Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 92 άτομα (7 μέλη και 85 επισκέπτες)

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
Αρούνα - ρούνα
και ο κώλος παπαρούνα...

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.438
Πόντοι
34.538
Κι ομως ΧΟΡΧΕ εχει λογικη αυτη η αποψη..
Και ειναι και τεκμηριωμενη..

andyj66

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Κριτικές
64
Like
2.188
Πόντοι
8.565
Κι ομως ΧΟΡΧΕ εχει λογικη αυτη η αποψη..
Και ειναι και τεκμηριωμενη..

Λογική έχει...Αλλά για μένα οι καλές κριτικές έχουν νόημα. Βοηθάνε πολύ κι εμάς και τις κοπέλες. Αλίμονο θα πηγαίνουμε με κάποια που θεωρούμε ότι έχει γαμάτο σέρβις και δεν θα το γράφουμε?  Φτάνει, όμως,  να τονίζουμε πάντα το θέμα του vfm , να μιλάμε θετικά για τις καλές τιμές και γενικά να μην δίνουμε αβάντα σε 200άρια και 250άρια, ακόμα και όταν είναι κάτι πολύ καλό. εκεί πρέπει  να λέμε ότι πολύ καλό, αλλά δυστυχώς ακριβό. Γενικά να επιβραυεύουμε το φτηνό και να "χτυπάμε" το ακριβό. Κίνητρο για καλές τιμές λέγεται αυτό.  Να μην γράφουμε, όμως, ότι περάσαμε πολύ καλά και ότι μας άρεσε μια κοπέλα? Οχι δεν συμφωνώ καθόλου....

callahan

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2010
Κριτικές
23
Like
3.236
Πόντοι
3.820

callahan

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2010
Κριτικές
23
Like
3.236
Πόντοι
3.820
Εγώ έχω να προτείνω γενικά να μην ανεβάζουμε καλές κριτικές ποτέ!
Το μόνο που συμβαίνει μετά είναι να πάνε οι γκόμενες από τα 80 στα 250! (βλέπε Βερόνικα) ή να καβαλήσουν το καλάμι και να το παίζουν κουρασμένες (από την πολύ δουλειά) !
Ας γράφουμε μόνο τις κακές κριτικές / εμπειρίες ώστε και τα συγκεκριμένα πουτάνια (που δεν παρέχουν αυτά για τα οποία πληρώνονται)  να μένουν χωρίς δουλειά (ή να διορθώνονται), αλλά και να προστετεύεται η κοινότητα μας.

Ειλικρινά πιστεύω ότι οι καλές κριτικές μόνο σαν προμότορες λειτουργούν...

δεν φταινε οι κριτικες..φταινε τα πολλα "κοπλιμεντα" και οι "σαλτσες"στα θρεντ που εχουν οι κοπελες..εκει ξεφευγει η ιστορια,οταν ανοιγεται διαλογος και εκθειαζονται οι κοπελες ειδικα αν ειναι καλες, με υπερ του δεοντος κουβεντες απο πυρφορους...τα σοβαρα γραφεια δεν αλλαζουν τιμες ανεξαρτητως κριτικων.

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
Εγώ αναφερόμουν στην Αρούνα Αγκόρα και το κωλί της...
Δεν μιλούσα για τα ζητήματα που σας απασχολούν...
Ευλόγησον

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.438
Πόντοι
34.538

scdoc

Νέο Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2005
Κριτικές
5
Like
18
Πόντοι
0
Εγώ αναφερόμουν στην Αρούνα Αγκόρα και το κωλί της...
Δεν μιλούσα για τα ζητήματα που σας απασχολούν...
Ευλόγησον

Το οποίο κωλί δεν διατίθεται προς χρήση σύμφωνα με το πρακτορείο....
Είναι μόνο για τις ταινίες...

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
Ναι... καλά... και το μαρούλι ουδείς το εμίσησε...

asdor

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Απρ 2008
Κριτικές
27
Like
375
Πόντοι
2.287

scdoc

Νέο Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2005
Κριτικές
5
Like
18
Πόντοι
0
Ναι... καλά... και το μαρούλι ουδείς το εμίσησε...
Έτσι είναι!
Αλλά όταν επικοινώνησα με το γραφείο, μου απάντησαν, ότι αυτά είναι μόνο για τις ταινίες. Οπότε δεν το ρισκάρισα.....

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
Ημουν Αθήνα την προηγούμενη εβδομαδα.
Συνάντησα την Το δημοσιευω τώρα γιατί η κοπελα μου είπε οτι 10/11 θα έφευγε οποτε δεν τίθεται θέμα ουτε προμοταρισματος ούτε εκθεσης της για τον τροπο που βρεθηκαμε.

Την ωρα που έμπαιναν στο δωμάτιο μου τη βλέπω να έρχεται προς το μέρος μου. Μπερδεύτηκε γιατί ήθελε το απέναντι δωμάτιο.

Ευτυχώς ο τύπος που την περιμενε ηταν μεγαλος μπούφος και κατάλαβα οτι είναι βιζιτα.

Ο αστείος είχε την πόρτα μισανοιχτη και την περίμενε γυμνός στο κρεβάτι του!!!!

Η κοπελα είναι ασύγκριτα καλύτερη απο τις φωτογραφιες. Βυζαρες , Οχι μοντελε σωμα και φανταστικό προσωπο.

Περίμενα να φύγει και της πιάνω κουβέντα προς το ασανσέρ .

Μου έδωσε όμως το προσωπικό της αριθμό τον πολωνικό (αυτό με ξένισε) και επικοινωνησαμε αργότερα.

Βρεθηκαμε 2 μέρες.  αργά το βράδυ μετα το τελευταιο της ραντεβού

2,5 3 ώρες την κάθε φορά και με το απίστευτο κοστος 100 ευρώ την κάθε φορά. Χωρίς το γραφείο της.
Θέλει να μαζέψει χρήματα είπε.
Δούλευε σε φαρμακευτική εταιρεία και τους τελευταίους μήνες μονο εκτός Πολωνίας κανει βιζιτες.

Πραγματικα καταπληκτική
Δυστυχώς μάλλον δε θα ξαναέρθει Ελλάδα απο ότι μου είπε.

Ακόμα και το κανονικό της τιμολογιο όμως θα ήταν vfm ...

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.833
Πόντοι
37.127
Ημουν Αθήνα την προηγούμενη εβδομαδα.
Συνάντησα την Το δημοσιευω τώρα γιατί η κοπελα μου είπε οτι 10/11 θα έφευγε οποτε δεν τίθεται θέμα ουτε προμοταρισματος ούτε εκθεσης της για τον τροπο που βρεθηκαμε.

Την ωρα που έμπαιναν στο δωμάτιο μου τη βλέπω να έρχεται προς το μέρος μου. Μπερδεύτηκε γιατί ήθελε το απέναντι δωμάτιο.

Ευτυχώς ο τύπος που την περιμενε ηταν μεγαλος μπούφος και κατάλαβα οτι είναι βιζιτα.

Ο αστείος είχε την πόρτα μισανοιχτη και την περίμενε γυμνός στο κρεβάτι του!!!!

Η κοπελα είναι ασύγκριτα καλύτερη απο τις φωτογραφιες. Βυζαρες , Οχι μοντελε σωμα και φανταστικό προσωπο.

Μου έδωσε όμως το προσωπικό της αριθμό τον πολωνικό (αυτό με ξένισε) και επικοινωνησαμε αργότερα.

2,5 3 ώρες την κάθε φορά και με το απίστευτο κοστος 100 ευρώ την κάθε φορά. Χωρίς το γραφείο της.
Θέλει να μαζέψει χρήματα είπε.
Δούλευε σε φαρμακευτική εταιρεία και τους τελευταίους μήνες μονο εκτός Πολωνίας κανει βιζιτες.

Πραγματικα καταπληκτική
Δυστυχώς μάλλον δε θα ξαναέρθει Ελλάδα απο ότι μου είπε.

Ακόμα και το κανονικό της τιμολογιο όμως θα ήταν vfm ...

Λαθος νημα αδερφε για την συγκεκριμενη δεν ειναι ct ειναι cg και ισως θα επρεπε να το γραψεις το σχολιο στο νημα της Ιζαμπελλας γιατι ρωταγαν καποιοι.

επειδη την συγκεκριμενη την εχω παρει και εχω επισης καλες αναμνησεις θα συμπληρωνα απλα πως ο σωμα οχι μοντελε δεν ειναι απολυτα ακριβες .
Το πιο σωστο ειναι με πιασιματα απο την μεση και κατω που βεβαια λιγο οι καλτσες λιγο ο χαρακτηρας της λιγο τα ματια της σε κανουν να ξεχνας τα περιττα κιλα ...
Καλημερες

pilofori

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
9.917
Πόντοι
9.095

το οτι θα δημιουργηθει θεματακι με το γραφειο δε σου περασε απ το μυαλο μαλλον.γι αυτο κ τα γραφεις αυτα να υποθεσω...

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
Η
το οτι θα δημιουργηθει θεματακι με το γραφειο δε σου περασε απ το μυαλο μαλλον.γι αυτο κ τα γραφεις αυτα να υποθεσω...
κοπελα έφυγε και δε θα ξαναέρθει Ελλάδα.
Το έγραψα στην αρχή πως για να μη δημιουργηθεί θέμα το δημοσιεύω με σχεδον 10 μέρες καθυστέρηση!

pilofori

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
9.917
Πόντοι
9.095
Η κοπελα έφυγε και δε θα ξαναέρθει Ελλάδα.
Το έγραψα στην αρχή πως για να μη δημιουργηθεί θέμα το δημοσιεύω με σχεδον 10 μέρες καθυστέρηση!
τη κοπελα την εχουν ακομα στο μενου τους με τελευταια ημερομηνια τις 14 του μηνος...τελοσπαντων.

lippy

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
148
Like
6.875
Πόντοι
27.055
Η κοπελα έφυγε και δε θα ξαναέρθει Ελλάδα.
γνωμη μου ειναι οτι θα επρεπε να την προφυλαξεις.

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom