριες που σου εδωσε η Victoria για την Annie ειναι καλες ??? Τι ελεγε ??? Εχω κλεισει και εγω για Τεταρτη. Λες να την πατησουμε ???

Swordmaster

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
15
Πόντοι
6
οριστε και μερικες προσφατες φωτογραφιες της Lora. review εχω μερικες σελιδες πισω.

cm615et

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Κριτικές
12
Like
195
Πόντοι
5.765
αυτό φίλε tipos δεν το είχα ξαναδιαβάσει σε services, anyway έχω κλείσει annie από  planetdreams για την τρίτη, μετά απο πληροφορίες που πήρα από victoria, πάντως αν κάποιος συνάδελφος την πάρει την δευτέρα ας γράψει εντυπώσεις γιατί αυτές πιθανόν ή και σίγουρα  υποστηρίζονται μεταξύ τους και να είναι μούφα η δουλειά.....σε αναμονή λοιπόν.......  :helpplea:

Και εγω περιμενω τον rob να μου πει για τεταρτη οποτε εαν εχεις την καλοσυνη γραψε φιλε κανα review ....

aapostolos

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
1
κανενας εχει κλεσει με vanessa μηπως μαθουμε καμια πληροφορια τελικα...

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
Και εγω περιμενω τον rob να μου πει για τεταρτη οποτε εαν εχεις την καλοσυνη γραψε φιλε κανα review ....
παιδιά αύριο που θα γυρίσω θα γράψω review για τα αποτελέσματα,αργά το βράδυ γιατί έτσι και με πάρει χαμπάρι η συμβία καήκαμε....... :knuppel:

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom