Yorgos απο μενα την linda.
Και παρε και την lina απο κατω που ειναι στα μετρα σου.
Εγω το εχω πει οτι εχουμε τα ιδια γουστα αλλα δεν με ακουει κανεις.
Yorgos απο μενα την linda.
Και παρε και την lina απο κατω που ειναι στα μετρα σου.
Τι θα γινει φανταρε θα κανω εγω την δουλια σου.
Ρε παιδια μια ερωτηση επειδη ελειψα καιρο?Κανενα reviwe απο την Sara twain υπαρχει?Αν ναι δωστε κανενα link.
Brenda & Michelle Yorgos!!!
Μουνάρες, sexy και κόρμάρες!
και κάτι άλλο:
κοιτάξτε τι κορίτσια απολαμβάνουν στα κράτη τις κεντρικής ευρώπης οι "κουτόφραγκοι, ξενέρωτοι Βόρειοι, και μέτα αναρωτήθείτε όλοι εσείς που ψωνίζετε συνέχεια απο τον Σουζάνα και τον έχετε κάνει πλόυσιο και μάγκα αν αξίζει.....
Ξέρω θα μου πέιτε "δεν έχουμε πολλές επιλογες κτλ"
μαλακίες για εμένα!
ερχεται ένα γραφείο και έχουμε πέσει όλοι σαν τα λιγούρια...
Γνώμη μου.
Γιατί στο κάτω κατω τα λεφτά του και την κάβλα του ο καθένας τα διαθέτει όπως αυτός θέλει.
Patricia-FULL SERVICE-Tour on Athens 14/04 - 18/04
και κάτι άλλο:
κοιτάξτε τι κορίτσια απολαμβάνουν στα κράτη τις κεντρικής ευρώπης οι "κουτόφραγκοι, ξενέρωτοι Βόρειοι, και μέτα αναρωτήθείτε όλοι εσείς που ψωνίζετε συνέχεια απο τον Σουζάνα και τον έχετε κάνει πλόυσιο και μάγκα αν αξίζει.....
μαλακίες για εμένα!
Γνώμη μου.
Γιατί στο κάτω κατω τα λεφτά του και την κάβλα του ο καθένας τα διαθέτει όπως αυτός θέλει.
KAI εσυ ΒΡΟΥΤΕ Zero? ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ δυνατόν να γράφεις ΤΕΤΟΙΑ πράγματα για το Zuzana.... και τα εχω πει προ πολλού καιρού και μου την έπεσαν
κάτι σαίνια.... ονόματα δεν λέω ... οπότε μένω θεατής οπως τον παλιό καλό καιρό... ΑΛΛΑ μετά απο αυτό λέω ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ
Regards ZERO
και κάτι άλλο:
μαλακίες για εμένα!
Γνώμη μου.
Φίλε Yorgo, τι σου φταίξαμε;
Πού θα πνίξουμε τον πόνο μας μεσημεριάτικα;
Τι έγινε ρε παιδιά? Προσπαθώ να βρω ένα τεταρτάκι με την Alisa και ο Ζουζούνας με έχει στην αναμονή ακόμη. Πλειστηριασμό δευτερολέπτων κάνει.Η Μανουέλα κόκκινη. Η Diana κόκκινο. Η Αlisa τα ίδια. Ήρεμα ρε παιδιά, ενορχηστρωμένο ΝΤΟΥ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ βαλθήκατε να κάνετε στα ξενοδοδεία Τουρισμού Πόλεων?
[youtube=425,350]HCIPo6zPTfs&feature=related[/youtube]
Λοιπόν για να εξηγούμαι, δεν θα ξαναπηδάω μάντρες το Σ/Κ για να δω την Καλλιθέα στο Ελ Πάσο. Έχουμε και εμείς δικαίωμα στον Τουριστικό Έρωτα.
ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Αν δεν κλείσω με Alisa πληροφορώ τους φίλους που έκλεισαν 12ωρα με Alisa και Μanuella ότι θα μπω με το ζόρι στο δωμάτιο και θα με κουβαλάνε μαζί τους...
Θα βάλω και το καλό ολόσωμο στριγκάκι μου με τα στρας. Ε μα πια! Δεν πάει άλλο.
Στο κουκλί την Manouella θα χαρίσει το απόγευμα του ο Baby!!!Με τις ευχές και ευλογίες μου!!!
Καλό Πάσχα????Μόνο?Απανωτά τσουγκρίσματα θα κάνουμε!!!
Κάτι άλλο...Λες να παίρνω και αυγά μαζί μου στα dates για τσουγκρίζουμε και να τους δείχνω τα έθιμα μας????
Καλημέρα φίλε μου. Συμφωνώ με όσα αναφέρεις απλά είμαι πάντα προσεκτικός στα review και αντικειμενικός όσο γίνεται. π.χ. δεν την έθαψα εμφανησιακά επειδή επειδή έγινε ότι έγινε. Αλλά σχετικά με τις υπηρεσίες ακόμη και τώρα αν μπεις στο site αναφέρει :
Tour Services:
Sex In Different Positions, Oral without condom, Kissing with tongue, Cum on body, 69 Position, Foot fetish, Erotic massage, Masturbation, Striptease. Τώρα είναι αθώο λάθος ή κάτι άλλο? Προσωπικά δίνω μεγάλη σημασία στο συγκεκριμένο, για μένα είναι ένα δείγμα ότι η κοπέλα σου δίνεται και ουσιαστικά είναι απαραίτητο για χαρακτηρισμό GFE. Προσωπικά δεν κλείνω αν δεν παρέχεται το συγκεκριμένο!! Στο κάτω κάτω πας και σε studio με 50~100 € .....
Με 2 λόγια λοιπόν, και αφού ελπίζω ότι σας " έβαλα " στο κλίμα Είμαι μεταξύ Dianna (Z...), kαι Victoria (PL....)
Απο που προτείνεται να ξεκινήσω ?
KAI εσυ ΒΡΟΥΤΕ Zero? ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ δυνατόν να γράφεις ΤΕΤΟΙΑ πράγματα για το Zuzana.... και τα εχω πει προ πολλού καιρού και μου την έπεσαν
κάτι σαίνια.... ονόματα δεν λέω ... οπότε μένω θεατής οπως τον παλιό καλό καιρό... ΑΛΛΑ μετά απο αυτό λέω ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ
Regards ZERO