Titlover69
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2017
- Κριτικές
- 13
- Like
- 1.249
- Πόντοι
- 1.076
θα επιχειρησω μεσα στη βδομαδα...
Me too my friend !!
Me too my friend !!
πάνε στις ανεξάρτητες,εκεί γραψανε
Η "κιουρία" δεν απάντησε ποτέ στα μυνήματα μου και στις κλήσεις μου αν και βρισκόμουν απ'έξω από το μέρος που μ υπέδειξε και την ώρα που συμφωνήσαμε ...
Έκανα το μέγα λάθος να μην επιβεβαιώσω (και πάλι ... )το rdv μας μία ώρα πρίν ...
Την φόρτωνε κανείς απόψε στις 23:00 με 01:00 ;
Μαύρο στην "τουρίστρια" από εμένα ...
πάνε στις ανεξάρτητες,εκεί γραψανε
ναι ε δεν ειχα ασχοληθει ... αποτι φαινεται ομως ασχοληθηκαν αυτοι ... και αντε καλα υπαρχει αυτο το φορουμ. Εδω οποιαδηποτε θιγεται μπαινει και υπερασπιζεται τον εαυτο της. Εκει πως μπορεις να αμυνθεις απεναντι σε οποιονδηποτε κακοβουλο;
πολυ ομορφη ομως...
εθεάθη Γλυφάδα,εντυπωσιακή όντως αφού πρωτα περνάει το βυζι κ μετα εκείνη αλλα όπως είπες τι να το κανεις όταν πρέπει να κανει παπάδες στα 200 κ ούτε καν προσευχή δε σου κανειΝαι ομορφη!!! Αν δε σε χαλανε τα αλλα...
εθεάθη Γλυφάδα,εντυπωσιακή όντως αφού πρωτα περνάει το βυζι κ μετα εκείνη αλλα όπως είπες τι να το κανεις όταν πρέπει να κανει παπάδες στα 200 κ ούτε καν προσευχή δε σου κανει
Τέλος για να συμπληρώσω την εικόνα να πω ότι φυσικά και δεν είναι τρανς. Και απορώ ειλικρινά πώς σκέφτηκαν κάποιοι να το πουν. Δεν μπορεί να έχει καμία σχέση με τράνς αυτή η γυναίκα...Η μόνη αλήθεια από όσα λέγονται είναι ότι έχει δουλέψει, πριν από καιρό, σε studio...Και για να μην είμαι άδικος, η τιμή της για την εμφάνιση και τις υπηρεσίες της δικαιολογείται. Απλά δεν νομίζω ότι πρέπει να βγάζει ένα στυλ ότι μας κάνει και χάρη που την πληρώνουμε , εδώ, εμείς στο ελλάντα...
Πραγματική είναι, φρέσκο νεανικό και ομορφούλικο κοριτσόπουλο. Αλλά ολίγον κομοδίνο ΙΚΕΑ. Δεν φιλάει και χρησιμοποιεί πολύ μα πολύ τζελ!!...Αυτή είναι πραγματική? Δεν υπάρχει πουθενά... Ξέρει κανείς?