Αν λέω μαλακίες γιατί δεν ποστάρεις τα μηνύματα σου με ην κοπέλα την Παρασκευή το μεσημέρι που λες ότι την είδες; Δυο είναι όλα κι όλα. Και μετά πόσταρε μας και τα άλλα μηνύματα, ξερεις εσύ, από την άλλη μέρα που ζητάς βολτίτσες, ποτάκια και κρασάκια.
Στα αρχίδια μου λοιπόν και εμένα πως με αποκαλείς (αγαπούλη προμότορα κλπ.) Εξάλλου είσαι από εκείνα τα δειλά νεαρά τυπάκια που κουβαλάνε τα κόμπλεξ της παιδικής τους ηλικίας με τις γκόμενες και τα βγάζουν στις τάνες. Πόσταρε λοιπόν τα μηνύματα και εγώ θα εξαφανιστώ από εδώ μέσα αν όντως πήγες Παρασκευή και την γάμησες.
Σε αυτό το τουρ δεν την γάμησες την Βιολέτα Καυλόπουλε. Γκέγκε; Όπως είμαι σίγουρος ότι δεν έχεις γαμήσει και άλλες για τις οποίες έχεις γράψει σχόλια στο παρελθόν. Άντε καλή σου μέρα ψαρόπουλε
Άρα παίχτη έχεις το τηλέφωνο μου από τo τσουλάκι σου ;) Για πάρε με λοιπόν που ξέρεις ποιος είμαι!!
Γιατί από αερολογίες και παπαρολογίες είσαι εύκολος στο να τα λες! όσο και να σου απέδειξα ότι προφανώς κάνεις λάθος! Και δεν πειράζει που κάνεις λάθος αν μας πεις γιατί ανακατεύεσαι!
Ευχαρίστως να το έκανα αυτό που ζητάς αλλά δεν διατηρώ τα μηνύματα στο κινητό μου από τα bookings μου, γιατί δεν έχω κάτι να αποδείξω ούτε σε εσένα ούτε σε κανένα!
Τώρα αν λες ότι δεν γαμάω τις πουτανίτσες που βάζω κριτικές, τι να πω !! η σιγουριά σου με εκπλήσει!!
Εσύ όλα τα ξέρεις και τα λες με τόση σιγουριά!!
Πρέπει να είσαι πολλύ καλός και ή ξημεροβραδιάζεσαι στις ντουλάπες και έξω από τα δωμάτια τους για να ξέρεις ποιος πήγε που και πόσο έκατσε!!!
Που αλλού θα φτάσεις για να κρύψεις το πόσο ΤΡΟΜΠΑΣ αγαπούλης/προμότορας είσαι!!! εμένα φτάνει που το έδειξες για να ξέρουμε τι είσαι!!
Όσο για το συγκεκριμένο meeting εγώ και αυτή το ξέρουμε ότι έγινε, και συγγνώμη που σου τη γάμησα φιλαράκι!!
Την άλλη φορά που θα θελήσω να πάω σε κάποια να σε ρωτήσω μήπως?
ή να σε φωνάξω να για πάρεις προμήθεια.. γιατί σου κρύβουνε τα ποσοστά σου??
Αλήθεια γιατί πειράχτηκες από τα λεγόμενά μου? γιατί δεν πήγε καλά το tour της? και δεν βγάλατε όσα θέλατε?
Εγώ λέω να κλείσουμε το θέμα εδώ γιατί αρκετά θίχτηκες για το τίποτα και να το ξανα-ανοίξουμε όταν θα ξαναέρθει για να την "θυμήσεις" στους συμπαίχτες για να κάνεις καλύτερο το επόμενο τουρ της!! ;) ;)
Άντε Βλάκα!!!