NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.313
- Πόντοι
- 25.786
είστε ωραίοι
κάποια στιγμή θα ρίξω και εγώ μερικούς ;)
μη χασεις εσυ μωρη!είστε ωραίοι
δε χρειαζεται να πεις δημοσια.απλα πες αν αξιζε σαν σερβιτσιο κ ποσο ηταν το δωρακι...και απο κει κ περα θα παιξουμε σε πμ.η αλη μαγκες σορυ αλα ειναι ελληνιδα διασημη κ δεν μπορω το κοριτσι να το εκθεσω!!
και για όσους θέλουν να την βγάλουν πιο οικονομικά ας περάσουν απο κανα στούντιο της Λ.Αθηνών αυτήν την εβδομάδα.'Ολο κ κάπου θα την πετύχουν.αυτη με το μαυρο ειναι η monica apo athens girls network πρωην ksenia σε studio κ ξενια γατουλα στο φβ τωρα απο οπου ψωνιζεται!
προτείνεται με μόνο πρόβλημα ότι θέλει πίπα με προφύλαξη...δεν είναι απαραίτητα κακό αυτό, αλλά γι ακάποιους είναι. Πάντως το συζητάει...
βάλε και εσύ από το προσωπικό σου αρχείο ρεεεεεεεεεεεεεεεεμη χασεις εσυ μωρη!
η αλη μαγκες σορυ αλα ειναι ελληνιδα διασημη κ δεν μπορω το κοριτσι να το εκθεσω!!
Σιγά ρε σαβουρογάμη...
Που γαμάς και διάσημες...
Κρατάω την κοιλιά μου απ ´τα γέλια!!!
Τελικά είσαι μεγάλος κωμικός!!!
Τύπου Σεφερλή! Εχω ακούσει ότι του μοιάζεις και λιγο....
Θα σε φωναζω σεφερΛουσεντ από δω και μπρός....
Τι μας λές τώρα !!!
Ρε συυυυυ πασσσσσσς....!!!!
Γαμάς και τελειωμένες πορνσταρζ;;;;
Την έχω γαμήσει κι αυτή...
Ψόφια ήταν... Σε κάτι αγάμητους σαν και σένα φαίνεται πορνστάρ...!!!!!
πιπα-κωλο ειπαμε
Αν ζητήσω από τον αντμιν να φιλτραρονται αυτόματα από τα πόςτς σου οι λέξεις... παππούλης, νταβατζάκος, βιάγκρα, πόρνσταρζ, σιτυτουρΗστριες και κάνα δυό άλλες...
Τότε... Τα πόστς σου θα είναι.... ΚΕΝΑ...!!!!
Και με αυτό το έπικ πόστ σε γαμάω σε όλα τα νήματα και στα νοήματα....
Εχεις καλπαζουσα φαντασια............ αλλα απο φωτο τιποτα. Τι εγινε με τις 4-5 σιτιτουριστριες την εβδομαδα ..................... καμια φωτο????? Κανενα αλλο μωρο??? τιποτα παλι........ :S
Παππουλη :-*