Αυτο δεν ειναι κλαδεμενο σιγουρα και ειναι και καλο μεσα !!!
το δοκίμασες; γιατί τρώγομαι κάπως....
Αυτο δεν ειναι κλαδεμενο σιγουρα και ειναι και καλο μεσα !!!
Δυστυχως Παικτη η ιδια ειναι !!!
Και να προσθέσω ότι δέχεται incall σε διαμέρισμα δίπλα στον σταθμό στην Πλατεία Βικτωρίας πράγμα ολίγον ύποπτο για το εάν θα ανοίξει την πόρτα αυτός ο μούνος. Αλλά θα την κάνω την καταδρομική και θα ενημερώσω. Πάντως βρήκα να μπω αργά ο βράδυ. Όλη μέρα είναι φουλαρισμένη!
BTW, μούνος και η Βραζιλιάνα Liah Palad και με δυνατό σερβίτσιο
Μπα μωρε τι μας λες !!!
Και αν σου πω οτι το εχουμε γαμησει ξανα και ξανα τι θα πεις !!!
Γατακια !!!
Ναι οκ να πάμε αλλά έχει και πολλά 50-50 που κυκλοφορούν. Εγώ χωρίς να δω 1 fake και να σηκωθώ να φύγω δε μου πάει καλά η εβδομάδα !!! χα χατι είπες ρε Τόλη...!!! να πάμε Σάρα τότε...
Και να προσθέσω ότι δέχεται incall σε διαμέρισμα δίπλα στον σταθμό στην Πλατεία Βικτωρίας πράγμα ολίγον ύποπτο για το εάν θα ανοίξει την πόρτα αυτός ο μούνος. Αλλά θα την κάνω την καταδρομική και θα ενημερώσω. Πάντως βρήκα να μπω αργά ο βράδυ. Όλη μέρα είναι φουλαρισμένη!
BTW, μούνος και η Βραζιλιάνα Liah Palad και με δυνατό σερβίτσιο
Ναι αν ήμασταν στην δεκαετία του 90ρε μαγκες να πω κατι ασχετο?
αν καποιος πηδαει 2-3 φορες το μηνα ct θέλει προφανώς κανα 1000.
με τα μισά δε μπορώ να έχω σπιτομένο το καλύτερο μωρο?
Σάλτα παίκτη που θα μου την πεις κιόλαςΗ γνώση είναι ζωντανή μόνο όταν τη αποκτάς εσύ ο ίδιος, όταν είναι άμεση εμπειρία.
Όταν όμως την ξέρεις από τους άλλους, δεν είναι ζωντανή εμπειρία, δεν είναι γνώση, είναι απλώς μνήμη.
Όσσο (Μπαγκουάν Σρι Ραζνίς), 1931-1990, Ινδός γκουρού
Eχεις ο ιδιος γνωση???
Ευχαριστω!
Σάλτα παίκτη που θα μου την πεις κιόλας
Σάλτα παίκτη που θα μου την πεις κιόλας
Axa xa xa xa xa κλαίω !!!! Τον ψόφησες τον γκουρού !!! Θα αναστηθεί να πάει να πηδήξει !!!!Σάλτα παίκτη που θα μου την πεις κιόλας