Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (2 μέλη και 16 επισκέπτες)

solitonios

Τιμημένος
Εγγρ.
4 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16

HANTZOS

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
43
Πόντοι
1
ρε παιδια βοηθεια την laura απο hotel girls την εχει δοκιμασει κανεις?

YuraManiakos

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
16
Brenda & Michelle Yorgos!!!

Μουνάρες, sexy και κόρμάρες!

και κάτι άλλο:
κοιτάξτε τι κορίτσια απολαμβάνουν στα κράτη τις κεντρικής ευρώπης οι "κουτόφραγκοι, ξενέρωτοι Βόρειοι, και μέτα αναρωτήθείτε όλοι εσείς που ψωνίζετε συνέχεια απο τον Σουζάνα και τον έχετε κάνει πλόυσιο και μάγκα αν αξίζει.....
Ξέρω θα μου πέιτε "δεν έχουμε πολλές επιλογες κτλ"
μαλακίες για εμένα!
ερχεται ένα γραφείο και έχουμε πέσει όλοι σαν τα λιγούρια...
Γνώμη μου.
Γιατί στο κάτω κατω τα λεφτά του και την κάβλα του ο καθένας τα διαθέτει όπως αυτός θέλει.

KAI εσυ ΒΡΟΥΤΕ Zero? ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ δυνατόν να γράφεις ΤΕΤΟΙΑ πράγματα για το Zuzana.... και τα εχω πει προ πολλού καιρού και μου την έπεσαν
κάτι σαίνια.... ονόματα δεν λέω ... οπότε μένω θεατής οπως τον παλιό καλό καιρό... ΑΛΛΑ μετά απο αυτό λέω ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ  :think:

Regards ZERO

YuraManiakos

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
16
Patricia-FULL SERVICE-Tour on Athens 14/04 - 18/04

Αμ βάλε και ένα (+) στην ενημέρωση BABY... η κορασίς παλιό long tour κοριτσόπουλο απο ATB έτσι για την ιστορία και έρχόταν το 2μερο με 1100
ΠΑΝΤΑ full service + tickets.  Tώρα έχει πάει σέ ΕΝΑ άλλο site δεν θυμάμαι πιο παρόμοιο με το ΑΤΒ.

Civ Sota

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2007
Like
3
Πόντοι
6

και κάτι άλλο:
κοιτάξτε τι κορίτσια απολαμβάνουν στα κράτη τις κεντρικής ευρώπης οι "κουτόφραγκοι, ξενέρωτοι Βόρειοι, και μέτα αναρωτήθείτε όλοι εσείς που ψωνίζετε συνέχεια απο τον Σουζάνα και τον έχετε κάνει πλόυσιο και μάγκα αν αξίζει.....
μαλακίες για εμένα!
Γνώμη μου.
Γιατί στο κάτω κατω τα λεφτά του και την κάβλα του ο καθένας τα διαθέτει όπως αυτός θέλει.

Οχι μονο τι απολαμβανουν αλλα και σε τι τιμες!!!!

Civ Sota

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2007
Like
3
Πόντοι
6
KAI εσυ ΒΡΟΥΤΕ Zero? ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ δυνατόν να γράφεις ΤΕΤΟΙΑ πράγματα για το Zuzana.... και τα εχω πει προ πολλού καιρού και μου την έπεσαν
κάτι σαίνια.... ονόματα δεν λέω ... οπότε μένω θεατής οπως τον παλιό καλό καιρό... ΑΛΛΑ μετά απο αυτό λέω ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ  :think:

Regards ZERO

Ποιος ειναι ο Ζουζανα ρε παιδια?  Μην τον κανουμε και θεο...

Civ Sota

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2007
Like
3
Πόντοι
6

και κάτι άλλο:
μαλακίες για εμένα!
Γνώμη μου.

Μαζι σου! ΟΧΙ ανοχη (tolerance) στον Ζουζανα.  Ζητω ο ελευθερος ανταγωνισμος και η ελευθερια επιλογης σε καλες τιμες....

Civ Sota

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2007
Like
3
Πόντοι
6
Τι έγινε ρε παιδιά? Προσπαθώ να βρω ένα τεταρτάκι με την Alisa και ο Ζουζούνας με έχει στην αναμονή ακόμη. Πλειστηριασμό δευτερολέπτων κάνει.Η Μανουέλα κόκκινη. Η Diana κόκκινο. Η Αlisa τα ίδια. Ήρεμα ρε παιδιά, ενορχηστρωμένο ΝΤΟΥ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ βαλθήκατε να κάνετε στα ξενοδοδεία Τουρισμού Πόλεων?

