Γνωρίζει κανείς τίποτα? Οι κριτικές γράφουν καλά πράγματα αλλά δεν ξέρω..
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 92 άτομα (5 μέλη και 87 επισκέπτες)
busterd
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 51
- Like
- 6.540
- Πόντοι
- 10.617
Πάλι γύρω γύρω τα φέρνεις. Τέςπα. Οι παίκτες του επιπέδου σου όμως πρώτα πηδάνε την ώρα που έκλεισαν και μετά ζητάνε τσάρκα αν η κοπέλα θέλει ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ. Δεν ζητάνε πρώτα τσάρκα και μετά να πηδήξουν. Το δεύτερο έκανες προφανώς και έφαγες ηττα και τα μάζεψες και έφυγες. Η κοπέλα όμως σου εξήγηςε ότι είναι κλειςμένη μετα. Αυτά που γράφεις δεν σε τιμούν σαν ενημερωτή γιατί είναι ανακρίβιες.Οχι παίχταρά μου πήγα για να παίξουμε τάβλι!
και ο Andy προφανώς την πήρε, και εσύ!! Κρατήστε τη γνώμη σας και εγώ τη δική μου!
Αν διαβάσεις και την πρώτη κριτική μου και εκεί είχε θεματάκια καθαριότητας. Προσωπικά δεν μου έκανε κλικ ούτε τη 2η φορά!
ΜrKavlopoulos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 82
- Like
- 3.658
- Πόντοι
- 13.610
Πάλι γύρω γύρω τα φέρνεις. Τέςπα. Οι παίκτες του επιπέδου σου όμως πρώτα πηδάνε την ώρα που έκλεισαν και μετά ζητάνε τσάρκα αν η κοπέλα θέλει ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ. Δεν ζητάνε πρώτα τσάρκα και μετά να πηδήξουν. Το δεύτερο έκανες προφανώς και έφαγες ηττα και τα μάζεψες και έφυγες. Η κοπέλα όμως σου εξήγηςε ότι είναι κλειςμένη μετα. Αυτά που γράφεις δεν σε τιμούν σαν ενημερωτή γιατί είναι ανακρίβιες.
Μάλλον μπερδεύεσαι παίχτη! σε άλλον αναφέρεσαι! Παρασκευή μεσημέρι ήμουν σε αυτήν!
και έχω αποδείξει ότι δεν κυκλοφορώ με πουτανάκια!!
όπότε προστάτεψε σε άλλον το κοριτσάκι σου!! μέγα Ενημερωτή που στη θίξαμε και ενοχλήθηκες!!!!
jorgekavlares
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Like
- 1.450
- Πόντοι
- 546
Χαμός για την Βιολέ...
Ναδινε κώλο θα το καταλάβαινα...
Ναδινε κώλο θα το καταλάβαινα...
ΜrKavlopoulos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 82
- Like
- 3.658
- Πόντοι
- 13.610
Προφανώς σε κάποιους έδωσε και τους γλύκανε!!
busterd
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 51
- Like
- 6.540
- Πόντοι
- 10.617
Άλλες μπορεί να γάμηςες. Την Βιολέτα πάντως όχι.Μάλλον μπερδεύεσαι παίχτη! σε άλλον αναφέρεσαι! Παρασκευή μεσημέρι ήμουν σε αυτήν!
και έχω αποδείξει ότι δεν κυκλοφορώ με πουτανάκια!!
όπότε προστάτεψε σε άλλον το κοριτσάκι σου!! μέγα Ενημερωτή που στη θίξαμε και ενοχλήθηκες!!!!
ΜrKavlopoulos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 82
- Like
- 3.658
- Πόντοι
- 13.610
Άλλες μπορεί να γάμηςες. Την Βιολέτα πάντως όχι.
στην ντουλάπα ήσουν ή κρατάς ποσοστά και τα δικά μου δεν στα έδωσε? να στα στείλω εγώ ρε παίχτουρα
busterd
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 51
- Like
- 6.540
- Πόντοι
- 10.617
Μάλλον τρακάραμε στο ασανσέρστην ντουλάπα ήσουν ή κρατάς ποσοστά και τα δικά μου δεν στα έδωσε? να στα στείλω εγώ ρε παίχτουρα
NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.313
- Πόντοι
- 25.786
Katie Montana my ass !!!
Αντε Καλο υπολοιπο Καλοκαιρι !!! ;)
καλά έκανες και της έδωσες μπάτσες και της κοκκίνησες τα κωλομέρια της συγκεκριμένης
να αγιάσει το χεράκι σου
Ok. Εγώ το τελειώνω εδώ. Θεματάκια καθαριότητας. Εγώ δεν είδα τίποτα τέτοιο. Αλλά ο καθένας και η γνώμη του. Πάμε γι άλλα?Οχι παίχταρά μου πήγα για να παίξουμε τάβλι!
και ο Andy προφανώς την πήρε, και εσύ!! Κρατήστε τη γνώμη σας και εγώ τη δική μου!
Αν διαβάσεις και την πρώτη κριτική μου και εκεί είχε θεματάκια καθαριότητας. Προσωπικά δεν μου έκανε κλικ ούτε τη 2η φορά!
kostasm2005
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 32
- Like
- 1.392
- Πόντοι
- 6.575
Ούτε εγώ .... μια χαρά ήταν η κοπέλα .
