old boy
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 6 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 13.557
- Πόντοι
- 25.700
Πολύ μέτρια και με υψηλό κοστολόγιο σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό.
Στην εμφάνιση ή στο πρόγραμμα έχουμε θέμα? Ή και στα δύο?
Πολύ μέτρια και με υψηλό κοστολόγιο σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό.
Με δυο λέξεις η Alisa του Glamour ΤΑ ΣΠΑΕΙ!!!
Σερβίτσιο ωραίε, πορσελάνινο και από την πολύ καλή ποιότηταΤα ΣΠΑΕΙ στο σέρβις
ή
Τα ΣΠΑΕΙ τα @@ σου
Αποφασιστε αλλιώς να βγούνε τα όπλα
Περιμένω να με πυροβολήσετε αλλα όχι πισώπλατα !!! Γράφω ότι βλέπω κ όχι ότι θα... Ήθελα να δω ... 1. Η Carolina του rich στο προηγούμενο tour με ένα μπουστακι κίτρινο κ ένα μαύρο σορτς έκανε τους ταξιτζήδες έξω από το president να παραμιλάνε ... Την επόμενη ημέρα απόλαυσα ένα απίθανο Servis...2. Η vendy στη σοφίτα του park στο προηγούμενο της tour έχει πολυ δυνατό Servis μέχρι κ δονητές αλλα είναι πολυ αδύνατη κ με πολλά φίλτρα κ <<φτιάξιμο>> στις photos ... 3. Η κυρα Βασιλική 1 στο Lydra την φαντάζομαι να κάνει δημόσιες σχέσεις σε κολαδικο στην Τρούμπα στην επόμενη δουλειά της μπάσκετ κ την κεράσουν κανα ποτό (άβαφτη, απεριποίητη κ να μιλάει για τους φίλους από τη Λάρισα που της πάνε τυριά ) !!! 4. Για όσους αρέσουν οι λίγο παραπάνω καμπύλες με σφιχτό σώμα υπέροχα μάτια κ αξιοπρεπέστατο Servis την λένε elis είναι Ουκρανίδα κ είναι στον 2 όροφο του park. Δεν θα ξαναπηγαίνα γιατί μου αρέσουν τα μοντέλα κορμιά αλλα έμεινα πολυ οκ γιατί είναι σφιχτή με ωραία πιασίματα κ σε καμία περίπτωση χοντρή . Άντε καλό μήνα να χουμε...
Για τις 3 απο τις 4 που ξερω μια χαρα τα λες .Περιμένω να με πυροβολήσετε αλλα όχι πισώπλατα !!! Γράφω ότι βλέπω κ όχι ότι θα... Ήθελα να δω ... 1. Η Carolina του rich στο προηγούμενο tour με ένα μπουστακι κίτρινο κ ένα μαύρο σορτς έκανε τους ταξιτζήδες έξω από το president να παραμιλάνε ... Την επόμενη ημέρα απόλαυσα ένα απίθανο Servis...2. Η vendy στη σοφίτα του park στο προηγούμενο της tour έχει πολυ δυνατό Servis μέχρι κ δονητές αλλα είναι πολυ αδύνατη κ με πολλά φίλτρα κ <<φτιάξιμο>> στις photos ... 3. Η κυρα Βασιλική 1 στο Lydra την φαντάζομαι να κάνει δημόσιες σχέσεις σε κολαδικο στην Τρούμπα στην επόμενη δουλειά της μπάσκετ κ την κεράσουν κανα ποτό (άβαφτη, απεριποίητη κ να μιλάει για τους φίλους από τη Λάρισα που της πάνε τυριά ) !!! 4. Για όσους αρέσουν οι λίγο παραπάνω καμπύλες με σφιχτό σώμα υπέροχα μάτια κ αξιοπρεπέστατο Servis την λένε elis είναι Ουκρανίδα κ είναι στον 2 όροφο του park. Δεν θα ξαναπηγαίνα γιατί μου αρέσουν τα μοντέλα κορμιά αλλα έμεινα πολυ οκ γιατί είναι σφιχτή με ωραία πιασίματα κ σε καμία περίπτωση χοντρή . Άντε καλό μήνα να χουμε...
Για τις 3 απο τις 4 που ξερω μια χαρα τα λες .
Ποια ειναι η Vendy ?
Για τις 3 απο τις 4 που ξερω μια χαρα τα λες .
Ποια ειναι η Vendy ?
Σύντομος και περιεκτικός!Leticia Glamour:
Εμφάνιση (πρόσωπο): 6
Εμφάνιση (σώμα): 7
Γενική συμπεριφορά: 8
Επικοινωνία: 6
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή: 8
Σχέση απόδοσης/τιμής: 6
ούτε θα μάθεις με 250 που ζητάει
Mε Glamour στα 100-160 , Valeria στα 100 και αλλες ποσες σε αυτες τις τιμες οι υπολοιπες που ζητανε 200+ μπορουν να πεινασουν απο μερια μου !!!
Αυτα τα ολιγα !!!
Σωστός!Mε Glamour στα 100-160 , Valeria στα 100 και αλλες ποσες σε αυτες τις τιμες οι υπολοιπες που ζητανε 200+ μπορουν να πεινασουν απο μερια μου !!!
Αυτα τα ολιγα !!!
Mε Glamour στα 100-160 , Valeria στα 100 και αλλες ποσες σε αυτες τις τιμες οι υπολοιπες που ζητανε 200+ μπορουν να πεινασουν απο μερια μου !!!
Αυτα τα ολιγα !!!
Αυτα τα ολιγα !!!