Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 92 άτομα (5 μέλη και 87 επισκέπτες)

busterd

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2009
Κριτικές
51
Like
6.540
Πόντοι
10.617
Οχι παίχταρά μου πήγα για να παίξουμε τάβλι!

και ο Andy προφανώς την πήρε, και εσύ!!  Κρατήστε τη γνώμη σας και εγώ τη δική μου!

Αν διαβάσεις και την πρώτη κριτική μου και εκεί είχε θεματάκια καθαριότητας. Προσωπικά δεν μου έκανε κλικ ούτε τη 2η φορά!
Πάλι γύρω γύρω τα φέρνεις. Τέςπα. Οι παίκτες του επιπέδου σου όμως πρώτα πηδάνε την ώρα που έκλεισαν και μετά ζητάνε τσάρκα αν η κοπέλα θέλει ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ. Δεν ζητάνε πρώτα τσάρκα και μετά να πηδήξουν. Το δεύτερο  έκανες προφανώς και έφαγες ηττα και τα μάζεψες και έφυγες. Η κοπέλα όμως σου εξήγηςε ότι είναι κλειςμένη μετα. Αυτά που γράφεις δεν σε τιμούν σαν ενημερωτή γιατί είναι ανακρίβιες.

ΜrKavlopoulos

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Κριτικές
82
Like
3.658
Πόντοι
13.610
Πάλι γύρω γύρω τα φέρνεις. Τέςπα. Οι παίκτες του επιπέδου σου όμως πρώτα πηδάνε την ώρα που έκλεισαν και μετά ζητάνε τσάρκα αν η κοπέλα θέλει ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ. Δεν ζητάνε πρώτα τσάρκα και μετά να πηδήξουν. Το δεύτερο  έκανες προφανώς και έφαγες ηττα και τα μάζεψες και έφυγες. Η κοπέλα όμως σου εξήγηςε ότι είναι κλειςμένη μετα. Αυτά που γράφεις δεν σε τιμούν σαν ενημερωτή γιατί είναι ανακρίβιες.

Μάλλον μπερδεύεσαι παίχτη! σε άλλον αναφέρεσαι! Παρασκευή μεσημέρι ήμουν σε αυτήν!
και έχω αποδείξει ότι δεν κυκλοφορώ με πουτανάκια!!

όπότε προστάτεψε σε άλλον το κοριτσάκι σου!! μέγα Ενημερωτή  που στη θίξαμε και ενοχλήθηκες!!!! :grin:  :hi:

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
Χαμός για την Βιολέ...
Ναδινε κώλο θα το καταλάβαινα...

ΜrKavlopoulos

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Κριτικές
82
Like
3.658
Πόντοι
13.610
Προφανώς σε κάποιους έδωσε και τους γλύκανε!!  :2funny:

BABY(1)

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Ιουν 2009
Κριτικές
287
Like
3.054
Πόντοι
13.385
Και εχει και ωραιο κωλι !!!

busterd

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2009
Κριτικές
51
Like
6.540
Πόντοι
10.617
Μάλλον μπερδεύεσαι παίχτη! σε άλλον αναφέρεσαι! Παρασκευή μεσημέρι ήμουν σε αυτήν!
και έχω αποδείξει ότι δεν κυκλοφορώ με πουτανάκια!!

όπότε προστάτεψε σε άλλον το κοριτσάκι σου!! μέγα Ενημερωτή  που στη θίξαμε και ενοχλήθηκες!!!! :grin:  :hi:
Άλλες μπορεί να γάμηςες. Την Βιολέτα πάντως όχι.  :grin:

ΜrKavlopoulos

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Κριτικές
82
Like
3.658
Πόντοι
13.610

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.313
Πόντοι
25.786
Katie Montana my ass !!!
Αντε Καλο υπολοιπο Καλοκαιρι !!!   ;)

καλά έκανες και της έδωσες μπάτσες και της κοκκίνησες τα κωλομέρια της συγκεκριμένης  :grin:

να αγιάσει το χεράκι σου  :2funny:

andyj66

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Κριτικές
64
Like
2.188
Πόντοι
8.565
Οχι παίχταρά μου πήγα για να παίξουμε τάβλι!

και ο Andy προφανώς την πήρε, και εσύ!!  Κρατήστε τη γνώμη σας και εγώ τη δική μου!

Αν διαβάσεις και την πρώτη κριτική μου και εκεί είχε θεματάκια καθαριότητας. Προσωπικά δεν μου έκανε κλικ ούτε τη 2η φορά!
Ok. Εγώ το τελειώνω εδώ. Θεματάκια καθαριότητας. Εγώ δεν είδα τίποτα τέτοιο. Αλλά ο καθένας και η γνώμη του. Πάμε γι άλλα?

kostasm2005

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
32
Like
1.392
Πόντοι
6.575
Ούτε  εγώ  .... μια  χαρά ήταν  η  κοπέλα . 

ΜrKavlopoulos

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Κριτικές
82
Like
3.658
Πόντοι
13.610
Μάλλον τρακάραμε στο ασανσέρ  :grin:

Πολύ άκυρο με τις μαλακίες σου σήμερα παιχταρά μου! κοίτα λοιπόν πόσο  :jerking: είσαι!!