[youtube=425,350]HCIPo6zPTfs&feature=related[/youtube]

Λοιπόν για να εξηγούμαι, δεν θα ξαναπηδάω μάντρες το Σ/Κ για να δω την Καλλιθέα στο Ελ Πάσο. Έχουμε και εμείς δικαίωμα στον Τουριστικό Έρωτα.

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Αν δεν κλείσω με Alisa πληροφορώ τους φίλους που έκλεισαν 12ωρα με Alisa και Μanuella ότι θα μπω με το ζόρι στο δωμάτιο και θα με κουβαλάνε μαζί τους...
Θα βάλω και το καλό ολόσωμο στριγκάκι μου με τα στρας. Ε μα πια! Δεν πάει άλλο.

Να σε κουβαλανε παει και ερχεται! Προσεξε να μη σε καβαλανε....

Civ Sota

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2007
Like
3
Πόντοι
6
Στο κουκλί την Manouella θα χαρίσει το απόγευμα του ο Baby!!!Με τις ευχές και ευλογίες μου!!!
Καλό Πάσχα????Μόνο?Απανωτά τσουγκρίσματα θα κάνουμε!!!
Κάτι άλλο...Λες να παίρνω και αυγά μαζί μου στα dates για τσουγκρίζουμε και να τους δείχνω τα έθιμα μας???? :2funny:

Ελεος ZTOD, μεγαλη βδομαδα?  Αστα για μετα να γεμησουν και οι αποθηκες ρε...

Civ Sota

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2007
Like
3
Πόντοι
6
Επισης εχω παρει και τις ντοπες μου.Θα δει το χριστο φανταρο το κοριτσι μας σημερα!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
[/quote]

Ντοπες??? Πες μας...Στειλε μου ΠΜ παρακαλω...

Civ Sota

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2007
Like
3
Πόντοι
6
Καλημέρα φίλε μου. Συμφωνώ με όσα αναφέρεις απλά είμαι πάντα προσεκτικός στα review και αντικειμενικός όσο γίνεται. π.χ. δεν την έθαψα εμφανησιακά επειδή επειδή έγινε ότι έγινε. Αλλά σχετικά με τις υπηρεσίες  ακόμη και τώρα αν μπεις στο site αναφέρει :
Tour Services:
Sex In Different Positions, Oral without condom, Kissing with tongue, Cum on body, 69 Position, Foot fetish, Erotic massage, Masturbation, Striptease. Τώρα είναι αθώο λάθος ή κάτι άλλο? Προσωπικά δίνω μεγάλη σημασία στο συγκεκριμένο, για μένα είναι ένα δείγμα ότι η κοπέλα σου δίνεται και ουσιαστικά είναι απαραίτητο για χαρακτηρισμό GFE. Προσωπικά δεν κλείνω αν δεν παρέχεται το συγκεκριμένο!! Στο κάτω κάτω πας και σε studio με 50~100 € .....

Παιδια αυτο ειναι ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ  με τον κατα τα αλλα προσεκτικο και συνεπη στην ποιοτητα Ζουζανα: η περιγραφη των υπηρεσιων ειναι ουσιαστικα CUT & PASTE. Σ' ολα τα CT του γραφει τα ιδια...Αρα?

Επισκέπτης
Μην παιρνετε zuzuna παιδια δεν ειπαμε με το ζορι τιποτα δεν γινετε αφηστε εμας τους μαλακες δεν πειραζει .
Παρτε τα καλα κοριτσια Doris & Kamilla  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Αν ειναι δυνατον ομως να ανεβαινουν και τα review των μελων οχι μονο οσα γουσταρουμε αντε και καλο βραδυ ΛΑΜΟΓΙΑ Ε ΛΑΜΟΓΙΑ. :2funny: :2funny: :2funny:

lost4417

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Κριτικές
4
Like
120
Πόντοι
1
ΒΑΒΥ με ματιασες μου φενεται!(γαλανοματης εισαι μπαγασα) :2funny: :2funny: :2funny:

Λοιποον μολις γυρισα απο Alisa. Παιδια επρεπε να ακυρωσω γιατι δεν το ευχαριστηθηκα. :headbang:
Review θα μπει αυριο.  Η κοπελα ειναι παρα πολυ καλη παντως. Χανει λιγο μονο απο κοντα σε σχεση με τις φοτογραφιες.

