You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 169 άτομα (9 μέλη και 160 επισκέπτες)
YuraManiakos
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2007
- Κριτικές
- 8
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Οχι ρε φίλε δεν τρέχει τίποτα...!!!Εγω για το γυναικάκι μου δεν χαλιέμαι!!!
και κλείνοντας να ενημερώσω ότι για όσους είναι fun και δεν το έχουν πάρει χαμπάρι ο zuzunis έφερε στο club του την Mona Green την πορνοσταρ...Καλά χάλι μαυρο θα πρέπει να είναι έτσι όπως έχει γίνει...Δεν είναι να την δεις χωρίς make up...Μόνο οι βυζαρες της αξίζουν...Παει χάλασε αυτή...Προσωπικά θα περιμένω να δραστηριοποιηθεί,να δω reviews και θα το σκεφτώ...Λόγω βυζιών και της απόλυτης σκυλίσιας προστυχιάς που μου εκπέμπει...
Καληνύχτα μάγκες!!!cu αυριο!΄Καλές ονειρόξεις!
TI EKANE ΛΕΕΙ? ΜΟΝΑ GREEN? A ΠΑΑΑΑΑΑ οχι μη θα το φάω ΟΛΟ το φαγητό μου, παλιά είχε έρθει με Paradise, αν θυμάμαι καλά, ΠΗΓΑ και έφυγα ΒΟΛΙΔΑ α παπαπαπαπαπα!!!
Δεδομένου ότι ειμαι νεος στο αθλημα, εκεινες που δηλωνουν ανεξαρτητες πως τις βρισκει κανείς? Πχ ψανχω για την Tiffany. Ευχαριστώ για την βοήθεια..
Κοιταξε στο και Στην ανακοινωση τους εχουν συνηθως εμαιλ και τηλεφωνο.
Διαγραμμένο μέλος 36729
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 166
- Πόντοι
- 1
εχει κανενας τηλ η κανενα site απο πρακτοριο για μοντελα απο 19 εως 25 χωρις να με μαδησουνΚοιταξε στο και Στην ανακοινωση τους εχουν συνηθως εμαιλ και τηλεφωνο.
Επισκέπτης
Μολις γυρισα απο το meeting oxi με την Diana αλλα απο τον Λακαμα διευθυντη μου!Ισα ισα για να μου χαλασει το ραντεβου μου μας ηθελε ο τραχανοπλαγιας !
Επισκέπτης
Εγώ λέω ότι είσαι multimediάκιας και τρέντης πάντως. Περιμένω να τα πούμε στο γήπεδο!
Που πας ρε Υorgos να με συναγωνιστεις?Εχω BiBi εγω! 40 ποντους σε καθε παιγνιδι και με ατελειωτες αντοχες!Μιλαμε θα σε βγαλει νοκ αουτ ευκολα!
εχει κανενας τηλ η κανενα site απο πρακτοριο για μοντελα απο 19 εως 25 χωρις να με μαδησουν
Δεν υπαρχει τετοιο πραγμα
Επισκέπτης
Επισκέπτης
Ναι ρε πουστη μου γιαυτο ειχε γευση Νιτρογλυκερινης το στομα της φτου ρε πουστη μου ακομα φτυνω.Μη λες ρε συ passive το κορίτσι απλά είχε περάσει πριν από εκεί ο τυφώνας Ντεσπεράντο πριν από εσένα και της πήρε τον κώλο και της τον σήκωσε...
Καλά ρε Big brother μάτι με παίρνεις ?
Ο “μαλάκας” την καπότα την άφησε στον κώλο της ,τώρα αν εσύ την βρήκες στο πάτωμα μάλλον μόλις έφυγα πρέπει να χέστηκε πάνω της.
ΥΓ
θα πρόσεξες αδελφούλη πως η καπότα ήταν άδεια ε ??????????????????????
Επισκέπτης
Martina ξανα ερχετε και για 15νθημερο μωρε τι μας λες.
Επισκέπτης
Μην δινεις σημασια .Εσύ για να είσαι ξύπνιος τέτοια ώρα, κάτι περίεργο συμβαίνει.
solitonios
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 4 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
Επισκέπτης
Ειναι ενα μικρο ονειρο.
Επισκέπτης
Veronika πολυ ομορφο πιπινι μου μοιαζει.
Σιγουρα οχι για τον αδελφο μου.
Ωχ, μανίτσα μου
Butts
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 75
- Like
- 1.686
- Πόντοι
- 3.137
Diana εχθές για 2ωρο. Καλύτερη από την πρώτη φορά ..... Έφυγα και έτρεμαν τα πόδια μου!!!
Όπως παρατήρησαν και εμπειρότεροι συνάδελφοι την δεύτερη φορά επειδή σε γνωρίζουν είναι πολύ πιο άνετες κλπ...
PS. Προς κκ ΒΑΒΥ. Περιμένει sushi η κοπέλα....
Όπως παρατήρησαν και εμπειρότεροι συνάδελφοι την δεύτερη φορά επειδή σε γνωρίζουν είναι πολύ πιο άνετες κλπ...
PS. Προς κκ ΒΑΒΥ. Περιμένει sushi η κοπέλα....
Butts
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 75
- Like
- 1.686
- Πόντοι
- 3.137
Try to book again!!! Ήταν μια εβδομάδα Βρυξέλες ξενέρωσε...και ήρθε πεινασμένηΜολις γυρισα απο το meeting oxi με την Diana αλλα απο τον Λακαμα διευθυντη μου!Ισα ισα για να μου χαλασει το ραντεβου μου μας ηθελε ο τραχανοπλαγιας !
Επισκέπτης
Θα το εχει σημερα εαν δεν παει ο ψηλος στην θεση μου.PS. Προς κκ ΒΑΒΥ. Περιμένει sushi η κοπέλα....
Καλημέρα συναγωνιστές....Χτές το μεσημεράκι είχα την εμπειρία της Καρολίνα...Τι να πώ? Αν και δεν είμαι χτεσινός...έμεινα....Όλα τα λεφτά είναι η κυρία με την συμπεριφορά και τις πράξεις της...Πραγματική επαγγελματίας...Μου ανέφερε ότι η Άννα είναι το αγαπημένο της κορίτσι από τα κορίτσια της Μίλα, και το είπε με έναν τρόπο που με έκανε να την φανταστώ σε ένα ντουέτο μαζί της, που ο "μικρός" και μόνο στην σκέψη έγινε "μεγάλος"...Πράγματι η Μίλα έχει όλα τα καλά κορίτσια ...
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 10K
- Εμφανίσεις
- 624K