Α. Προσωπικά εμείς δεν γνωριζόμαστε
Β. Αν ήσουν το επόμενο ραντεβού της, προφανώς τον τυπά δεν τον συνάντησες γιατί εκείνος σύμφωνα με τα λεγόμενά σου δεν έκανε το ραντεβού
C. Καμιά κοπέλα δεν ξέρει στα ραντεβού που κάνω ότι είμαι μέλος του bou γιατί πολύ απλά δεν ζητάω "χάρες" όπως άλλοι! Incognito πάω πάντα!
D. Aν με συνάντησες στο ανσανέρ το μεσημέρι εκείνο, δεν είμαι ο λεγάμενος, παρόλαυτά θα μπορούσες να μου ζητήσεις το ποσοστό σου εκεί προς επιβεβαίωση εάν δεν στα μοιράζει όλα! ή στο κάτω κάτω να σας κεράσω ένα club σαντουιτς στο lobby με την αγαπούλα σου να γουστάρετε τα 2 σας περισσότερο!

Στείλε μου σε παρακαλώ τα πουτανάκια που έχεις υπό την επιρροή σου να μη στα ξαναθίξω, αλλά και να μην στα ξαναγαμήσω μέγα Ενημερωτή!!  :effemine:

ΜrKavlopoulos

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Κριτικές
82
Like
3.658
Πόντοι
13.610
Επειδή ένας σεβαστότατος παίχτης μου ζήτησε να ξαναγράψω κριτική και δεν το έχω κάνει για καμία 2η φορά, δεν θα το κάνω και τώρα!
Ναι στο Α ραντεβού χαμηλά στη συγγρού όταν είχε πρωτοέρθει είχε θέμα με περίοδο όπως είχα αναφέρει και στο review.

Τώρα για να μην στραβώσει και ο αγαπητικός της απλά θα αναφέρω ότι δεν με ενθουσίασε για να ξαναπάρω!!

:hi:

busterd

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2009
Κριτικές
51
Like
6.540
Πόντοι
10.617
Πολύ άκυρο με τις μαλακίες σου σήμερα παιχταρά μου! κοίτα λοιπόν πόσο  :jerking: είσαι!!

Α. Προσωπικά εμείς δεν γνωριζόμαστε
Β. Αν ήσουν το επόμενο ραντεβού της, προφανώς τον τυπά δεν τον συνάντησες γιατί εκείνος σύμφωνα με τα λεγόμενά σου δεν έκανε το ραντεβού
C. Καμιά κοπέλα δεν ξέρει στα ραντεβού που κάνω ότι είμαι μέλος του bou γιατί πολύ απλά δεν ζητάω "χάρες" όπως άλλοι! Incognito πάω πάντα!
D. Aν με συνάντησες στο ανσανέρ το μεσημέρι εκείνο, δεν είμαι ο λεγάμενος, παρόλαυτά θα μπορούσες να μου ζητήσεις το ποσοστό σου εκεί προς επιβεβαίωση εάν δεν στα μοιράζει όλα! ή στο κάτω κάτω να σας κεράσω ένα club σαντουιτς στο lobby με την αγαπούλα σου να γουστάρετε τα 2 σας περισσότερο!

Στείλε μου σε παρακαλώ τα πουτανάκια που έχεις υπό την επιρροή σου να μη στα ξαναθίξω, αλλά και να μην στα ξαναγαμήσω μέγα Ενημερωτή!!  :effemine:
Καυλόπουλε την Παρασκευή απο το πρωι μέχρι τις 8 το βράδυ ήταν μαζί μου. Για τα τα υπόλοιπα μπες σε καμιά μπανιέρα με παγάκια. Ψαρόπουλε

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Γαμάτε ή παίζετε πόκα εδώ μέσα?
Όταν είναι ένας που μπλοφάρει έχει αρκετές πιθανότητες να κερδίσει!!
Όταν είναι περισσότεροι από ένας στην ίδια γύρα, τότε κάποιος θα χάσει πολλά....

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.255
Πόντοι
506
Ο ένας μπλοφάρει ο άλλος προμοτάρει  :jerking: κατά τ αλλά αντικειμενική ενημέρωση. Χέσε μέσα  :headbang:

ΜrKavlopoulos

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Κριτικές
82
Like
3.658
Πόντοι
13.610
Καυλόπουλε την Παρασκευή απο το πρωι μέχρι τις 8 το βράδυ ήταν μαζί μου. Για τα τα υπόλοιπα μπες σε καμιά μπανιέρα με παγάκια. Ψαρόπουλε

Παίχτη μεσημέρι ήταν το ραντεβού μας,τα υπόλοιπα είναι απλά μαλακίες..  προφανώς δεν έχεις τι άλλο να πεις εκτός ότι σου θίξαμε την εν λόγω κορασίδα οπότε η μέρα δεν έχει και πολύ σημασία, φτάνει που καρφώθηκες γιατί έχεις τόσο μένος για την συγκεκριμένη κτλ..

πληρώνεις φυσικά κατι για τις ώρες αυτές, εκτός και αν ως αγαπούλης παίζει άλλη τιμή!

Προσωπικά στα @@ αν με πιστεύεις!! αλλά απλά να μην λες μαλακίες!

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom