NITRO
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 151
- Like
- 5.836
- Πόντοι
- 37.127
Και λιγο ακομα .
Αν ανακαλύψω πως σε κάνα δύο εβδομάδες θα μας επισκεφθεί θα πεθαααααααάνω!
Και λιγο ακομα .
Σιγουρα οχι για τον αδελφο μου.
Δεν ειναι για τα δοντια σου .Αν ανακαλύψω πως σε κάνα δύο εβδομάδες θα μας επισκεφθεί θα πεθαααααααάνω!
Ρε Yura πολυ της κεντρινης ιδεας του κειμενου εισαι ,και οκ εσυ τα σκεφτεσαι και τα γραφεις οποτε ξερεις τι εννοεις εμεις οι φτωχοι που τα διαβαζουμε τι φταιμε να μην καταλαβαινουμε τιποτα .
Εκτος αν ειμαι μονο εγω ο βλακας που δεν καταλαβαινει.
Δεν ειναι για τα δοντια σου .
Για σενα θα φερουμε την ξαδελφη του Σταθη Ψαλτη.
Παλι καλα βρηκαμε και κατι που συμφωνουμε.Καλά ρε BABY μάλλον θα πρέπει να ξαναδείς του κανόνες του forum ... που λέει οταν ποστάρουμε απο κάτω δεν υπάρχει (ανάγκης) παράθεσης...
οπότε ξαναδιάβασε και θα καταλάβεις ... Οσο για την Yriss κάτι μου είπες ... no comments εφυγα ΕΔΩ συμφωνούμε! Ακόμη μια ΒΛΑΧΟ ΜΟΛΔΑΒΗ!
Και δεν γουστάρω τις βλάχες....
Ω ρε πακεταρα που εφαγε ο staman62 μολις το διαβασα.
Τι να πω περαστικα .
Θα το εχει σημερα εαν δεν παει ο ψηλος στην θεση μου.
Ω ρε πακεταρα που εφαγε ο staman62 μολις το διαβασα.
Τι να πω περαστικα .
Γαματα...Γιατί έτσι ψόφησε το threat re λαλα?
Εγώ κοιτάω να δω αν θα κάνω καμιά κατάθεση...Δεν θέλω Dianna ομως δεν πολυγουστάρω...
Εχεις να μου δώσεις καμιά ιδέα...Δεν ενθουσιάζομαι και ιδιαίτερα να σου πω την αλήθεια με ότι κυκλοφορεί..
Βέβαια με καθησυχάζει το γεγονός ότι την βλέπω στο "υποκατάστημα"(Eritogilrs)
Ελπίζω να μην τα έκοψε τα ct...
Και εγώ της ίδιας αποψης είμαι...Από το να χαραμίσω λεφτά καλύτερα να τον κάνω κόμπο και να περιμένω την γυναίκα μου την Nataly και την δικιά μας!!!!
Πρόσεχε πως μιλάς για την γυναίκα μου... Φίλη σου να τη λες...Ετσι ειναι και συμφωνω μαζι σου.Θα περιμενω λοιπον και εγω την ερωμενη μου την Nataly και τη δικια μας!!
Ναι μάλλον πήρες την Lilly