να κανεις κ κανα ρεπο ρε μεγαλε!!νταξει δεν λεω σαν κ εμενα με μια το μηνα!αλλα καθε μερα??μπραβο παντος!!Θάπρεπε?
Γνωρίζω 5-6 καινουργιες κάθε βδομάδα οπότε τις μπερδεύω
![Καπέλο :hi: :hi:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/hi.gif)
να κανεις κ κανα ρεπο ρε μεγαλε!!νταξει δεν λεω σαν κ εμενα με μια το μηνα!αλλα καθε μερα??μπραβο παντος!!Θάπρεπε?
Θάπρεπε?
jorge σου θυμιζει τιποτα αυτη η σουφρα?
Καλησπέρα. Καμία γνώμη για τη Franceska?? Thanks!
Δεν ξέρω για Franceska, αλλά είδα Rita και έπαθα πλάκα. Πάρα πολύ καλό πρόσωπο και σώμα , κυριολεκτικά, θάνατος. Και πολύ καλές υπηρεσίες......
για λεγε, για λεγε![]()
![]()
Δεν είμαστε σοβαροί μου φαίνεται...
το πολινακι ειναι ρε jorge!κ επιδει εχεις αναφερει οτι την εχεις παρει γιαυτο κ σε ρωτησα!εχουμε βιντεο κ απο την κωλονοσκοπιση αλα δεν ανεβενει κ αυτο το γαμημενο!!Τελικά ο Σάμμυ δεν μας είπε ποιανής ξανθιάς ο κώλος είναι στη φωτό... Και αν τον τρύγησε
κ ακομα καλυτεροι!!Είναι πολλοί οι κώλοι Σάμμυ μου...
συμφωνώ, αλλά έχει δίκιο και ο Ζορζ, να βάζει ετικέτεςΓνωμη μου, ο τελευταίος είναι ο καλυτερος
αυτη με το μαυρο ειναι η monica apo athens girls network πρωην ksenia σε studio κ ξενια γατουλα στο φβ τωρα απο οπου ψωνιζεται!συμφωνώ, αλλά έχει δίκιο και ο Ζορζ, να βάζει ετικέτες![]()
Ας ψωνίζεται όπου και όπως θέλει. Τα σπυριά στον κώλο με ξενερώνουναυτη με το μαυρο ειναι η monica apo athens girls network πρωην ksenia σε studio κ ξενια γατουλα στο φβ τωρα απο οπου ψωνιζεται!