busterd
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 51
- Like
- 6.540
- Πόντοι
- 10.617
Έχει έρθει άλλες 2 φορές και ήταν μελαχρινή. Ωραίο μουνί αλλά κρύα συμπεριφορά και ακόμα πιο κρύες υπηρεσίες. Έφυγα στη μέση του ραντεβού και πήρα όλα τα λεφτά πίσω.
////Έχει έρθει άλλες 2 φορές και ήταν μελαχρινή. Ωραίο μουνί αλλά κρύα συμπεριφορά και ακόμα πιο κρύες υπηρεσίες. Έφυγα στη μέση του ραντεβού και πήρα όλα τα λεφτά πίσω.
Έχει έρθει άλλες 2 φορές και ήταν μελαχρινή. Ωραίο μουνί αλλά κρύα συμπεριφορά και ακόμα πιο κρύες υπηρεσίες. Έφυγα στη μέση του ραντεβού και πήρα όλα τα λεφτά πίσω.
Ωραίος.Έχει έρθει άλλες 2 φορές και ήταν μελαχρινή. Ωραίο μουνί αλλά κρύα συμπεριφορά και ακόμα πιο κρύες υπηρεσίες. Έφυγα στη μέση του ραντεβού και πήρα όλα τα λεφτά πίσω.
Έχει συναντήσει κανείς την συγκεκριμένη κοπέλα; Σκέφτομαι να το κάνω το κασκαντεριλίκι αν είναι αληθινές οι φωτό. Έχει μήπως κάποιο προφίλ ήδη στο site να διαβάσω κριτικές; Φαίνεται πως έχει περάσει ξανά στο παρελθόν.
Έχει συναντήσει κανείς την συγκεκριμένη κοπέλα; Σκέφτομαι να το κάνω το κασκαντεριλίκι αν είναι αληθινές οι φωτό. Έχει μήπως κάποιο προφίλ ήδη στο site να διαβάσω κριτικές; Φαίνεται πως έχει περάσει ξανά στο παρελθόν.
Masha
Φιλενάδα της Λατίκα, όποιος ενδιαφέρεται ας τσεκάρει τ' ακόλουθα πριν την επίσκεψη:
Ωραίος ρε Lavio, ευχαριστούμε! Η κορασίδα δε φαίνεται να το παλεύει και πολύ στο σέρβις αλλά ίσως αξίζει ένα πέρασμα.
Μέχρι Παρασκευή θα έχετε ενημέρωση κι από τις επιδόσεις της σε ελληνικό έδαφος.
Σωστός ο συναγωνιστής!Masha
Φιλενάδα της Λατίκα, όποιος ενδιαφέρεται ας τσεκάρει τ' ακόλουθα πριν την επίσκεψη:
Ωραίος ρε Lavio, ευχαριστούμε! Η κορασίδα δε φαίνεται να το παλεύει και πολύ στο σέρβις αλλά ίσως αξίζει ένα πέρασμα.
Μέχρι Παρασκευή θα έχετε ενημέρωση κι από τις επιδόσεις της σε ελληνικό έδαφος.
Masha
Μετά από συνάντηση με τη Masha έχω να πω ότι οι περισσότερες κριτικές είναι κοντά στη πραγματικότητα , όπως επίσης και οι φωτογραφίες της και το βίντεο (πάντως είναι κούκλα , για τα δικά μου πρότυπα).
Έχω ανεβάσει κριτική ... καληνύχτα