ΜrKavlopoulos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 82
- Like
- 3.658
- Πόντοι
- 13.610
Μάλλον τρακάραμε στο ασανσέρ
Πολύ άκυρο με τις μαλακίες σου σήμερα παιχταρά μου! κοίτα λοιπόν πόσο είσαι!!
Α. Προσωπικά εμείς δεν γνωριζόμαστε
Β. Αν ήσουν το επόμενο ραντεβού της, προφανώς τον τυπά δεν τον συνάντησες γιατί εκείνος σύμφωνα με τα λεγόμενά σου δεν έκανε το ραντεβού
C. Καμιά κοπέλα δεν ξέρει στα ραντεβού που κάνω ότι είμαι μέλος του bou γιατί πολύ απλά δεν ζητάω "χάρες" όπως άλλοι! Incognito πάω πάντα!
D. Aν με συνάντησες στο ανσανέρ το μεσημέρι εκείνο, δεν είμαι ο λεγάμενος, παρόλαυτά θα μπορούσες να μου ζητήσεις το ποσοστό σου εκεί προς επιβεβαίωση εάν δεν στα μοιράζει όλα! ή στο κάτω κάτω να σας κεράσω ένα club σαντουιτς στο lobby με την αγαπούλα σου να γουστάρετε τα 2 σας περισσότερο!
Στείλε μου σε παρακαλώ τα πουτανάκια που έχεις υπό την επιρροή σου να μη στα ξαναθίξω, αλλά και να μην στα ξαναγαμήσω μέγα Ενημερωτή!!
ΜrKavlopoulos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 82
- Like
- 3.658
- Πόντοι
- 13.610
Επειδή ένας σεβαστότατος παίχτης μου ζήτησε να ξαναγράψω κριτική και δεν το έχω κάνει για καμία 2η φορά, δεν θα το κάνω και τώρα!
Ναι στο Α ραντεβού χαμηλά στη συγγρού όταν είχε πρωτοέρθει είχε θέμα με περίοδο όπως είχα αναφέρει και στο review.
Τώρα για να μην στραβώσει και ο αγαπητικός της απλά θα αναφέρω ότι δεν με ενθουσίασε για να ξαναπάρω!!
Ναι στο Α ραντεβού χαμηλά στη συγγρού όταν είχε πρωτοέρθει είχε θέμα με περίοδο όπως είχα αναφέρει και στο review.
Τώρα για να μην στραβώσει και ο αγαπητικός της απλά θα αναφέρω ότι δεν με ενθουσίασε για να ξαναπάρω!!
rozkrotalias
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2006
- Κριτικές
- 158
- Like
- 1.000
- Πόντοι
- 5.355
busterd
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 51
- Like
- 6.540
- Πόντοι
- 10.617
Καυλόπουλε την Παρασκευή απο το πρωι μέχρι τις 8 το βράδυ ήταν μαζί μου. Για τα τα υπόλοιπα μπες σε καμιά μπανιέρα με παγάκια. ΨαρόπουλεΠολύ άκυρο με τις μαλακίες σου σήμερα παιχταρά μου! κοίτα λοιπόν πόσο είσαι!!
Α. Προσωπικά εμείς δεν γνωριζόμαστε
Β. Αν ήσουν το επόμενο ραντεβού της, προφανώς τον τυπά δεν τον συνάντησες γιατί εκείνος σύμφωνα με τα λεγόμενά σου δεν έκανε το ραντεβού
C. Καμιά κοπέλα δεν ξέρει στα ραντεβού που κάνω ότι είμαι μέλος του bou γιατί πολύ απλά δεν ζητάω "χάρες" όπως άλλοι! Incognito πάω πάντα!
D. Aν με συνάντησες στο ανσανέρ το μεσημέρι εκείνο, δεν είμαι ο λεγάμενος, παρόλαυτά θα μπορούσες να μου ζητήσεις το ποσοστό σου εκεί προς επιβεβαίωση εάν δεν στα μοιράζει όλα! ή στο κάτω κάτω να σας κεράσω ένα club σαντουιτς στο lobby με την αγαπούλα σου να γουστάρετε τα 2 σας περισσότερο!
Στείλε μου σε παρακαλώ τα πουτανάκια που έχεις υπό την επιρροή σου να μη στα ξαναθίξω, αλλά και να μην στα ξαναγαμήσω μέγα Ενημερωτή!!
ΜrKavlopoulos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 82
- Like
- 3.658
- Πόντοι
- 13.610
Καυλόπουλε την Παρασκευή απο το πρωι μέχρι τις 8 το βράδυ ήταν μαζί μου. Για τα τα υπόλοιπα μπες σε καμιά μπανιέρα με παγάκια. Ψαρόπουλε
Παίχτη μεσημέρι ήταν το ραντεβού μας,τα υπόλοιπα είναι απλά μαλακίες.. προφανώς δεν έχεις τι άλλο να πεις εκτός ότι σου θίξαμε την εν λόγω κορασίδα οπότε η μέρα δεν έχει και πολύ σημασία, φτάνει που καρφώθηκες γιατί έχεις τόσο μένος για την συγκεκριμένη κτλ..
πληρώνεις φυσικά κατι για τις ώρες αυτές, εκτός και αν ως αγαπούλης παίζει άλλη τιμή!
Προσωπικά στα @@ αν με πιστεύεις!! αλλά απλά να μην λες μαλακίες!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 10K
- Εμφανίσεις
- 619K