Προσωπικα GFE κατασταση πηγε η κατασταση γιατι πολυ απλα στον γραφων, εχει παει απο χτες γαμιωντας η δουλεια και η χαλαροση ηταν οτι χρειαζοταν. Για να φανταστειτε μολις εφαγα για την ημερα. Γι'αυτο ειπα οτι επρεπε να ακυρωσω. Με το ζορι προλαβα να ειμαι μονο ενα τεταρτο αργοπορημενος. Παντως συστηνω για GFE, γιατι γεινεται μια πολυ χαριτομενη γατουλα για να σε ξεκουρασει, παλι καλα δηλαδη γιατι θα την επεφτα για υπνο μολις ειδα το κρεββατι. Πολυ ευχαριστη σαν χαρακτηρας και αψογη στην συζητηση μιας και τα ειπαμε για αρκετη ωρα.

P.S. Επειδη μου εμεινε αποθημενο την επομενη φορα θα την τιμησω δεοντος ασε που θα παρω και αδεια απο την δουλεια +  τα πορτοκαλι του BABY. (superπολυωρο, μεχρι τοτε δεν παω με αλλο ct)
((για τα ορθογραφικα λαθη συγνωμη αλλα δεν βλεπω μπροστα μου.)

Provios

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2008
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
1
Έχω ένα απωθημένο στην ζωή μου...Την εμπειρία ενός Milf !
Tι τα θές ? η δόλια η ζωή μου, τα έφερε έτσι ...που τόσο σε "ερασιτεχνικό" όσο και σε "επαγγελματικό¨" επίπεδο,έχω κρατήθεί χαμηλά...Δηλαδή ΠΟΤΕ δεν έχω πάρει άνω των 32 ...ακριβολογώ σύντροφοι...ΕΤΣΙ ακριβώς 32 και ούτε μέρα παραπάνω !
Τεσπά είχα και εγώ τα τυχερά μου, και πέτυχα και πρόθυμες καταστάσεις ...(να είμαι δίκαιος ...)το ταλέντο είναι ταλέντο, ανεξαρτήτως γενεθλίων !
Έχω ψηθεί άγρια όμως! , να αποκτήσω την εμπειρία ενός milf...(Για να καταλάβετε με έχετε "παραμυθιάσει" τόσο μα τόοοσο πολύ με αυτές, που αισθάνομαι αγάμητος ...αν και στην 3η μου 10ετία)
Με 2 λόγια λοιπόν, και αφού ελπίζω ότι σας " έβαλα " στο κλίμα  :P Είμαι μεταξύ Dianna (Z...), kαι Victoria (PL....)
Απο που προτείνεται να ξεκινήσω ?

solitonios

Τιμημένος
Εγγρ.
4 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.089
Πόντοι
42.697

Regards ZERO

καλά μην πάθεις και τίποτα!
τι γνώμη σου για τον Σουζάνα είπες, όπως και εγώ, δεν διατύπωσες την θεωρεία της σχετικότητας....
και για να είμαι δίκαιος να υπογραμμίσω πως δεν εχω ψωνίσει ποτέ απο Σουζάνα.
οπότε εκφέρω γνώμη για ενα προιόν το οποίο δεν εχω δοκιμάσει.
Απλά μου τη σπάει που το έχει κάνει μονοπώλειο εδω το θέμα ο τύπος, έχει υφάκι στους νεους πελάτες όταν πάνε να κάνουν booking, χρεώνει περισσότερα απο οτι χρεώνει σε άλλα κράτη (εχουν οι πουτάνες περισσότερα μεταφορικά για το Ελλάντα?) και στο τέλος τέλος απο τις φωτογραφίες δεν συγκρίνωνται σε ομορφιά οι γκόμενες του σε σχέση με αυτές που πόσταρε ο Yorgos που ηταν ολες άψογες (πάντα κατα τη γνώμη μου)

Επισκέπτης
Kαλησπερα.Viktoria  σημερα απογευματακι και το κοριτσι(ποιο κοριτσι,τελος παντων,μεγαλοκοπελα ηθελα να πω) πραγματικα με ξεζουμισε!Η κυρια ειναι λιγο χειροτερη απ οτι στις φωτο χωρις μεγαλες διαφορες με ομορφο σωματακι και ωραια επιδερμιδα.Δεν θα πω πολλα γιατι οσοι ξερουν την εν λογω κυρια καταλαβαινουν.Οποιος γουσταρει milf καταστασεις πρεπει να την δοκιμασει.Το κατεχει το αθλημα η γυναικα και ξερει να σε κανει πως να περασεις σουπερ οπως σουπερ περναει και αυτη γιατι της αρεσει απλα να γαμιεται.Μετα απο τοσα χρονια στα ''γηπεδα'' η εμπειρια της ειναι πολυ μεγαλη.....

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom