jorgekavlares
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Like
- 1.450
- Πόντοι
- 546
Αρούνα - ρούνα
και ο κώλος παπαρούνα...
και ο κώλος παπαρούνα...
Κι ομως ΧΟΡΧΕ εχει λογικη αυτη η αποψη..
Και ειναι και τεκμηριωμενη..
Εγώ έχω να προτείνω γενικά να μην ανεβάζουμε καλές κριτικές ποτέ!
Το μόνο που συμβαίνει μετά είναι να πάνε οι γκόμενες από τα 80 στα 250! (βλέπε Βερόνικα) ή να καβαλήσουν το καλάμι και να το παίζουν κουρασμένες (από την πολύ δουλειά) !
Ας γράφουμε μόνο τις κακές κριτικές / εμπειρίες ώστε και τα συγκεκριμένα πουτάνια (που δεν παρέχουν αυτά για τα οποία πληρώνονται) να μένουν χωρίς δουλειά (ή να διορθώνονται), αλλά και να προστετεύεται η κοινότητα μας.
Ειλικρινά πιστεύω ότι οι καλές κριτικές μόνο σαν προμότορες λειτουργούν...
Σιγα ρε φιλε το απιστευτο..τι ειναι αυτο ρε παιδια παλι? υπαρχει στα αληθεια...?
Εγώ αναφερόμουν στην Αρούνα Αγκόρα και το κωλί της...
Δεν μιλούσα για τα ζητήματα που σας απασχολούν...
Ευλόγησον
Ειχε ξαναρθει πριν λιγο καιρο.. Δεν βλεπω κριτικη
Έτσι είναι!Ναι... καλά... και το μαρούλι ουδείς το εμίσησε...
Ημουν Αθήνα την προηγούμενη εβδομαδα.
Συνάντησα την Το δημοσιευω τώρα γιατί η κοπελα μου είπε οτι 10/11 θα έφευγε οποτε δεν τίθεται θέμα ουτε προμοταρισματος ούτε εκθεσης της για τον τροπο που βρεθηκαμε.
Την ωρα που έμπαιναν στο δωμάτιο μου τη βλέπω να έρχεται προς το μέρος μου. Μπερδεύτηκε γιατί ήθελε το απέναντι δωμάτιο.
Ευτυχώς ο τύπος που την περιμενε ηταν μεγαλος μπούφος και κατάλαβα οτι είναι βιζιτα.
Ο αστείος είχε την πόρτα μισανοιχτη και την περίμενε γυμνός στο κρεβάτι του!!!!
Η κοπελα είναι ασύγκριτα καλύτερη απο τις φωτογραφιες. Βυζαρες , Οχι μοντελε σωμα και φανταστικό προσωπο.
Περίμενα να φύγει και της πιάνω κουβέντα προς το ασανσέρ .
Μου έδωσε όμως το προσωπικό της αριθμό τον πολωνικό (αυτό με ξένισε) και επικοινωνησαμε αργότερα.
Βρεθηκαμε 2 μέρες. αργά το βράδυ μετα το τελευταιο της ραντεβού
2,5 3 ώρες την κάθε φορά και με το απίστευτο κοστος 100 ευρώ την κάθε φορά. Χωρίς το γραφείο της.
Θέλει να μαζέψει χρήματα είπε.
Δούλευε σε φαρμακευτική εταιρεία και τους τελευταίους μήνες μονο εκτός Πολωνίας κανει βιζιτες.
Πραγματικα καταπληκτική
Δυστυχώς μάλλον δε θα ξαναέρθει Ελλάδα απο ότι μου είπε.
Ακόμα και το κανονικό της τιμολογιο όμως θα ήταν vfm ...
το οτι θα δημιουργηθει θεματακι με το γραφειο δε σου περασε απ το μυαλο μαλλον.γι αυτο κ τα γραφεις αυτα να υποθεσω...Περίμενα να φύγει και της πιάνω κουβέντα προς το ασανσέρ .
Μου έδωσε όμως το προσωπικό της αριθμό τον πολωνικό (αυτό με ξένισε) και επικοινωνησαμε αργότερα.
Βρεθηκαμε 2 μέρες. αργά το βράδυ μετα το τελευταιο της ραντεβού
2,5 3 ώρες την κάθε φορά και με το απίστευτο κοστος 100 ευρώ την κάθε φορά. Χωρίς το γραφείο της.
κοπελα έφυγε και δε θα ξαναέρθει Ελλάδα.το οτι θα δημιουργηθει θεματακι με το γραφειο δε σου περασε απ το μυαλο μαλλον.γι αυτο κ τα γραφεις αυτα να υποθεσω...
τη κοπελα την εχουν ακομα στο μενου τους με τελευταια ημερομηνια τις 14 του μηνος...τελοσπαντων.Η κοπελα έφυγε και δε θα ξαναέρθει Ελλάδα.
Το έγραψα στην αρχή πως για να μη δημιουργηθεί θέμα το δημοσιεύω με σχεδον 10 μέρες καθυστέρηση!
γνωμη μου ειναι οτι θα επρεπε να την προφυλαξεις.Η κοπελα έφυγε και δε θα ξαναέρθει Ελλάδα.
Το έγραψα στην αρχή πως για να μη δημιουργηθεί θέμα το δημοσιεύω με σχεδον 10 μέρες καθυστέρηση!